מודלים יום ב כ"ג בטבת, 16/1/2023 למניינם
-
אגב, כמעט כל ההרצות של גפס עם תרחישים קיצוניים ממש ל270 ש'....
מגרה את החושים
ולידידינו Mashav אולי הקשר הקליפורני הפעם יעבוד... -
יאמר לזכות המודל איסי שהוא נורא יציב, בניגוד לגפס. כמו שכבר ציינו כאן, איסי ממש טוב להמשך הטווח.
-
דוד הקשר הקליפורני... הקשר הקליפורני מדבר על השפעה בטווח של כשבועיים וחצי. זה לא יקרה, כי הסערות שם התחילו כבר לפני כשבועיים... תמיד מתישהו מגיעה סערה... אבל זה כבר לא יהיה קשור כנראה
-
דוד אכן הספיקה לי אכזבה אחת....
וד.א ציינו כאן שזה מתאים 65 אחוז מהפעמים, רציתי לציין שזה המון, כי בלי שום דבר לא נגיע ל50 אחוז, כי אם כל תופעת טבע שיש בעולם היתה 50 אחוז כאן כל הזמן היה שלג ושרב ועוד.... -
-
מה ההבדל בין שקע לאפיק?
מה בעצם גורם למשקעים? -
שקע גורם למשקעים לפי מה שזכור לי
-
שלג בשפע יש שירשור יעודי לשאלות לפעם הבאה: שירשור לשאלות
ההבדל בין אפיק לשקע הוא שאפיק זה בעצם משטח לחץ נמוך מהמוצע באטמוספרה שמוביל לשקע שזה לחץ אטמוספרי נמוך בגובה הקרקע. שניהם הכרחים ליצור משקעים. להרחבה: המדריך לקריאת מודלים -
פוסט זה נמחק! -
גפס מערבי מדיי
-
גם כל הרמה שהראה עד עכשיו באטלנטי התמוססה לה חבל
-
אמנם גפס לא עובד לפי הזמנה והתצורה בעייתית עד 10 ימים אך מעט אחרי זה כן הוא צופה מערכת ואולי כמה
-
הקנדי נראה לפני פיצוץ מפחיד אם הרמה תחזיק
-
טוב אצל גפס גם אחרי 10 ימים זה לא זה,
זה רק מגרד אותנו מצפון בכל אופן שיפור מסוים אצלו -
anonimy12314 הקנדי ממש די דומה לאיסי בתצורה לטווח שבוע
-
אצל גפס אין על מה להתבסס אין רמה שדוחפת אצל הקנדי הרמה מעולה השאלה כמה תתמזרח נחכה ונראה
האמת גפס מסטול כל עדכון מראה משהו אחר צריך לסגור אותו -
אני מסכים שאין מה לקחת את גפס ברצינות העונה. לטווח ארוך כדאי להסתמך בינתיים על הקנדי
-
אצל הבריטי גם יש אחלה רמה ב144 אבל מוקדם לדעת
-
הקנדי ווואאאאאווווווו
-
שרק תשאר שם הרמה עד סוף החורף ואנחנו מסודרים
-
אני לא חושב שהבעיה אצל גפס היא רק שאין רמה דוחפת. הבעיה העיקרית לטעמי היא הרמה המרוחה עלינו והמבנה שלה, שגורמת להטיית האפיק ולא מאפשרת לו להדרים אלינו.
הבעיה הזו קיימת גם אצל הקנדי אם כי הרבה פחות. גם אצלו יש בעיית הדרמה וגם חשש שיתחבר לבועה ממערב ויקבל הטיה. לכן אני לא חושב שהוא כזה וואו.
וסליחה על הייבוש.. זה לא אומ ר שלא יהיה גשם (גם אצל גפס יש), אבל מערכת נורמלית עדיין לא רואים בבירור. נקווה לשיפורים