עדכוני מודלים שבוע פרשת שמות 12/1
-
ז'ק אתה אומר בוא נדבר מ15 והלאה תרא איך מניה דפרסיה נעלמת
-
פוסט זה נמחק! -
נראה לי שעידכנו פה EC רק עד 240 כי מיד אחרי זה לשיטתו מתחיל יהישפך פה גשם תיבדקו יש אתרים שמתעדכן מייד
-
EC מטורף מ228 שעות נתפלל לה שיתממש
-
יעקב אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת שמות 12/1:
EC מטורף מ228 שעות נתפלל לה שיתממש
לא הייתי אומר מטורף אבל בהחלט יותר מעודד
אני קצת פסימי כי ראינו דברים הרבה יותר טובים מזה לטווחים קצרים יותר... אבל בכל זאת נחמד לראות גם בתוך המצב הזה כאלה דברים -
אני לא מדבר על שלג אני מדבר על גשם
-
זה אמנם מאוד נחמד, אבל אחרי מה שהיה אם המפות של שבוע שעבר שצפו פה בעקביות את סערת העשור, ובסוף נשארנו עם "שערת העשור", כל האירוע הזה של המודלים לטווח של יותר מכמה ימים קדימה הפך אצלי לדבר חסר משמעות שאיני מבין מה משמעותו, ולמה לגפס למשל שווה להוכיח יום אחר יום שהוא מקשקש במוח לטווח הזה, ולא, אפילו מגמה אין בזה, ובעיני זה כמו סקרים... וכפי שאמר האומר שהם כמו בושם, להרחה בלבד...
-
יעקב ביום חמישי היינו עם רוב המודלים על מגה מערכת לסופ"ש הקרוב
כרגע כלום (לפחות לשיטת המודלים)
אז להיתפס על שקע מנותק לפי שיטה אחת לעוד 288 שעות נשמע לי הזוי
המעודד מבחינתי שגם את מה שחווינו בחנוכה המודלים זיהו בין 3 ל4 ימים לפני אז עדיין הסיפור לא סגור לסופ"ש הקרובלסיכום ה' מוריש ומעשיר מגשים ומייבש
תפילות בטוח ישנו ויבאו את הטוב לנו
-
יעקב אני לא מדבר לא על גשם ולא על שלג
אני מדבר על האפיק ומה שמסביבו
האפיק לא באמת מצליח לרדת עלינו כמו שצריך ואין רמה במערב כמו שצריך
נכון שבמפות משקעים הוא משתולל אבל א׳ אין משמעות למפות משקעים לכאלה טווחים כמו שאני אומר פה תמיד, ב׳ להוציא כאלה מפות משקעים מכזה אפיק קצת קשה לי להאמין אבל ניחא...
דווקא מה שהוא מראה בסוף הטווח ההזוי ממש זה פנטסטי -
ז'ק דווקא בראיה גלובלית אפשר לראות משהו מעניין מאוד מתחילת החורף, שכל איזור מזרח אירופה יבש וחם יותר ממערב אירופה, [במפות עם הצבעים זה נראה אפילו יותר דרמטי.] כמובן באופן יחסי [זה לא אומר שבבלארוס שרבי עכשיו....] וזה גם ההסבר ליובש וחוסר הפעילות באזורינו כי בדרך כלל כשיש מערכות במזרח אירופה זה הרבה יותר טוב מקור במערב אירופה, כמובן שיש גם מקרים שיש מערכות במזרח אירופה ומעלינו יש חסימה, ואולי זה גם תשובה לתחזית של מרשמלו שמתבסס גם על הסטטיסטיקה שלבסוף המערכות ועיקר הפעילות יעברו למזרח אירופה ואנחנו נקבל מזה טעימות. נקווה שזה מה שיקרה ולא אתבדה.