בדיחות על מזג אויר
-
-
-
שבוע שבר זכינו לראות את השלג שהתגשם...!
-
קר לי מה לעשות לפעמים חלומות שמתגשמים זה לא טוב!
-
איש השלגים מה אתה רוצה ?
שהחלומות שלך יועברו להקפאה ? -
כל מי שצריך מים חמים ואין לו זמן לחכות שירתחו.
מישהו הציע פתרון מדהים להרתיח מים, לחלק בשקיות ולהקפיא,
וכך כשאתה צריך אתה שולף מהמקפיא וזהו. -
ענייני דיומא: מכירים שמדפדפים בתצלומי מכ"ם ולא רואים שום משקעים, ואז אתה בטוח שאין לך קליטה או שהמערכת לא עובדת,
עד שאתה שם לב לאיזשהו ענן קטנצ'יק, ואז אתה מבין שפשוט אין גשם... -
היה אייזה חידר בירשלים שביום של שלג המנהל התקשר לאחד המלמדים לעדכן אותו שאין טעם להגיע לחיידר היום כי הגיעו רק 5 ילדים
עברו כמה דקות והמלמד מופיע בחיידר אז המנהל שואל אותו הרי אמרתי לך שיש רק 5 ילדים אז למה הגעת עונה לו המלמד בגלל זה הגעתי כי בבית יש לי 15 ילדים -
ירושלמי בעבר אמר בבדיחות על מזג אויר:
היה אייזה חידר בירשלים שביום של שלג המנהל התקשר לאחד המלמדים לעדכן אותו שאין טעם להגיע לחיידר היום כי הגיעו רק 5 ילדים
עברו כמה דקות והמלמד מופיע בחיידר אז המנהל שואל אותו הרי אמרתי לך שיש רק 5 ילדים אז למה הגעת עונה לו המלמד בגלל זה הגעתי כי בבית יש לי 15 ילדיםחחחחחחחחחח אחד הטובים!!!!
-
בירושלים בניגוד לכל העולם כשיורד שלג - כל החנויות נסגרים,
כי בירושלים אף אחד לא עובד לבן! -
ש. מה הבזבוז כסף הכי גדול שאפשר ?
ת. לצלם במצלמה צבעונית כושי שעומד על פסגת החרמון.... -
התחזית ב''מיכאלית''
אתם שואלים מה זה ''מיכאלית'' ? ובכן- אתם זוכרים את שרת התחבורה לשעבר הגב' מירב מיכאלי ? אחד מהמאפיינים הבולטים שלה היה נסיון לשנות את השפה המקובלת ולתת העדפה לשימוש בלשון נקבה. השפה החדשה קיבלה בקרב החבר'ה את הכינוי ''מיכאלית''.
אז לפניכם סימולציה של תחזית מתורגמת ל''מיכאלית''. התחזית המקורית: ממטרים פזורים ירדו מצפון הארץ ועד לצפון הנגב מלווים בסופות רעמים ובמשבי רוח חזקים. יש סכנת שטפונות והצפות במקומות המועדים. בחרמון ירד שלג כבד ושלג קל יתכן גם בפסגות הגבוהות של הרי הצפון והמרכז.
ואותה תחזית לאחר סימולציה ל''מיכאלית'': ממטרות פזורות תרדנה מצפון הארץ ועד לצפון הנגב מלוות בסופות רעמים ובמשבות רוח חזקות. יש סכנת שטפונות והצפות במקומות המועדות. בחרמון תרד שלגיה כבידה ושלגיה קלה תתכן גם בפסגות הגבוהות של הרי הצפון והמרכז. -
אוהב גשם לא מצחיק עצוב
-
שימי ''חברה''
בדיחות נפלאות עלו והצליחו!