זה הזמן לצחוק ? סיקרון קטן לסקרן גדול
-
ז'ק אף אחד לא באמת יודע על אנשים פה מי הם ומה הם כך שגם אם אני קצת יסמיק בבית מול המסך לא קרה כלום
אני מלבין רק מנקודות לבנות שירדות אלינו ישר ממרומים -
ז'ק אמר בזה הזמן לצחוק ? סיקרון קטן לסקרן גדול:
השבוע העליתי פוסט שעסק בנושא תענית שגוזרים על עצירת גשמים. ב''ה זכינו שלכל הדעות הפוסט לא היה רלוונטי למצבינו השנה וזאת עקב המערכת האחרונה, שלמרות שהיו מקומות לא מעטים שבהם המערכת קצת איכזבה ביחס לציפיות המוקדמות שהיו ממנה, אבל בכ''ז היה מדובר ללא ספק בגשם משמעותי.
תוך כדי כתיבת הפוסט, עלו בי מחשבות כיצד הנידון האם לגזור תענית על עצירת הגשמים היה נראה ע''פ השיח והשיג שהתפתח כאן בפורום בין החברים בתקופה האחרונה, והתקבלה אצלי תמונה די משעשעת. צירפתי לתמונה שהתקבלה בדמיוני את כישורי הכתיבה שלי עם קצת דמיון ואקטואליה, וקיבלתי משהו הומוריסטי. העלתי את הדברים על הכתב, אך האמת שהם מתאימים יותר לפורים. חשבתי להשאיר אותם לפורים, אך דא עקא- עד אז הדברים עלולים לאבד לגמרי את האקטואליה שלהם, כי מי יזכור בעוד כמה חודשים מה היה כאן השיח והשיג לפני כמה חודשים ומה נכתב אז בנושא התענית על עצירת הגשמים. ומאידך- למרות האקטואליה של הדברים, לפרסם משהו הומוריסטי באמצע שנה (ובמיוחד שיש כאן כמה חברי פורום שהם חלק בלתי נפרד מהעלילה המדוברת)?
אז מה אתם אומרים- לפרסם או לא לפרסם ?
מה קורה עם מה שעלה ברעיונך?
-
געצל זה מה שעלה ברעיוני https://weather-forum.co.il/post/22939