מודלים שני ח' בשבט 26.1.26
-
זה האמריקאי חייב להיות שונה מכולם
-
חיים 2
אני יודע להסתכל רק בו (וגם בו ממש קצת) אבל אני יודע ששנה שעברה הוא חזה את הסופה קורל שבועיים לפני ורק שבוע אח"כ שאר המודלים התקפלו -
חובב שלגים הוא אמנם הכי אמין לטווח רחוק, אבל בעיקר לזיהוי מגמות ולא לחיזוי מדוייק, כאן מדובר בעדכון בודד לטווח אסטרונומי, וגם לטווח הזה הוא לא נראה מי יודע מה, בטווחים האלה גפס גם נותן שלג בים המלח.
בכל אופן כשהוא עקבי לכזה טווח כמה וכמה עדכונים אפשר לשים על זה עין לא מעבר. -
תכלס' ליהודי כמוני שלא מבין בשפת החזאים.. יש למה לצפות לשלג בירושלים באמצע פבואר? שמעתי כמה חזאים שמדברים על מגמה ועל מודלים שמראים היתכנות לשלג רציני באמצע החודש הבא..
-
חיים 2
תודה רבה.
אולי פעם יהיה לי סבלנות ללמוד את כל זה ברצינות אבל כרגע אני סומך עליכם. -
סיכום שלי ממה שנראה מכלל המודלים והאנסמבלים מהעדכונים האחרונים, ישנו כרגע פוטנציאל ל2 מערכות שעשויות להיות מלוות בקור האחת בעוד כשבוע פלוס באזור ה3 -ה5 ל02 והשניה לקראת סוף הטווח ומעבר ל (יתכן גם שזה ללא הפסקה משמעותית אלא אפקיות מתמשכת שתתעמק בגלים), ממה שנראה כרגע המערכת הקרובה יותר בסיכוי נמוך מאד שתגיע לידי מערכת שלג קלאסית, מאחר שלפי הנראה יש משיכה מזרחה בירידת האפיק, ויש יותר סיכוי לקור ללא משקעים (או גם ללא קור בכלל), ואולי לאיזשהו שלג גבולי בצפון, לעומת זאת לקראת סוף הטווח ואחריו נראה שישנו פוטנציאל יותר משמעותי לירידת אפקיות עם קור עלינו שיכולה גם להתפתח למערכת שלג...
-
פוסט זה נמחק! -
חיים 2 אני לא מאמין שאתה אומר שהוא הכי אמין לטווח הרחוק.
לא מתאים לך... -
גשם עד בלי די חח
קבל תיקון הכי פחות גרוע לטווח הרחוק.
[מה לעשות הצליחו לקלקל אותי כאן בפורום עם הטווח ההזוי שלהם
] -
אגב גם אצל גפס ובפרט בעדכון לילה יש ג"כ משקעים נחמדים, אבל זה עדיין לא זה.
הפערים ניתנים לגישור, הכל תלוי בעוצמת השקעים ממערב כדי שלא נסבול מאפקט דו השקע.
זה בעצם עיקר המחלוקת בין המודלים שאצל גפס השקע ממעקב מונע מאפיק להדרים ולהתמזרח לכיווננו ולשאר המודלים אין כ"כ את הבעיה מה שגורם לאפיק לרדת עד אלינו.
[אם כי גם אצלם יכול להיווצר בעיות מאין אלו.] -
פוסט זה נמחק! -
גפס בנתיים לא נותן מערכת משממעותית ב2-4 בפבואר
-
גפס כרגיל מזהה אז חוזר בו ככה רוטינה שלו להתרגש?
-
שמחנו מוקדם מדיי כל המודלים בנסיגה לכיוון gfs לשבוע הבא
-
נסיגה כן, ברמה של גפס עדיין לא, העיקר המגמה
-
המגמה היא נסיגה
-
ארין ש מגמה של עדכון בודד?
-
אני לא הייתי מספיד את המערכת, כמובן שיש התמתנות אצל המודלים הבוקר, אבל זה עדיין בטווח סטיה אנחנו על הקשקש איך שאומרים, בכל אופן יבשים לא נהיה כנראה שבוע הבא בעז"ה, עד כמה רטובים? נצטרך להמתין עוד קצת.
-
ג׳מיני המלך היה בסך הכול יום אחד של עדכונים ממש חיוביים.
Gfs וכל מודלי הai לא היו בתרחיש הרציני. אז אם הבוקר כל המודלים המקצינים התמתנו המגמה נשארת למערכת כלשהי אבל ממש לא לסערה או אפיק רציני. כרגע לפחות. והטווח כבר לא רחוק.
נזכיר שכל מודלי הai התעקשו וצדקו לגבי הסערה הקודמת גם כאשר מודלים אחרים התמתנו מאוד. כרגע זה להיפך. -
ארין ש דבר ראשון עד אתמול בערב רק איסי והבריטי הראו את המערכת הזו.
אתמול בערב כלל המודלים למעט גפס הראו אותה.
הבוקר כולם התמתנו למעט הגרמני ובמובן מסוים גם הבריטי.
אז רק גפס ai שאיך שהבנתי אמינותו לא משהו לא תומך במערכת, המודל של גוגל כן תומך.
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com