עדכון מודלים שבוע פרשת ויגש
-
דווקא לטווח הזה רק איסי השנה מצליח
-
גשם עד בלי די גם אצלו יש פוטנציאל ענק לטווח הזה
-
anonimy12314 נכון לא אמרתי שלא (וזה עוד ראיה שאיני פי 10 יותר טוב מגפח)
-
גפס הערב על הפנים...
עם זאת יש מערכת קטנה בסופ"ש
אבל הטווח כולו לא משהו...
הקנדי והבריטי עם מערכת נחמדה בסופ"ש
בסוף הטווח של הקנדי נראה כיוון מעניין אבל הטווח.. -
איסי עדיין עם הגירסא הטובה ביותר לסופ"ש
-
גפס לא משהו בכלל לטווח הרחוק. לכאורה מראה אפיק מסיבי וקר שמדרים לאזור טורקיה ב28 (שבוע וחצי), אך שמנתחים את ההרצות והתרחישים מתבהר שהסיכוי למערכת מאותו אפיק הוא נמוך מאוד (5%-14%) על פי גפס בלבד. שאר המודלים גם כן מכירים בנוכחות האפיק, מה שמעלה את האופטימיות.
סך הכל לא הפתיחה 'הכי טובה' של החורף, סביר שישתנה. -
am124361 מה שחשוב בעיקר זה אופי החורף עצמו.
כמובן שגם הסתיו והאביב, אבל לא משנה כמה הם יהיו גשומים וטובים, אם החורף יהיה יבש זה יהרוס את כל העונה.
בקיצור נחכה, ואני מאמין שהחורף עוד יפציץ. -
על אף הפסימיות הערב במודלים אני חושב שיש איזו שהיא נקודת אור במה שרואים לקראת סוף החודש שהאפיק הקר מצפון כן מתחיל להדרים לכיווננו ויכול להתחיל להשפיע עלינו ולשנות את כל התמונה כליל
אבל גם קודם לכן חשוב לומר שאנחנו סה"כ במצב שפיר יחסית, עד עכשיו קבלנו כמויות גשמים יפות וממוצעות לעונה בהרבה אזורים ובחלקם אפילו יותר, וגם בהמשך לא רואים עצירה כל שהיא אלא גשמים כאלה ואחרים בפרט מה שראינו באיסי לסוף השבוע והוא מתעקש על זה כמה עדכונים
אז כל מה שאנחנו רואים נכון אך ורק לרגע זה, ברגע הבא - הכל יכול להשתנות ועוד ישתנה לטובה בע"ה -
והנה גפס לילה לסופ"ש יישור קו עם איסי
-
לא יודע למה אתם פסימיים הערב, אנחנו לפני מערכת די גדולה בצפון בסופ״ש שתוכל להמטיר קל 50+ מרחבית בצפון והשרון וגם ההמשך נראה יותר מעולה ממעולה
ואם יהיה טיפה הדרמה אז החגיגה תיהיה השמים -
גפס לילה עם המשך טווח גרוע
-
האכזבה היא מכיוון שיש פה פספוס מטורף של פונטציאל
שלא בטוח שיחזור על עצמו העונה -
yakov123 לא הייתי ממהר לחרוץ את גורל החורף לפני שהתחיל...
בכל אופן אישית אני לא רואה כאן "פספוס גדול". לצערי עדיין שום אפיק לא הדרים כמו שצריך. אז זה לא שיש כאן אפיק ש"היה אמור להגיע אלינו". לא, העונה הזו עדיין לא הצליחה לנפק כאלה אפיקים, וגם עכשיו, כרגיל, אנחנו עסוקים בשולי אפיקים. כך שאני לא רואה זאת כפספוס. מה יהיה בהמשך? אין לי מושג. -
אל תשכח שאנחנו בעיצומו של חודש שאמור כן כבר להביא כאלה אפיקים אלינו
-
הרצה 30 של גפ"ס לעוד 282 שעות...
סתם בשביל הכיף
-
עזבו את הטווחים האלו
לטווח הבינוני (שבת ראשון) מסתמנת הסכמה בין המודלים למערכת נחמדה למדי בעיקר צפון מרכז אבל נראית כרגע מערכת לא רעה בכלל משולי האפיק שמצפון לנו
אצל איסי רואים גם מערכת נוספת בהמשך השבוע משולי אותו אפיק
אני לא אומר שאין בעיות בסופ"ש אבל בנתיים יש עקביות במודלים לגביה
אז נכון ששום אפיק משמעותי לא ירד עלינו ממש עדיין, אבל גשם רואים בטווח הריאלי וזה העיקר -
צהריים טובים
המודלים מתכנסים לאט לאט למערכת צפון-חוף די משמעותית בסופ"ש הקרוב
גפ"ס בעידכון הצהריים הולך לקראת איסי ומראה
בחוף המרכזי ובמזרח הצפון מרחבי 30-50 מ"מ
ובחוף הצפוני וגליל מערבי מרחבי 50-70 מ"מ -
דוד הטוח הרחוק לא שווה כלום למה אתם תמיד נופלים בזה
-
efrat32 הבאתי את זה רק בשביל העניין
-
yakov123 לא בהכרחח רבע מדצמבר שייך לסתיו רק בשבוע הבא אמורים להכנס מערכות שהם אינן א פיק ים סוף