עדכוני מודלים יום ד, בתקווה לשבוע סוער
-
דוד אין שמפניות אבל יש תקוה להמשך גשמים מרובים ואולי גם שלג. איסי שתפס צד כמו הגרמני שינה פה את כל המפה. נכון שזה לא סגור בכלל ויתכן ששוב גרסת גפס תתפוס גובה אבל כרגע הכיוון אופטימי יחסי.
-
איך למדתם לקרום את המודלים ניסיתי להבין ולא הצלחתי
-
אלחנן כהן כולנו התחלנו במקומות כאלה
עקבנו אחרי הפורומים השונים ולאט לאט למדנו..
אתה מוזמן! -
יאלה בהצלחה
-
לפי מפות המשקעים של איסי המעודכנות חגיגה של גשם בצפון צליל שבת עד ראשון בערב ששם [ששם נגמר הטווח] למעט הפוגה בבת אחה"צ ומוצ"ש מדהים
נראה שמרכז מתחיל להיכנס לתמונה רק בליל שני
נחזיק אצבעות בעז"ה -
אלחנן כהן בעיקר צריך להבין על אילו מפות להסתכל (אילו מודלים) ולדעת איפה ישראל על המפה.
ואז תוכל לזרום וללמוד לאט לאט. -
ואני מוסיף
תעקוב אחרי ישיר...
אבל תשתדל להיות אופטימי -
דוד להיות אופטימי לא יעזור לו לתת תחזית נכונה מהמפות... להיות מציאותי כן.
->
מפות משקעים יפהפיות במודלים לגל הקצר של שבת. נהדר. -
המערכת המשמעותית הבאה צפויה לבוא בערך ב8 לחודש, כרגע המודלים היחידים שמוקירים במערכת הזו הם איסי והגרמני. זה כמובן ישתנה הרבה לכאן או לכאן...
-
ב EC הסיכרון הכי טוב לשלג זה במפות 180 ו 186 ואז יש גם הכי הרבה משקעים
-
אלחנן כהן מומלץ למתחיל להסתכל על המדריך שעשה anonimy12314 https://weather-forum.co.il/topic/585/מדריך-לניתוח-מפות-המודלים
-
יעקב זה לא כל כך שלג אצל איסי, הקור לא מספיק בשביל שלג (אולי לשלג לזמן קצר בשכונות הגבוהות). הקור מגיע בצהריים ולא ממומש מספיק טוב, זה עדיין נראה טוב ומרגש .
-
יאללה חברים
כדאי לדעתי לפתוח שרשור נוסף לעדכון לילה
מה אומרים?
יש כאן כבר 125 פוסטים! -
תפתח גם שרשור הימורים אם גפס יתקפל לגרמני ואיסי
-
am124361 לא אמרתי שיש אלא שהסיכרון בין ה500 ל850 אז הכי. אבל קור ב850 יש יותר תחילת השבוע
-
אלחנן כהן הטיפ שלי היא לב חזק שכמו שמתרגשים בטירוף מעדכון טוב ככה גם מתבאסים שבעתיים שהעדכון לא טוב [גם הערב שהתלהבתי מאיסי כבר שמור לי בלב מראש הפינה הזאת של הדכאון אם העדכון יתחרב בתקוה שלא] אם אתה לא בנוי לזה חבל להיכנס למערבולת הזאת
-
חיים 2 הבעיה שכולם יהמרו שזה יקרה
-
נכון איסי הערב זה כמו גול בדקה 89 נקוה שלא יהיה מהפך חלילה בדקה ה90