יום חמישי 16/2/2023
-
האמריקאי אפילו את האייס לא נותן לנו
-
ואז הירידה למערב אירופה משהו משהו
-
בסוף גפס מפנק אותנו באייס בשישי/שבת שבוע הבא
-
אוי לנו אם אלה הפינוקים... כמה טיפות פה ושם
בקיצור הלכה המערכת
דווקא אצל ברקנל נשארו משקעים כלשהם... -
אני לא מבין משהו, אשמח ואודה למי שיסביר לי,
כשהמודלים מצביעים על מערכת חורפית משמעותית,
כותבים כאן רוב מנתחי המפות את התחזית וכמעט תמיד מוסיפים הסתייגות שדברים תמיד יכולים להשתנות והלוואי שישאר ככה וזה לא סופי וכו' וכו',
עכשיו כשאין משהו רציני במפות, מספידים פתאום כולם את החורף בלי לחשוב אפילו שמשהו ישתנה...
חברים!
אין ייאוש כלל וכלל! -
לפי איסי לפחות לא נראה שיש גל חום באופק... למי שמחפש אופטימיות
-
אדיב יש הבדל בין אפיק לרמה. אפיק יותר קשה לחזות היכן הוא יתמקם בדיוק וכול תזוזה של ק"מ יכולה לשנות את התמונה לגמרי מגשם לכלום וכלום לגשם, אבל שעכשיו רואים רמה עלינו אז קשה לומר שיהיה תזוזה כזו רצינית ממרחק כזה גדול שהאפיקיות תגיע אלינו
-
ישיר גם גפס עם תרחיש כמו איסי כמעט רק שאיסי עם תרחיש שנפילת האפיקיות במערב ארופה יותר מהר מאשר גפס מה שיכול לתת לנו מערכות בעוד 10+ ימים
-
אולי זה בום יחסית למצב
-
איסי
-
אנסבל איסי עושה לי טוב
-
רואים במודלים הרמה עוד שבוע ןחצי
-
גשם עד בלי די אני מבין שחיפשת דברים לא מידי ריאליים להתעודד מהם, אז הנה אופציה טובה יותר, הרצה 2 של גפס לילה ל318 שעות.
-
חני הבישנית שבוע וחצי אתם בחורף אולי תסתכלו תחזית לחודשים????? איזה הסחפות
-
חני הבישנית תחזית מדויקת לארבע ימים אתם מסתכלים תחזיית לעוגד שבועים סליחה זה חודש מאי? זה פב רור אמינות שווה בערך לסיכוי שיהיה פה גל חום שברוסיה קר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
ישיר ברור שאין שום גל חםו מי המציא תשקר הזה אביב לא יגיע כזה מהר
-
כנראה שאם נרצה או לא אנחנו מתקדמים לקיץ
יש כזה פורום לקיץ
או שהפורום הזה ימשיך בימות הקיץ על עניני הקיץ? -
בוקר טוב
לא פתחנו היום עדכונים כי אין מה...
גם איסי כבר לא בתצורה של אתמול בכלל
כלל המודלים מסכימים על עליית רמה באזורינו שמונעת את האפיקים להגיע וגרעין הקור עובר למערב אירופה וזז מעלינו
הקנדי היחיד הבוקר עם איזה פוטנציאל שונה אבל זה רק בסוף הטווח ואין לזה כל משמעות
שבת שלום ומבורך לכולם
לא לשכוח לברך את חודש אדר ומשנכנס אדר מרבין בשמחה! -
אם זה מנחם מישהו אז יש אופציה לגשמים מקומיים בשבוע הבא בימים רביעי וחמישי בכל המודלים
הבריטי הבוקר האופטימי מבין כולם עם משקעים קצת יותר משמעותיים -
ifat32 שרב זה טמפרטורות של 27 ומעלה. בטווח הרחוק (26-28) יגיע גל חום עם טמפרטורות חמות מהממוצע. כאמור החורף עדיין כאן וזה לא מבשר כלום.