עדכון ערב יום א
-
את הפרמטרים של השלג אני משאיר למומחי המפרטים. תכלס לפחות מבחינת ירושלים כנראה הכול תלוי בכמות המשקעים ותזמונם.
שימו לב לגרמני בסוף הטווח שמביא אפיק קר וגדול ממערב. הוא מצטרף לאופציה דומה של הקנדי מהבוקר. כך ששבוע הבא פתוח לכל הצדדים. -
גם איסי מעניין לסוף הטווח. מדובר באפיק קר מאוד (עוד אחד?? ) שנמצא ממערב לנו ומגרד אותנו. אני לוקח את זה בעירבון מוגבל עדיין, אבל ייתכן שיהיה אחרי מה לעקוב
-
אני רואה שיש הרבה הרצות של גפס גם בכיוון. אז נעקוב
-
ישיר אנחנו מדברים על טווח רחוק מידי, ויותר מזה אנחנו מדברים על סוף מרץ, מספידים את השלג כבר בסוף פברואר ככה שיצא לנו שקיבלנו עוד שלג במרץ שזה יחסית נדיר. אני לא מאמין שיהיה עוד משהו עם כל הצער שבדבר, אבל בואו נהנה בינתיים מהשלג הנוכחי.
-
am124361 אתה בהחלט צודק. אם כי אני מדבר על מה שאני רואה מול העיניים. כתבתי שזה בעירבון מוגבל וגם לא הזכרתי שלג בשום מקום אגב השבוע אנחנו שוברים שיא של 112 שנה (גל קור ממושך וקיצוני כזה במרץ). אז לא מופקע שיישברו עוד שיאים.
-
בינתיים לטווח הקרוב מפות המשקעים נוראות, נקווה לטוב.
-
Mashav כן ראיתי עכשיו. קוסמוס נותן 3 מ"מ לירושלים... אייקון גם די דומה. אם זה מה שיהיה אז כבר אין כל כך למה לצפות, אולי קצת פתיתים באוויר וזהו
-
מצחיק שרשויות מקומיות הקדימו את התחפושות למחר, כאילו ביום שלישי סערת המאה... לא רק ירושלים גם רשויות אחרות שבכלל לא קשורות לכמה פתיתי השלג שיירדו.
-
גפס לילה דומה לאיסי+הקנדי לשבוע הבא. מביא מערכת גדולה מאוד ודי קרה. רחוק אבל מעניין