דיווחים 13-16/3/23
-
מזג האוויר: מתנדבי יחידת החילוץ הוקפצו לפני זמן קצר לקניון האדום באילת בעקבות דיווח על אדם שנסחף לזרם מים.
-
נחל קומראן זרם חביב באזור השעה 13:00 אז הגיע הגל הראשון בעזה אני יעלה בהמשך תמונות וסרטונים
-
לפי המכם במהלך השעות הקרובות השטפונות בנגב לא ממש ייפסקו..
-
תאמת שלא דמיינתי שזה הולך להיות כזאת מערכת חורפית חשבי שיהיה טיפטוף קל לא ציפיתי לכזה גשם
מה יהיה התחזית למחר? -
רק רציתי להזכיר מה שאמר כאן מישהו לפני חודש
"תמו המערכות לחורף זה" (סוף ציטוט)
לא בשביל להתריס, אלא כדי להתבטא קצת יותר בענווה
אף אחד כאן הוא לא סגן של אלוקים -
איש השלגים אמר בדיווחים 13-16/3/23:
רק רציתי להזכיר מה שאמר כאן מישהו לפני חודש
"תמו המערכות לחורף זה" (סוף ציטוט)
לא בשביל להתריס, אלא כדי להתבטא קצת יותר בענווה
אף אחד כאן הוא לא סגן של אלוקיםצודק
-
איש השלגים לא חושב שמישהו הכריז כך. לדעתי מה שכן נכתב זה שתמו המערכות הקרות. אני גם לא אהבתי את ההצהרה, אבל בפועל המערכות הקרובות אינן מערכות קרות ממש של חורף, אלא סינופטיקה די אביבית ואפיקים רדודים למדיי. עם זאת אכן ללא ספק אנחנו עומדים בתחילת כמה מערכות וגלי גשם משמעותיים.
-
אוהב גשם אמר בדיווחים 13-16/3/23:
אשקלון: שני נעדרים בעקבות קריסה של מנוף במזח. לפי הערכת המשטרה הנעדרים נפלו למים. המשטרה וכוחות החילוץ עושים מאמצים לאתר את הנעדרים
הרוח הייתה ב 23:40 98.3 קמ"שבחוף באר שבע באשדוד, אותרה הבוקר (רביעי) גופתו של נפתלי אדרי, שנעדר מאז קריסת העגורן בתחנת הכוח רוטנברג שבאשקלון. מאז קריסת העגורן כוחות ההצלה עורכים סריקות אחר מפעיל העגורן ואחר אדרי, דייג בן 66 מאשדוד.
-
אוהב גשם ה' ישמרנו, זאת אומרת שאחד עדיין נעדר
-
אלקי אמר בדיווחים 13-16/3/23:
כן
אבל נראה לי שאין סיכוי -
כן
אבל נראה לי שאין סיכוילא נכון בהתחלה מצאו אחד במצב קל ואחד לא מצאו והוא שמצאו אותו אתמול מת זה האחד שלא מצאו בהתחלה
סה"כ 2 נעדרים היו אחד מצב קל אחד בבית הקברות ל"ע -
אלחנן כהן אמר בדיווחים 13-16/3/23:
כן
אבל נראה לי שאין סיכוילא נכון בהתחלה מצאו אחד במצב קל ואחד לא מצאו והוא שמצאו אותו אתמול מת זה האחד שלא מצאו בהתחלה
סה"כ 2 נעדרים היו אחד מצב קל אחד בבית הקברות ל"עיש אחד בבית חולים
אחד מצאו את הגופה
ועוד נעדר -
שימו לב שהמכ"ם ריק מעננים אבל יש דיווחים לגשמים בגולן ושלג בחרמון