🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי שטח יום ראשון #2
-
פתיתי שלג דקיקים ברמת שלמה
-
פתיתי שלג בגבעת זאב
-
גם בכניסה לירושלים פתיתים בודדים כרגע. שאריות קטנות מהגוש שנעלם
-
לתשומת לב כל אלו שטוענים שאין סיכוי לשלג עכשיו בירושלים- הרי העובדות לפניכן:
פירורי שלג כעת בכמה וכמה שכונות בירושלים- בהן:
הבוכרים
גאולה
גבעת זאב
רמת שלמה!אז בפעם הבאה לחשוב פעמיים לפני שמייאשים את הציבור! (שאף אחד לא ייקח את זה אישי, בבקשה...)
-
כנפי צדיקים אמר בדיווחי שטח יום ראשון #2:
לתשומת לב כל אלו שטוענים שאין סיכוי לשלג עכשיו בירושלים- הרי העובדות לפניכן:
פירורי שלג כעת בכמה וכמה שכונות בירושלים- בהן:
הבוכרים
גאולה
גבעת זאב
רמת שלמה!אז בפעם הבאה לחשוב פעמיים לפני שמייאשים את הציבור! (שאף אחד לא ייקח את זה אישי, בבקשה...)
ורק תחשבו שאם זה היה כגשם זה היה טפטוף, אז במקרה ויגיע גשם אמיתי, יהיה לנו שלג אמיתי!!
עוד נקודה, לא ראו את השלג הזה בשום מכ"ם -
קר לי אמר בדיווחי שטח יום ראשון #2:
עוד נקודה, לא ראו את השלג הזה בשום מכ"ם
מה זה אומר?
שזה עננות שנוצרה מעלינו?
-
כנפי צדיקים בוא נשים דברים במקומם: המכ"ם לא מראה משקעים לא מדידים. אז ברור שבתיאוריה יכולים להיראות כמה פתיתים באוויר.
מי שזה עושה לו טוב, שייהנה. יכול ככה לעמוד כל הלילה מול החלון ולספור פתיתים. אבל שלג ממשי, לפחות כמו שראינו מקודם, לא נראה שיגיע מזה.
ואגב, אנשים כותבים את דעתם לפי ניסיונם והבנתם, כל אחד יעשה עם זה מה שהוא רוצה... לא כדאי לבוא בטענות, אף אחד לא מכריח לקבל להאמין או להסכים.
אישית אני חושב שלהיות מופתע לטובה הרבה יותר מוצלח מכל השבוע האומלל הזה של אכזבות בגלל הבטחות שווא.קר לי לא נכון לומר שלא ראו את זה במכ"ם. זו תוצאה של העננות שהתפרקה בדרך ועקבנו אחריה כל השעות האחרונות. לפעמים כשזה מאוד מפורק זה כבר לא נראה במכ"ם. זה לא עומד להפוך לשלג ממשי בשום צורה.
אגב כעת רואים התחלה של היווצרות ענני גשם בים צפונית מערבית מנתניה, שזה הקו של הזרימה לכיוון ירושלים. אין לדעת אם זה יתפתח יפה ואם ישרוד.
-
בית שמש הטמפרטורה ירדה ל3.5
קיימת אפשרות כלשהי לפתיתים בין 2-3 מעלות או שאין למה לחשוב על זה אפילו? -
עדכון מירושלים: השלג [האירופאי המקסים] מתגבר ומתחזק כעת!
כמו כן, שלג נקי! ללא תערובת- הולך ומתחזק.
וכן- בקשת סליחה ממי שלא הבין נכון, ח"ו לא התכוונתי לפגוע בניסיונם ודעתם של אחרים, אלא רק בצורת השלילה של כמה מתוך אלו שהציגו את דעתם כאילו מדובר בדבר מוחלט שאינו נתון לשינוי (ירושמיים למשל- שכותב 'הלילה לא יהיה כלום' בהחלטיות שאין אחריה עוררין...) הייתי אומר שכבשר ודם ראוי לנו להתאזר במעט ענווה ולהבין שבכל חיזוי מז"א, בפרט במערכת שברירית כזו- שרואים איך כל 'תפילת עננו' קורעת שערי שמיים, ולהיפך- איך מעשינו הפחות טובים וחשבונות שמים אחרים משפיעים גם הם על המציאות שתהיה בניגוד לצפיות מכ"ם וחיזוי בכוכבים או מודלים...) -
כנפי צדיקים הולך ומתחזק? לא נראה לי
ומה מקום לשיחות מוסר כאן? אנשי מקצוע אומרים מה שהם יכולים ורואים לפי המקצוע שלהם. היית רוצה שיבוא אליך שרברב, ימצא פיצוץ בצינור, ויגיד לך "יש פיצוץ בצינור אבל עם הרבה תפילות אולי לא ייגרם נזק?" אין לזה מקום. אין לדיין אלא מה שעיניו רואות.
ואגב הוא צודק לגמרי, לא צפוי משהו משמעותי בשעות הקרובות. כמה פתיתים באוויר יכולים להיות. -
נתיב הל”ה בדרום בית שמש מראה טמפרטורה של 1.4 הגיוני?
-
פינקי איזה מד
-
מתחיללהיווצר עננים נחמדים בים מול נתניה
-
רבותי! נתון מעניין ואולי דרמטי...
שימו לב לתמונות לוין, עננים מתנקזים מ2 כיוונים לכיוון המרכז, עננים בצפון יורדים דרומה, והעננים במערב על הים מתקדמים מזרחה,
במילים אחרות העננים מתקבצים ומתחברים ואולי יביאו יותר משקעים. -
דודשלג נכון. אבל גם אם יגיעו מתישהו לירושלים (ספק גדול) זה סדר גודל של עוד 3 שעות פלוס לפי הקצב שהיה עד כה.
-
אפשר קישור לתמונות לוין
-
ישיר ערב טוב הייתי באירוע עכשיו סיימתי אתה יודע אם אמור להיות משהו שלג בביתר בקרוב ?
-
שלג ירושלמי תסתכל במכם של השרות המטורולוגי יש שם גם לוויין
-
שללללללג לפי המכ"ם יכולים אולי להיות מטחים קצרים בזמן הקרוב (כמובן תלוי במצב הטמפרטורה). אבל לא נראה משהו משמעותי.
אולי בהמשך הלילה יותר אבל קשה לדעת. -
פתיתי שלג כעת בביתר עילית.