תחרות צילום אביב 2023 - יוצאת לדרך!
-
-
פשוט להעלות תמונה בפוסט כאן
-
שביל ישראל כן
-
לא נותן לי כותב שהקובץ גדול מידי
-
שביל ישראל אמר בתחרות צילום אביב 2023 - יוצאת לדרך!:
אז תשלח מייל למנהל
-
aklimus.org.il@gmail.com זה המייל?
-
שביל ישראל כן
-
הצילום שלי מספר 10 צולם בפלאפון נוקיה 225 המצלמה הכי דפוקה שהכרתי בחיי ואעפ"כ התמונה עלתה לתחרות ע"ז נאמר "להוציא את האור מהאפילה"
-
התמונות מהממות
צילומים טובים אחד יותר טוב מהשני -
שביל ישראל אמר בתחרות צילום אביב 2023 - יוצאת לדרך!:
אתה צילמת את התמונה הזאת?
-
אלחנן כהן
כן -
החלטנו להוסיף חוץ מהלייקים גם ציון לתמונה מ-1 עד 10 שיינתן על ידי המנהלים. הציון ישפיע על תוצאות התחרות ויכריע את הזכייה במידה ויהיה תיקו או פער קרוב.
כל הפרש בנקודת דירוג (לייק= נקודת דירוג) בשלב המכריע שווה 3 לייקים. בהצלחה למשתתפים. תזכורת שאפשר לשלוח תמונות עד שבועיים מהיום -
באביב שלנו אין תמונה שיותר הולמת מזו של רגע התחלת השטפונות -
איזה תמונות ואווווו
אלופים!!
לא החלטתי איזה לעלות -
שוב שואל, יש כאן מלא תמונות מהממות ואני מפרגן מכל הלב למי שצילם אותם,
אבל לעניות דעתי כשעושים תחרות צילומי אביב מתכוונים צילומים שיבטאו את האביב ולא תמונות שצולמו באביב, אם אני אצלם את המכנסיים שלי באביב, זה גם ישתתף בתחרות? מה הקשר? צילומי אביב משמעתם פריחה והתחדשות של הטבע או כל תופעת טבע שמאפיינת את האביב, שטפון למשל מאפיין דווקא את החורף למרות שהשנה באורח פלא זה קרה גם באפריל, ומטוס קשור בכלל ליולי אוגוסט,
אז אני מציע שאם המנהלים חושבים שדבריי הגיוניים- שההנהלה תערוך סינון בסיסי ותפסול את מה שלא קשור לאביב.
שוב-אני לא נגד אף אחד ,רק שקשה לי להחליט בין תמונה של מטוס שיטפון וכאלו... -
בגלל שרוב התמונות שנשלחו לתחרות אינם עם קשר לאביב, החלטנו לשנות את התחרות לצילום כללי. התחרות תסתיים ב-1 במאי, או עד שיהיו 20 תמונות. בגלל תלונות רבות שקיבלנו על אופן ההצבעה בתמונות נשנה בקרוב את חוקי התחרות.
-
אקלימוס
1 כל הכבוד על היוזמה והניהול [שכחת לתת קרדיט]
2 כדאי שתשנה את הכתיבת הפוסט לשם ששלח את התמונה ולא עליך
3 אני שמח שזה לא על אביב -
אני חושב שצריך לקבוע את המנצח למי כמויות הלייקים אז איך זה יתכן שאלחנן כהן עם התמונה מספר 7 שיש לה הכי הרבה לא ניצח מי יודע את התשובה
-
אוהב שלג ולא גשם שינינו בגלל הרבה תלונות את חוקי ההצבעה... ההצבעה נעשית על ידי המנהלים בדירוג התמונות מ-1 עד 10. ב-1 במאי תיסגר ההצבעה ונראה מי הזוכה..