מודלים יום שלישי ז׳ אדר 24/2
-
הקנדי בשיפור מסויים להמשך שבוע הבא
-
גם איסי AI מתחיל בהתקפלותו המפוארת
-
למעשה איסי AI נסוג מ80% ממה שהראה
עדיין יש אצלו משהו -
ממש לא!
איסי AI בשיפור קריטי ב850
וכן יש אצלו הרבה גשם
אז נכון הוא פחות טוב ב500 מהצהרים, אבל התקפלות?? -
חח ידידי ככה נראית התקפלות או התחלה מפוארת של התקפלות
הקור ב850 זה לא הקצנה אלא תוצאה של התמזרחות האפיק כי תמיד הקור נמצא ממערב לאפיק
האפיק מזרחי מאות ק"מ ממה שהיה בעדכונים הקודמים שלו והמהלך כבר די זהה לשאר המודליםאכן עדיין יש אצלו מערכת אבל 90% שזה יימחק בעדכונים הבאים כמו 100% של שאר המודלים
ואז נאלץ להודות שגם איסי AI הוא לא מודל על -
דוד 4 אם אתה בכל אופן רוצה להיות אופטימי בכח מהערב הזה, הוא שלטווח של שבוע מהיום כל מודל מראה משהו אחר אז אולי אולי יש איזה שהוא אירוע שהמודלים לא יודעים איך לפענח אותו ואולי אולי אולי יצא מזה משהו.
אבל זה רק כדי שתהיה מפשוט.
-
חיים 2 אני לא מחפש להיות מבסוט, אני מחפש דיוק. כשיש חוסר הסכמה כזה בין המודלים, שם בדרך כלל מסתתרות ההפתעות הגדולות
נחכה לעדכון לילה, המפות ידברו -
דוד 4 אנחנו איתך, כולם רוצים שיהיו הפתעות, אבל צריך להיות ריאליים ואני לא מהפסימיים בפורום בלשון המעטה, אבל צריך להיות עם רגלים על הקרקע וגם קצת נסיון משנים עברו שלמדנו על בשרינו איך הדברים עובדים.
-
דוד 4 נראה לי די ברור שאין כאן כלום...
עד לפני שנתיים לא היה איסי AI אז כל המודלים היו חסרי ערך וטועים? היינו רואים מפות בטווח כזה ופתאום היתה צצה מערכת בתוך 100 שעות? זה לא קורה עם כל הרצון הטוב להאדיר את המודל הזה
לכן לפי הנראה לכל היותר תהיה שם פעילות מינורית משולי האפיק. זה ברור ב99%לא רואה טעם להיתלות בכוח במודל אחד שעדיין (לטעמי) לא הוכח בשום צורה שיכולותיו גבוהות משל כל שאר המודלים
אנחנו כאן באתר מקצועי עם צופים רבים והמסקנה מהעדכון הנוכחי היא (לפני איסי שלדעתי אין סיכוי שפתאום יקצין בבת אחת) שככל הנראה אין מערכת נוספת באופק הסביר
לא רואה שום טעם להיתלות בכוח באיזשהו מודל שגם הוא הולך ונסוג מעמדתו שהיתה גם כך קיצונית וחריגה לאורך כל הדרךגל קור יש אבל אין מערכת וכמו בכל הפעמים האחרונות כולל שנים קודמות... זה מה יש
-
ארין ש אמר במודלים יום שלישי ז׳ אדר 24/2:
ואז נאלץ להודות שגם איסי AI הוא לא מודל על
אם לא הבנת את כוונתי אני אכתוב את זה ברור יותר
לא כתבתי וגם לא חשבתי שאיסי AI הוא מודל על
מה שכן באתי והדגשתי שוב ושוב שממעקב שלי החורף היו לו הצלחות יפות מאוד {ביירון הוא הראשון שזיהה}
ומשום מה היו כאן חברים בפורום שכתבו שהוא מודל שמזגזג מעדכון לעדכון,
לכן היה חשוב לי להדגיש שהוא מודל מצוין!
ובנוגע למערכת עכשיו אני ממליץ לא לקבוע עדיין התקפלות ע"פ עדכון בודד
נמתין ללילה ואז בהחלט נדע יותר טוב -
ממה שאנחנו רואים אין לו בעיית זגזוג אלא להיפך... הוא נשאר מקובע על מהלך כשכל המודלים הבינו שהוא לא הכיוון...
אבל בסדר אם נוח לך להאמין שיהיו קסמים ופתאום כולם יתחרטו אז סבבה
אבל מבחינתי כש 100% מהמודלים הרגילים ושאר הAI סבורים שאין מערכת נוספת וחלקם בכלל רחוקים מזה הרבה יותר אז לטעמי אין במה להיתלות ובפרט שכאמור הוא גם כבר נסוג מרוב העניין -
ארין ש אמר במודלים יום שלישי ז׳ אדר 24/2:
אבל בסדר אם נוח לך להאמין שיהיו קסמים ופתאום כולם יתחרטו אז סבבה
זהו שהגרמני הערב התחיל לסמן משהו
הקנדי התחיל לסמן משהו
גפס במספר עדכונים בימים האחרונים הראה משהו
זה לא שאני ע"פ סימנים מכריע, אבל אני ודאי פוקח עין
בכל מקרה לא נוח לי כל הוויכוח הזה, נמתין וכמו שאומרים נחיה ונראה! -
בכל אופן רואים גם הערב בחלק מהמודלים שישנה אפשרות לאפיקיות נוספת בהמשך שבוע הבא
זה כבר דבר שמצריך מעקב נפרד. איסי מאוד מעניין בהקשר הזה -