🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי שטח 2 מערכת קורל
-
Yael כרגע זה נראה צפוני בכמה קילומטרים בודדים
-
-
ישיר הגיע לבית אל, נראה שמוריד בעיקר גשם. אולי טיפה שלג בין הטיפות, כנראה טוב לא מספיק קר. אולי רק בהמשך הלילה
-
שלג בשפע באיזה מכם אתה מסתכל?
-
יצחק 2 למרבה הצער הוא לא צפוי להשפיע על ירושלים. חבל לפתח ציפיות. אין כרגע באופק משהו לכיווננו. לא בקרוב ולא ברחוק.
-
רפאל כמו שאמרתי, ההצהרות היו חסרות בסיס. העננות לא היתה בכיוון ירושלים, וגם הטמפרטורה לא שם. חבל שסתם מעלים ציפיות.
-
גם אין ממה להתאכזב בירושלים. גם בבית אל שהוא כן הגיע לא מספיק קר בשביל שלג...
-
פוסט זה נמחק! -
ישיר איזה ב-א-ס-ה
-
אלחנן כהן של השמ״ט
-
איזה יום על האיסתר
-
בצפת למעלה השלג נתפס
-
ישיר אני דיברתי על הענן מעליו שיכול להגיע
-
פוסט זה נמחק! -
שלח תמונות
-
יצחק 2 אני לא יודע איך להוסיף תמונה
-
מישהו יכול בבקשה לעדכן מה קורה מבחינת שמות יישובים בהם נתפס או למצער נצפה שלג, והלוואי גם לצרף תמונות... כאלה פוסטים יפים על שלג במיצד, שלג במירון, 'ותחזינה עינינו'! בכל מקרה כאן בירושלים- מרפסת הנוף מספקת תצפית על האופק הדרומי והצפוני שמכוסים בעננים לבנים הרומזים למשהו, הלוואי ויגיע משהו בהמשך- מעלינו כרגע רק 'מעונן חלקית' בטמפ' 3 מע'. אגב ע"פ השמ"ט בעיר אריאל כעת 2 מע' עם משקעים- מישהו גר שם או בסביבה ויודע לאמת את הנתונים? (להערכתי וודאי מושלג בהרי השומרון, ע"פ השמ"ט הר גריזים למשל- מושלג כעת).
תודה לכולם על השיתוף בחווייה! -
יצחק 2 איך הוא יגיע אם הוא יותר צפוני... הוא לא יגיע. ואני שוב אומר (אם כי לא לוקח אחריות...) לפי המכ"ם לא צפויים משקעים משמעותיים בירושלים בשעה-שעתיים הקרובות. וגם אם זה היה כבר מגיע - הטמפרטורה לא מתאימה לשלג עדיין. חבל על השינה... כנראה יותר סביר לראות משהו לפנות בוקר.
-
גוש עציון גמבש
-
ירושמיים מחק את ההודעה על הצפי לשלג בחצי שעה הקרובה.
תסיקו מסקנות לבד.