🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
עדכוני מודלים + עדכון חשוב של איסי ערב 12.02.25
-
ירושלמי בעבר 0 יש בפורום מדריך בסיסי לקריאת מודלים, בקצרה, יש 5 מודלים משמעותיים (יש כאלה שמחשיבים 2 מתוכם יותר, גפס ואיסי). כל אחד מהמודלים מתעדכן בין פעמיים לארבע פעמים ביום, כל אחד ומה שהוא מראה לימים הקרובים (כל מודל מגיע בין 120 ל384 שעות, משתנה בין המודלים ובין העדכונים השונים). המודלים בדרך כלל לא מראים אותי הדבר, וככל שמדובר על זמן יותר רחוק הפערים גדולים יותר. כשמדברים על מודל שהגצין או התמתן הכוונה בדרך כלל ביחס לעדכון האחרון או לעדכונים הקודמים שלו.
-
אהרן באייזה חדר מחשבים אתה יושב (לפי הצילום מסך!!) אולי אני יושב לידך...
-
לחזות שלג שבוע מראש ויותר זה רחוק מאוד, יכול להשתנות עוד מלא פעמים, רוב התחזיות לזמנים כאלה הם לא מבוססות וודאיות מספיק. מה גם שזה שרשור עדכוני מודלים (מה שלא נעשה בו בכלל) ולא שרשור של הבאת תחזית מאתרי מזג אוויר שונים שזורקים תחזית לא מחוייבת לעוד הרבה זמן
-
ירושלמי בעבר 0 ובעדכון מרשמלו הוא מדבר גם על גובה של 300 מ'
-
רפאל שגפס ישמור את החלומות לעצמו:
-
שימי מה זה אומר העדכון הזה ?
פשוט אני לא יודע לקרוא מודלים תודה -
אהרן שיורד שקע לישראל באזור המינוס 30[מספיק לשלג בהרים בגובה של400 מטר]
-
ואין סיכוי שכזה דבר יקרה ?
-
אהרן יש סיכוי
-
הרי סטטיסטית אנחנו כבר מעל 10 שנים בלי שלג רציני בוא נראה מה יהיה השנה
-
אפשר ללכת לישון או כדאי לחכות לעדכון של איסי 🥱🥱🥱
-
אהרן מי שישן כל היום כמו ז'ק שיחכה לעדכון של אי סי
-
מה על באמת קרה לזק הלך לישון בכזה לילה
-
-
בועז נחמיה מטריף אותי שהוא לא מדבר כל המערכת
כנל שלמה מזג אוויר -
שימו לב מי היתעורר מנהל ירושמייםד 23:21
האמריקאי הקפריזי מתעקש על אירוע מיוחד בעוד שבוע וקצת, אבל רוב חברי הקונגרס לא מסכימים איתו וגם לא האירופאי המיושב והרציני -
מה יוצא יש סיכוי לשלג
-
חשבתי איסי התעדכן אבל זה מפות של אתמול, אולי זה אומר שתקנו את הבאג והמפות של עדכון ערב יתעדכנו
-
גפס התחיל עדכון לילה, בהצלחה!
-
גם איסי ערב מתחיל להתעדכן, יש לנו עדכון לילה גפס ואיסי ערב שניים במכה יאללה בהצלחה