טעימונת מינואר
-
טעימה מתחזית ינואר? קבלתם!
לאחר מערכת אדירה שסוגרת את דצמבר,מערכת לא משהו ראשונה בינואר ולאחריה יובש! אך לאחריו מערכת עצבניתתתת. -
דייייי
נמאס מההפסקות הארוכות האלו. -
אגב, מה פירוש יובש.
אל תגיד לי שעד ה15 לחודש לא יהא שום מערכת ראויה לשמה [כרגע זה הצפי בכל המודלים והחזאים למינהם]. -
גשום וסוער משתמע שאתה מעדיף שיגיד לך משהו שלא נראה כרגע בתחזיותיו עם סיכון גדול שלא יקרה ובסוף תתאכזב. מעניין…
צריך לקבל את המציאות, מקסימום בסוף ישתנה לטובה:) -
גשום וסוער לא מדבר על חודשים בקושי שבוע וחצי זה לא נדיר אחרי מערכת כזה
-
שלג בשפע סליחה עד עכשיו מרשמלו צדק המודלים טעו עובדה יש גשם
-
efrat32 אמר בטעימונת מינואר:
שלג בשפע סליחה עד עכשיו מרשמלו צדק המודלים טעו עובדה יש גשם
זה ממש נס חנוכה!!!!
-
געצל אם הוא היה פעם אחת באמצע נותן איזשהו רמז וסימן שהוא מתכנן לרדת מהעץ - אתה יכול להגדיר את זה כנס (אני לא מזלזל הניסים - כל חיינו רצופים ומלאים הניסים - אני מתכוון על ההגדרה שזה לא היה צפוי) -
ברגע שכל הזמן הוא עמד על שלו - זה לא מוגדר אצלי בגדר נס,אם כבר - הייתי מבקש מידידנו מרשמלו היקר -
זה מאוד כיף למתוח אנשים.....
אבל בכל-זאת - עדיף לפעמים שתבאר יותר את דבריך ולא לסותמם יותר מדי... (אני שולל מצבים שאינך יודע מספיק מה בדיוק יקרה....). -
אוהב שלג לא ישבע אמר בטעימונת מינואר:
געצל אם הוא היה פעם אחת באמצע נותן איזשהו רמז וסימן שהוא מתכנן לרדת מהעץ - אתה יכול להגדיר את זה כנס (אני לא מזלזל הניסים - כל חיינו רצופים ומלאים הניסים - אני מתכוון על ההגדרה שזה לא היה צפוי) -
ברגע שכל הזמן הוא עמד על שלו - זה לא מוגדר אצלי בגדר נס,אם כבר - הייתי מבקש מידידנו מרשמלו היקר -
זה מאוד כיף למתוח אנשים.....
אבל בכל-זאת - עדיף לפעמים שתבאר יותר את דבריך ולא לסותמם יותר מדי... (אני שולל מצבים שאינך יודע מספיק מה בדיוק יקרה....).מה הבעיה לכתוב את מה שאני כותב? אתה לא חייב לקרוא
-
מתי מרשמלו אמור לתת את העדכון החודשי שלו לינואר?
-
עצבניתתת זה יותר מאדירה או פחות...
[לאן הדרדרנו... מדייקים את מילותיו של מרשמלו].