עדכון ערב יום ה'
-
לירושלים הוא נותן 0 מעלות ברביעי לפנות בוקר
-
מפרטים גפס ערב
לירושליים
לצפון
-
מה עם עידכון לילה הבנתי שיש הקצנות
-
הגרמני בעדכון לילה מקצין יותר מערבי ויותר קר
גפס פחות או יותר שומר על המגמה
עדכון מצויין בסך הכל
מאד מעניין איך יראה איסי מחר
לילה טוב! -
לא חושב שיש הקצנות, אבל המגמה הכללית נשמרת
-
ישיר תראה את הגרמני ב111 לעומת הערב
בוודאי הקצנה, אולי לא מטורפת אבל התקדמות חיובית -
דוד אתה מסתכל על עומק האפיק וזה נכון. אבל לא מספיק לנו הירוק... צריך יותר קור. ולפחות לפי דקויות הצבעים בטופקארטן אין הבדל מהערב או כמעט אין הבדל ברמות הקור הנמוכות יותר. אבל לא משנה נמשיך לעקוב
-
בכל אופן כתבתי את הנ"ל מקודם לפני שראיתי שענית, כך שלא באתי לחלוק
-
ישיר הכל טוב! אפשר לחלוק וזה מצויין לזה המקום מיועד!
סה"כ האפיק הרבה יותר שמן וזה כבר התקדמות (אם נצרף לזה את הקור של גפס או איסי...) -
בכללי חייבים להמתין... אנחנו כרגיל מתלהבים ממה שאנחנו רואים אבל נפלנו כל כך הרבה פעמים בטווח כזה. צריך עוד טיפה. מודה שאני כבר לא התאפקתי ואמרתי למשפחה שיש סיכוי לשלג כלשהו בירושלים. אבל מצד האמת אני יודע שזה עדיין הימור לומר זאת.
-
ישיר מעניין שהפעם בגלל שערכי הקור כנראה יהיו מאד קיצוניים רואים כבר חזאים שממש מדברים על זה בפירוש, למשל בועז נחמיה בירושמיים כבר כותב בשלישי רביעי אפשרות לפתיתים לבנים, גם אורי בץ הערב עדכן כך, גם בחדשות 12 אילנית אדלר ועוד, וחזאים בד"כ משקללים נתונים שאין לנו תמיד
גם עידו כהן הערב רמז על האפשרות הזו -
דוד לדעתי זה בגלל האחידות של המודלים לקור + הורטקס המצוין והטווח שכבר לא כזה רחוק
-
אם אתה שואל אותי - האמינות של איסי בעיני החזאים היא גדולה מאוד אם לא הגדולה ביותר. ברגע שהוא זה שהוביל את המהלך וכל המודלים כמו שפנפנים רצו אחריו - זה בהחלט נתן תחושה שזה אמין, יציב וקיים.
אבל דווקא בגלל זה כשאני רואה את החולשה של איסי מהערב, בעצם שינוי מגמה כלשהו (עד עכשיו היו הקצנות, ועכשיו הוא נסוג) - אני חושב שצריך להאט טיפה, לתת לזה עוד עדכון, שניים או שלושה. מה גם ששאלת המשקעים קריטית פה. איסי בקטע של המשקעים נראה לא משהו הערב. -
ישיר כן , אבל אל תישכח שאת התחזית הם אמרו על פי עידכון צהריים ולא עידכון ערב ולכן כך הם אמרו אבל עדין בגלל ההקצנות הליליה אז מיסתמא שמחר איסי יקצין את הצפי שלו
-
גשם עד בלי די זה מה שהתכוונתי - הם נתנו תחזית לפני איסי של הערב כשהכול היה וורוד קיצר נמתין ונראה בבוקר מה קורה. אני זוכר לפני שלוש שנים כמדומני את אותו יום שישי בבוקר שכל הצפי למערכת שלג נהרס בבת אחת אצל כל המודלים. בטווח דומה. נקווה שהפעם לא
-
ישיר לא זוכר מה היה אז אבל עכשיו אני רואה אפיק טוב +רמה בכזה מיקום +ורטקס שקר מהרגיל ב 35 מעלות יושב מעלינו אז אני חושב שיהיה מינימום שלג קל בהרבה מקומות
-
ישיר אני לא כל כך מבין בזה, אבל בטופקארטן יש לאיסי גם "עדכוני-ביניים" שהם עד 90 שעות, אם אני צודק, איסי התשפר מאוד לפחות עד מה שרואים שם כרגע.