עדכוני ערב יום רביעי ג' שבט
-
לגבי הקנדי ב234 שעות חלון קצר לשלג . בCOO של GFS זה יותר משמעותי ומתחיל ב222
-
יעקב מה הכוונה "שלג"?
זה שיש ירוק ב850 וב500 זה לא אומר שלג אוטומטית. אולי אולי שלג בפסגות הגבוהות בצפון. -
ישיר ראית מפרטים?
-
yakov48 , לא. אבל ממפות כאלה (של הקנדי) לא יהיה שלג מתחת לפסגות הצפון, לדעתי.
-
ישיר בטופקרטאן במפה האחרונה מופיע מינוס 30 ב-500 מערבית לנו וה-850 שלילי, כך שהערכתי שכן יש אצלו שלג גם במפות שלפני כן על אף שלא בטוח באמת. מה שבטוח שזה די גבולי.
-
yakov48 אוקי, אולי.
-
בדיוק בשביל זה יש את האתר הצרפתי שם רואים בבירור כמה הטמפרטורה בל מפלס בדר"כ שהירוק ב850 בהיר ולא ירוק כהה זה שלג בהרים ירוק כהה שה שלג רמת הגולן
-
האמת אין לי מושג למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "שלג בהרים"... הכול כל כך גבולי ומשתנה בין צפון-מרכז ובין הגבהים...
אם כשאומרים סתם "הרים" הכוונה היא לשלג בירושלים, אז אני די מתעקש שזה לא ייצא ממפות כאלה...
כמובן זה סתם תיאוריה יש עוד המון זמן וישתנה עוד מאה פעם. -
חיים 2 התכוונת הפוך? כי בטופקרטאן ככל שהירוק כהה יותר הטמפ' יותר שלילית וקרה
-
yakov48 איך שתקרא לזה אני מתכוון יותר דומה לכחול שנהיה על גבול התכלת לא משנה העיקר שהבנת אותי
בתכלס אין מה להסתכל על זה בטווח של יותר מ5 6 ימים גג -
חיים 2 אפשר קישור לאתר הצרפתי?
-
איסי לא נראה טוב לגל הראשון והכי מערבי מכולם.
נכנס באיחור ועם דרומיות כנראה כי האפיק משוך מערבה -
yakov48 גם הגל השני לא נראה טוב כרגע...
-
תמיד מודל אחד משבית את החגיגה. פעם זה גפס, פעם זה איסי. וגם איסי מזגזג. בבוקר זה היה לגל השני והערב זה לפחות לגל הראשון. שלא יגידו שרק גפס מזגזג.
-
אני לא יודע אם אצל איסי יש בכלל גל ראשון משמעותי, ברצינות..תראו כמה אפשר לסמוך על המודלים גם בטווח 6 ימים בלבד ומי מדבר על יותר.
-
-
איסי עם גל שני בסוף הטווח מושלג. אבל שהגל הראשון בטווח 6 ימים כמעט נעלם מי מאמין לו לטווח הרחוק רק לחלום..
-
akov48 איסי חרטטן אל תתיחסו אליו בכלל מחליף את גפס מבניה דפרסיה דפוק תוך יום וחצי חוזר בו
-
פוסט זה נמחק! -
yakov48 כמה הערות
- אני בכלל לא מתרגש מזה שאיסי מערבי בגל הראשון. סיטואציה של אפיק גדול שנשאר סטטי זה יכול להיות דבר נפלא ביותר, כי זו אופציה למערכת ארוכה. אז ברור שבמצב כזה יש סיכוי שזה יישאר ממערב, ומסתבר שככה ייראו חלק מהעדכונים. אבל בסך הכול אני לא חושב שבגלל עדכון אחד צריך להיבהל.
- מצד שני... קשה לי אישית עם ההכרזות על גל מושלג... כל מה שהמודלים מראים הערב לגל השני זה לכל היותר משהו שמורט עצבים כדי לקבל כמה פתיתים... לא רואה גל באמת מושלג אצל אף אחד. זו דעתי.
סה"כ לטעמי הערב עדכון קצת פחות מוצלח ביחס לעדכונים הקודמים, אבל הגיוני שיש עליות ומורדות.