עדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי
-
תגידו יש מצב שאנחנו לא רואים את אותו עדכון ערב של גפס אם זה עדכון אופטימי המצב באמת קשה אין בכל הטווח [כן גם עד 400 שעות] אין אפילו אפיק בשרני נורמלי וטוב שיורד אלינו ובעצם לכל האזור כולו אפילו לאיטליה [למעט באזור ה200 שעות שיש ירידה כלשהיא ואז מתחרבשת] לא יודע איך להסביר את המצב.
אבלאתמול נתי היטיב להגדיר את המצב
בקיצור זה לא ינואר.
[ואני עוד מהאפטימים פה בפורום: ] -
חיים 2 גם אני לא הבנתי על מה הם מדברים... כנראה שכחו מה זה חורף...
-
חיים 2 זה שאצל גפס לא רואים את "מערכת העשור" לא אומר שהמצב אבוד. כשמנתחים את הטווח הרחוק מסתכלים בעיקר על המבנה: פוטנציאל אדיר לאפיקים (אפיק אחרי אפיק), אין רמה חזקה מעל ישראל, סימנים ראשוניים למערכות בטווחים רחוקים וכו'. זה שהאפיקים לא מדרימים עלינו, יש עוד זמן לשיפוצים...
הוותיקים של הפורום בוודאי זוכרים שגם לפני שנתיים, החצי הראשון של חודש ינואר היה יבש! וכולנו זוכרים היטב מה קרה אחר כך...
-
am124361 אופטימיות זו מידה טובה, אבל לומר שעדכון שאין בו מערכת אחת נורמלית והוא בנסיגה לעומת העדכונים האחרונים, שמראה על רמה שעולה עלינו ועל אפיקים שמתפספסים - על זה לומר שהעדכון טוב, קצת קשה...
-
אני עם ישיר וחיים. גפס עם מפות של תחילת סתיו והאחרים עוד יותר גרוע
אתם בטוח מסתכלים המפות של ינואר 23?
-
אנחנו עם תשומת הלב ל 2 זמנים שבהם הפוטנציאל למערכת קיים. ה4 וה8 לחודש. איסי בבוקר נתן שם פוטנציאל. תכף נראה על מה קם הבחור הערב
-
אפשר לסכם את הדיון כך שאנחנו מדברים על שתי דברים שונים אתם מדברים על הטווח הקרוב ואנחנו מדברים על הטווח הקצת יותר רחוק ועל זה נאמר נחייה ונראה מה יקרה בעוד שבוע+
-
גשם עד בלי די אפשר לסכם את הדיון שאתם "מרשמלו" ואנחנו לא
-
חיים 2 מרשמלו עם מקורות אולי
-
איסי עם מערכת ב168 אבל בנתיים רק משולי האפיק
-
דוד כמו גפס
-
בכללי כול המודלים נותנים שבוע הבא הרבה צירים רדודים שעוברים אותנו מכיון שכך יהיה יתרון למישור החוף והצפון
מה שעוד רואים שככל הנראה אזור יום רביעי הבא יהיה יום יותר פעיל מרחבית וגם מבחינת כמויות משקעים -
גשם עד בלי די אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי:
אפשר לסכם את הדיון כך שאנחנו מדברים על שתי דברים שונים אתם מדברים על הטווח הקרוב ואנחנו מדברים על הטווח הקצת יותר רחוק ועל זה נאמר נחייה ונראה מה יקרה בעוד שבוע+
מי מדבר על שבוע + ? המודלים כל בוקר וערב קמים על מצב רוח אחר בטווח הזה
אוקי הבנתי
-
נתי למה אתה עצבני?...
-
דוד אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי:
נתי למה אתה עצבני?...
ח''ו לא עצבני, אולי קצת נשמע כזה
המודלים מעצבנים
-
מילא המשקעים שרוב המקומות עדיין בפלוס אבל משהו בטמפרטורות מוזר… מרגיש כאילו אנחנו טועים בתאריך. כל פעם זה טמפרטורות שמתאימות ללפני שלושה שבועות פחות או יותר.
-
שלג בשפע הטמפרטורות גבוהות מעט מהרגיל אבל היו שנים עם טמפרטורות גבוהות יותר מזה - גם בינואר ופברואר. לא חושב שזה קיצוני השנה, אולי מלבד הרצף.
אני זוכר מקרים של 22 מעלות ויותר בירושלים בפברואר -
ישיר אני לא מדבר על עכשיו. עכשיו זה די נרגע.
אני מדבר על כל הרצף מאז אוקטובר של הימים החמים שעלה על הימים הקרים והממוצעים ביחד.
האופק מהבחינה הזאת נראה סביר אבל אני מדבר על כל מה שהיה בסתיו השנה. -
בוקר טוב
גפ"ס במבצעי בלי מערכת משמעותית בכל הטווח
בקונטרול רואים מערכת בעוד 10 ימים וכן עוד מערכת בסוף הטווח
הקנדי עם מערכת יפה עוד 10 ימים
ואצל איסי גם רואים מערכת אבל משקע מנותק ולא מחובר -
שימו לב שהבריטי כבר כמה ימים מצביע על מערכת נחמדה ביום שלישי
גם אצל שאר המודלים יש משהו אבל הבריטי הכי משמעותי ליום שלישי