🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
עדכוני מודלים יום חמישי בתקווה להקצנות בע״ה
-
ישיר אמר בעדכוני מודלים יום חמישי בתקווה להקצנות בע״ה:
עושה רושם שגפס לא עומד להשתפר במיוחד... זה שהאפיק כל כך עגול לא כנראה לא ייתן לו להדרים. אבל נראה
מצד שני הוא עם הדרמה יפה!
-
דודשלג אמר בעדכוני מודלים יום חמישי בתקווה להקצנות בע״ה:
ישיר משמעותי?
ידידי היקר
תן למודלים להתעדכן ולא להציף פה הודעות של שאלות זה נורא מכביד על השרשור
בתקווה להבנה -
דוד בטוח? אני לא רואה משהו משמעותי... אולי כמה ק"מ. ובסוף 552 שעובר בגליל העליון לא יעזור לנו הרבה...
-
דוד בטוח? אני לא רואה משהו משמעותי... אולי כמה ק"מ. ובסוף 552 שעובר בגליל העליון לא יעזור לנו הרבה...
בטוח
הוא עובר בשרון
זה הדרמה משמעותית מבחינתנו -
דוד נו... נכון הוא מדרים כמה ק"מ מעדכון בוקר.
עדיין זה מצב ביש -
דוד נו... נכון הוא מדרים כמה ק"מ מעדכון בוקר.
עדיין זה מצב בישכבר התקדמות
שים לב שיש אצלו משקעים נחמדים שם בשני בוקר -
ואגב הוא עדיין מתעקש בניגוד לכל שאר המודלים - שבראשון בוקר התנאים למשקעים לא פחות טובים (כלומר קו ה552). אצלו השיא זה דווקא שם, אולי שווה לשני בוקר.
למעשה יש שם יותר משקעים אצלו, בגלל שה850 פחות קר. ואולי יש שם סיכוי לשלג בהרים לפיו (בראשון לפנות בוקר) -
תוך כמה שעות ישיר חזר להיות הפסימי ו@דוד האופטימי
-
שלג בשפע חח זה לא שייך לפסימי... אנחנו מסתכלים כרגע על המודל שהכי חלש היום, גפס.
על הגרמני כתבתי שהוא עם משקעים נחמדים לשעות השיא והחזיר את מה שלקח בצהריים.
נקווה שגם שאר המודלים ייראו בכיוון חיובי. -
לסיכום הדברים אנחנו עם שיפור משמעותי, כך שהסיכוי לשלג בהרים החל מבוקר יום ראשון עלה משמעותית, עדיין צריך לחכות לאיסי, שאז נוכל לדעת יותר לאן פני הדברים.
-
הקנדי -
גם אצלו יש משקעים בראשון בוקר, וה850 קר יפה. לדעתי יש סיכוי לראות שלג בהרים אז. לא יודע כמובן לומר גבהים.
לשני הוא גם ממשיך להראות אפיק עמוק יותר, ומשקעים נחמדים מאוד (בעיקר למרכז כרגיל) -
אגב יש קונצזוס בין גפס והגרמני על עוד כמה טיפות גשם ברביעי חמישי מציר אפיק
-
קריר
הכל תלוי ברמה החלשה במזרח אירופה, אם יתחברו לרמה אחת ובעצם ינתקו את האפיק לגמרי,
אנחנו במצב אחר לגמרי. -
קריר אין מצב שזה יקרה, מדובר ברמה חלשה שבתהליך פירוק והיחלשות שאיכשהו אנחנו מספיקים להרוויח ממנה משהו ברגע האחרון. היא לא תצליח לדעתי לנתק בועה כזאת גדולה...
-
רפאל להזכירך רק בגלל שהרמה עלתה טיפה יותר למעלה אנחנו כבר בשיפור עצום- עם הגעת האפיק עד לאיזור צפון השומרון !!!
עוד עליה קטנה מאוד ברמה במזרח אירופה וזה מגיע עד לאיזור ירושלים ואנחנו עם משהו משמעותי עוד יותר,
לא אמרתי שזה מה שיקרה! רק נתתי שימת לב גם לאפשרות הזאת !! ואז אנחנו במקום אחר לגמרי.(האפיק מעלינו)
כמובן נחכה לאיסי! ונראה אם אצלו אנחנו בכלל עם שיפור? -
קריר בזה אתה צודק, וזה מה שראינו עד אתמול בקנדי ובגרמני, רק שניתוק הרמטי וחגיגת משקעים לא נראה לי יהיה, אולי רק ניתוק רגעי...
-
גם הבריטי נראה קצת יותר טוב
-
אגב, המומחים במפרטים - אם מישהו יכול להוציא מפרטים דווקא לראשון בוקר (וגם קצת לילה שלפניו), מעניין אותי. כי נראה לי שלפי גפס, הקנדי, ברקנל - יש שם משקעים לא רעים. מעניין אם יכול לצאת מזה גם קצת שלג ובאילו גבהים.
דרך אגב קונטרול גפס בשיפור משמעותי לאפיק בנקודת השיא בשני בבוקר:
שיפור דרסטי ממה שהראה בבוקר.
-
אכן, שיפור קל בכולם, חוץ מהבריטי - כך זה נראה. עוד לא אבדה תקווה...
-
ישיר כמו"כ רוב ההרצות טובות יותר מהמבצעי בהתעמקות האפיק מעלינו.