עדכון מודלים חמישי ושישי
-
רפאל השאלה היא אם היא מספיק חזקה כדי לדחוף את האפיק ישירות אלינו כרגע נראה שכן
-
למי שעדיין חולם על שלג מהמערכת הזאת אני לא יודע אם זה יותר טוב מעדכון ערב (נמוכות מאוד בעייתיות) לגבי גשם ומערכת חורפית זה ממש שיפור מעידכון ערב עם מערכת חורפית קרה שמתפרשת על פני שלושה ימים עמוסי גשם
-
ירושלמי 22 בכל זאת מדובר על טווח של 8-9 ימים, יהיו עוד שינויים, נקווה שיהיו בטווח בין מערכת עתירת משקעים למערכת שלג..
-
והקונטרול של גפס קצת מראה כמה פוטנציאל יש פה
-
וגם הרצה 29 טובה לשזוף קצת עיניים.
-
רפאל בהחלט שיפור ניכר באנסמבל לעומת הערב שהמבצעית היתה ההרצה הטובה ביותר נקוה לעוד שיפורים
-
בוקר טוב
גפס הבוקר עם נפילה קטנה נקווה שזה נפילה זמנית
לעומתו הקנדי עם ירידה עלינו כבר ב192 ואצלו גם ה850 בפנים קצת אחרי
גם הגרמני נראה מעודד בסוף הטווח וגם הבריטי
סה"כ חוץ מגפס עדכון מצויין נוסף לאוסף (ואולי אפילו יותר טוב) גם אצל גפס יש מערכת משמעותית אבל משולי האפיק בשלב זה (אני לא מדבר על הטווח ההזוי שזה רק לשזוף את העיניים כרגיל..)
נורת אזהרה: אצל כולם בגדול מי יותר ומי פחות עדיין מזהים את הבעיה של דו שקע שיכולה שוב לחרבש את האפיק -
איסי חביב לגל הראשון
-
הקונטרול והרבה הרצות של גפס הרבה יותר טובות מהמבצעי
סה"כ מצטרף לקנדי והשאר -
איסי הבוקר גם קם קצת על רגל שמאל
-
אולי אח"כ תהיה התעמקות מחודשת
-
לפי איסי הגל השני זה סה''כ מערכת קלה משולי האפיק עם קצת גשם בשבת ובלי קור ממשי יותר חלשה מהגל של חמישי-שישי שדי חזק אצלו בהחלט צריך שיפור
-
לפחות לגבי חמישי-שישי מוסכם אצל כל המודלים (הגרמני קצת פחות) על מערכת יפה שיכולה לעזור לצמצם פערים
-
גפס צהרים עוד יותר צפוני מהבוקר לגל הראשון
-
דוד מצד שני הגרמני צהרים עוד יותר דרומי לטווח הקרוב לא הייתי מסתכל על גפס בפרט לא בעדכון צהריים
-
למי שרוצה לשטוף את העיניים הרצה 6 של גפס בוקר מגשימה את כל חלומותינו וכפול מכך…
-
גפס לטווח הבינוני ממשיך בבעיה מהבוקר גם האפיק הזה לא מצליח להדרים אם את זה אנחנו מפספסים אפשר לפרוש לדוקים
שבת שלום -
דניאל7 אמר בעדכון מודלים חמישי ושישי:
למי שרוצה לשטוף את העיניים הרצה 6 של גפס בוקר מגשימה את כל חלומותינו וכפול מכך…
לפי הרצה 6 של עדכון בוקר ב246 יהיה בערך מינוס 5 מעלות בתא...