עדכוני מודלים יום שלישי כ"ד טבת - 17/01/2023
-
כן, רק צריך שהרמה תתייצב.
הכי הזוי זה השינויים הדרמטיים בין כל עדכון. עדכון אחד גשום קר וחורפי עדכון שני יבש -
גפס מושלם
-
לא שווה להתלהב מגפס המשוגע תתלהבו משאר המודלים לא ממנו חבל להתבאס
-
am124361 בטווח הרחוק יותר אכן הרמה מתחילה להתכוון מזרחה ודוחקת את האפיק העצום ישר מסקדינביה לאיזורינו
-
am124361 אולי זה טוב אבל מושלם זה לא האפיק לא ממש עלינו…
-
מה כל זה יכול לתת בסוף?(זה קצת סינית בשבילי)
-
יש מדריך לקריאת מודלים אם אתה רוצה
-
שלג בשפע זה אולי יגיע אבל בסביבות טווח ה-300 שעות כרגיל. יש איזשהו חיבה יתירה לגפס לטווח הזה ולא מהשנה.
-
כל הזמן הוא רק דוחה את זה… זה כבר ידוע
-
יש לציין שמערכת יש כבר בטווח 10 ימים בערך לכמה ימים אבל זה שברירי וגבולי כי רמה טיפה יותר מערבית ואין כלום.
-
הקנדי גם עם שיפור ניכר בסינופטיקה וכיוון לירידת גל רוסבי.
בהחלט חזרה לעדכונים הטובים אבל הטווח אותו טווח. כ-10 ימים מעכשיו. -
דרך אגב הרמה שצפויה לעלות עלינו בימים הקרובים די נחלשה
-
אין מה להתרגש מכל עדכון. לא הגבתי הבוקר כי התגובות פה של "הלכה השנה" ו"אין מערכת רק שרב" לא הפתיעו אותי. צריך לקחת את זה רק בתור מגמה ולא בכל עדכון בנפרד
-
yakov48 איך אתה רואה ב180 של הקנדי כבר מה יהיה בהמשך... אני לא בטוח שההמשך שלו יהיה טוב
ואגב לגבי ינואר כתבתי בפירוש אם לא יהיה גשום לפני פברואר (כתגובה לקרמבו שכתב שתחילת פברואר תהיה גשומה) -
ישיר בצרפתי הוא התעדכן הוא נראה מעולה נחכה שיתעדכן בטופקארטן
-
ישיר לא בטוח בהמשך אבל עצם מיקום הרמה ותנועת גרעין הקור נותנת הסתברות טובה לגל רוסבי בהמשך.
לגבי ההערה שלי על מה שכתבת אתה בהחלט צודק, פספסתי את השורה הזאת. סליחה. -
חיים 2 גפס משוגע? הוא המודל האמין ביותר לטווח הרחוק, בשנים האחרונות הוא אמין מאוד. השנה גפס מאוד זגזגן, אבל! היו פעמים רבות שגפס התעקש על מגמה מסויימת וכל המודלים היו נגדו, ובסוף כולם התקפלו לתרחיש שלו.
נ.ב. העדכון ערב הוא עוד אחד מבין כמה עדכונים חיוביים שלו, נקווה שזו תהיה מגמה אצלו. -
הקנדי התעדכן והוא לא ממש מוצלח. יש אמנם תחילתה של מערכת אך האפיק מערבי מידי בדומה לגפס אבל עם התמזרחות הרמה עוד קצת זה יהיה מצוין.
-
yakov48 נכון אבל לפחות הוא חזר לסינופטיקה שהראה אתמול בערב ובבוקר ולא כמו שהראה היום בבוקר זה מה שהתכוונתי שהוא טוב
-
חיים 2 נכון מאד גם אני ציינתי זאת.