עדכון ערב יום שלישי
-
ערב טוב
המערכת של יום חמישי דיי סגורה לכאן או לכאן כמויות של כ10 20 מ"מ מרחבי בצפון ובמרכז
כעת המעקב הוא על המשך החודש בסביבות ה9 10 לחודש
גפס גם הערב עם הבעיות של האפיק שמתחבר לאפיק ממערב ורק אח"כ בסביבות ה11 לחודש יורד עלינו מה שאומר שזה טווח רחוק מאד וזה דחיה של יום מעדכונים קודמים וכשיש דחיות זה לא משהו... ובכלל לטווח היותר רחוק גפס מייבש אותנו לגמרי...
לעומתו איסי הערב הרבה יותר טוב ואין אצלו את התחברות של האפיק מערבה ונראה שהוא הולך לתת בראש (התעדכן בנתיים עד 144) אבל תצורה שונה לגמרי מהבוקר ונראה מצויין -
איסי לא טוב
מאכזב
אם האפיק היה יורד עלינו...
אבל שוב הבריחה מערבה והתחברות עם האפיק ממערב העיקר לא לרדת עלינו
ומדובר על אפיק קר מאד! חבל -
בסוף אולי איסי כן טוב
ב216 האפיק לא מתחבר לבסוף ומתחיל לרדת עלינו
נו נו
דרך אגב גם הקנדי הערב עם משיכה מערבה וגם הגרמני
אם היה מודל אוקראיני זה היה לו טוב המשיכה מערבה.... -
דוד אני חושב שכבר אפשר להספיד את החורף מבחינת שלג.. אני לא מאמין שירד שלג במרץ, ואם ירד זה כנראה יהיה באוויר.
נ.ב. סליחה על הפסימיות -
am124361 הכי קל להיות פסימיים
יותר קשה להיות אופטימי כי הפסימי יכול להיות שיהיה צודק ואם לא אז מצויין אבל האופטימי אם הוא לא יהיה צודק אז הוא פספס וד"ל
תכלס לגבי שלג באמת רוב הסיכויים שלא נראה עוד שלג אבל ההיסטוריה מוכיחה שבהרבה שנים ירד שלג במרץ ואפי' שלג כבד בירושלים ואפי' אפי' בעבר הרחוק ירד שלג גם באפריל אני אישית זוכר כמדומני פעם או יותר שירד שלג באפריל ברמת הגולן
חודש מרץ לפחות בחציו הראשון הוא חורף לכל דבר ועניין מבחינה מטרולוגית, אז נכון שבשנים האחרונות האביב כבר מפציע בחודש מרץ אבל זה לא אומר שהחורף הלך לבלי שוב.
לענייננו האפיק הזה עושה לא מעט קונצים אבל זה אפיק שאם ירד עלינו כמו שצריך ואנחנו לא רחוקים מזה אז אולי נקבל שלג
נ.ב.. יישר כח על ההשתתפות... הרגשתי קצת לבד ואולי באמת הקיץ כבר הגיע -
דרך אגב איסי ב240 מוריד את האפיק עלינו אז יש מקום לאופטימיות...
-
דוד קצת צפוני מידי וגם לזמן קצר מידי, אבל כן, תמיד יש מקום לאופטימיות ללא ספק. נקווה שישתנה לטובה
-
am124361 איך אתה רואה שזה לזמן קצר? זה רק התחיל לרדת ב240
-
גפס לילה בעדכון מעניין
ב114 האפיק לא נמשך מערבה אלא מתנתק ויש סיכוי טוב שיתמזרח בחזרה ולא יתחבר לאפיק ממערב
אופס התחבר שוב...
הוא מחזיר את המערכת כבר בעוד 8 ימים ב10 לחודש, אבל האפיק רזה מידיי ובורח מהר מידיי
תכלס עדכון על הפנים... שום דבר ב10 ימים הקרובים לפחות (למעט המערכת של יום ה' הקרוב) -
פוסט זה נמחק!