עדכון ערב יום רביעי ליל טו בשבט
-
המתח בעיצומו
-
עדכון ערב:
הגרמני עושה צעד לכיוון המודלים הגדולים, אבל עדיין לא שם. ה850 אצלו קר אבל ה500 בורח (בגל 2).
הוא גם לא מכניס את ההתעמקות של איסי וגפס מהצהריים. אם כי אצלו נראית אופציה אולי לגלים נוספים מעבר לטווח.בכללי, אני ממש ממליץ להוריד ציפיות. אחרי איסי וגפס-צהריים סביר מאוד שלא כל המפות הערב ייראו כך. אז נא להירגע, לשתות משהו, לאכול פירות טו בשבט ואז לגשת בנחת למודלים.
-
גפס לא כמו בצהריים, אין כלל את ההתעמקות הנוספת של גל 3. מה שכן, מראה ירידת אפיקיות נוספת בהמשך.
לגבי גל 2 - הוא עמוק ויפה ה-500 חזק בפנים, ה-850 גם יותר טוב מבצהריים (צריך מפרטים להרחבה).ברקנל מתחזק ודומה לגפס ב144 אם כי פחות דרומי.
הקנדי במהלך קצת שונה לגל 2, פחות חזק, וגם הוא מראה תחילת ירידת אפיקיות חדשה בסוף הטווח.נראה מה איסי יאמר (אם כי קשה לצפות שיחזור על המהלך שלו מהבוקר ושל גפס בצהריים.).
-
-
למען הסר ספק למי שלא קורא מודלים ונכנס עכשיו לפורום שלא יהיה מקום לטעויות כל מודלים עדיין לצפי ממש סוער והמון גשם לשבוע הבא. מה שישיר דיבר זה לגבי השלג וכן לגבי עוד גל שהוא מעל 200 שעות שנראה בעדכון צהריים שעכשיו לא נראה כ"כ.
בקיצור לא לדאוג אנחנו לפני שבוע אגדי בעז"ה וכמובן הכל עדיין פתוח לכל הכיוונים.
ערב טוב! -
שאני אבין, השלג שהתבטל זה בשלישי שבוע הבא או בשישי שבוע הבא?
-
שלגון 2 השלג לא התבטל
בנתיים הוא לא ממש היה במודלים
דווקא העדכונים האחרונים מקרבים אותנו אליו
גם גפס הערב ליום שלישי מצויין -
ישיר אמר בעדכון ערב יום רביעי ליל טו בשבט:
גפס לא כמו בצהריים, אין כלל את ההתעמקות הנוספת של גל 3. מה שכן, מראה ירידת אפיקיות נוספת בהמשך.
לגבי גל 2 - הוא עמוק ויפה ה-500 חזק בפנים, ה-850 גם יותר טוב מבצהריים (צריך מפרטים להרחבה).ברקנל מתחזק ודומה לגפס ב144 אם כי פחות דרומי.
הקנדי במהלך קצת שונה לגל 2, פחות חזק, וגם הוא מראה תחילת ירידת אפיקיות חדשה בסוף הטווח.נראה מה איסי יאמר (אם כי קשה לצפות שיחזור על המהלך שלו מהבוקר ושל גפס בצהריים.).
ככה הבנתי מההודעה הפסימית הזו
-
איסי מתחיל טוב...
-
-
איסי 120 בסדר אבל מעכב את הכניסה קצת מזכיר את הקנדי נחכה איך יתפתח
-
חיים 2 יש לי חשש שהרמה תגרום לו להיות מערבי מידי
-
היה שווה את העיכוב איזה ביצה הביא עלינו
-
מה שכן לחובבי השלג זה קצת בעייתי די נחסם האספקת הקור אבל לחובבי הסערות והגשם זה חגיגה
כמו שאתם רואים עדיין יש שינוי מעדכון לעדכון כל שצריך עוד קצת לחכות -
איסי 168 מענין בסוף לא התנתק עלינו כפי שהיה נראה ב144 צריך לחכות להרצות של פחות מ24 ש' כדי לראות מה קורה שם בדיוק
-
מה לגבי שלג בהרי הצפון מרום 700 מטר אף אחד לא רושם לגבי הצפון כולם מתמקדים לירושלים אשמח לתגובה תודה
-
אוהב שלג כבד נכון להערב עדיין לא שם
אבל יש סיכוי שבעדכונים הבאים נראה את זה -
לילה טוב
אני ג"כ מתעניין באפשרות של שלג בצפת אך לרום של 800 מטר
ובנוסף לגבי ליל שבת- שבת בבוקר שבשמ"ט הקצינו לצפי לשלג בפסגות הרי הצפון בנוסף לגולן, האם התכוונו לג'רמק בלבד או גם לבית ג'ן ובכלל האם יתפס ומאיזה רום
תודה רבה -
מאור גליל העליון נכון להערב - ואני מדגיש כי זה מאד נתון לשינויים פסגות הצפון זה מעל 1000 מטר ואולי יותר
לא מדובר על 800 מ׳
אבל בשלישי כנראה כן תראו שלג -
הגרמני לילה נראה בכיוון טוב ב120
הרמה יותר חודרנית מה שיכול להביא לירידה טובה יותר של האפיק -
למה ירושמיים מתעקש שלא יהיה שלג בירושלים?