דיווחים מסערת "ברברה"
-
גשם יורד באזור חיפה והמפרץ
-
כן נראה שהצפון יקבל לא מעט גשם ב24 שעות הקרובות, עד שהמערכת תיכנס גם למרכז.
-
ישיר אמר בדיווחים מסערת "ברברה":
כן נראה שהצפון יקבל לא מעט גשם ב24 שעות הקרובות, עד שהמערכת תיכנס גם למרכז.
באזור גוש דן ובאזור ירושלים ייכנס הגשם מחר
דרומה מהם יצטרכו לחכות לשלישי "שיא המערכת" -
אוהב גשם לא נראה לי נכון. ייכנס עד אחה"צ מחר. כך גם לפי כל התחזיות.
-
ישיר אמר בדיווחים מסערת "ברברה":
אוהב גשם לא נראה לי נכון. ייכנס עד אחה"צ מחר. כך גם לפי כל התחזיות.
תלוי באיזה מקומות
-
אוהב גשם בדיוק המקומות שאמרת. ירושלים וגוש דן - מחר אחה"צ כבר גשום ככל הנראה... תראה גם בתחזית השמ"ט (חשש לשטפונות בנחלים) ובתחזית של עידו כהן שהובאה פה. בקיצור כל מה שראיתי
-
אוהב גשם נראה לי זו הזדמנות לעשות סדר בזמנים המופיעים במפות, שזה אחד הדברים המבלבלים, ואני בעצמי כל פעם טועה בזה.
הנה הגדרה מהשמ"ט:
זמן אוניברסלי מתואם (UTC - Coordinated Universal Time), נקרא גם זמן Z וזמן גריניץ' (Greenwich Mean Time) נועד כדי לאפשר שפה אחידה, השוואה ותיאום בין השעונים בכל מקום בעולם.
בישראל בשעון חורף, אנחנו מקדימים בשעתיים את הזמן האוניברסלי המתואם, ובשלוש שעות בשעון קיץ.
כך למשל, השעה 06Z פירושה 08:00 בבוקר בישראל בשעון חורף, ו- 09:00 בבוקר בישראל בשעון קיץ, והשעה 18Z פירושה 20:00 בישראל בשעון חורף, ו 21:00 בישראל בשעון קיץ.למיטב הבנתי (אם אני טועה מוזמנים לחלוק) זה אומר שאם במפת משקעים כתוב 12Z זה מתייחס לפרק הזמן של השעות עד 14:00 אחה"צ.
מפה של 18Z מתייחסת לשעות שלפני 20:00 (בחורף, ישראל).כך שאם תסתכל במפות של קוסמו הבוקר, אתה תראה כבר לא מעט משקעים בפנים הארץ בין השעות 14:00 ל-20:00 מחר.
הנה המפה למחר 18Z (קרדיט: שמ"ט) -
ישיר נראה לי הוא התכוון שבירושלים וגוש דן יהיה כבר מחר. נקודה.
ומשפט חדש - דרומה משם יתחיל רק ביום שלישי.
נראה לי הוא התכוון לשני משפטים שונים לא שבירושלים יתחיל בשלישי אלא בדרום. -
שלג בשפע לפי מה שכתוב כרגע בהודעה שלו אתה צודק שזו כוונתו (אולי נערכה שוב אחרי שהגבתי?)
ובכל אופן אין הרבה הבדל בתפרוסת בין מחר אחה"צ לבין יום שלישי. -
תפתחו מכ"ם ותראו את הדבר הבא:
כבר יותר משעתיים רכבת אדירה של עננות יושבת אלכסונית מתוך הים כ120 ק"מ מהחוף לכיוון צידון ופנימה ללבנון (תצורה של זרימות דרום מערביות).
עכשיו ניתן לפתוח מפות משקעים של קוסמו בדיוק לאזור השעות האלה..
תשוו...(אגב אני פשוט לא יודע איך מעלים את התמונות לתוך ההודעה.. אם הייתי יודע הייתי פשוט מעלה לעיניכם)
-
אתה עושה העתקה לתמונה שאתה רוצה לשלוח ואז אתה לוחץ על התגובה למעלה ואז עושה הדבקה -
-
קרדיט: נתי
תמונה מיוון
-
אוהב גשם איפה זה?
זה תמונה מעכשיו? -
-
יש קשר בין רעידת האדמה למזג האוויר?
לעכשיו או לעתיד או בכלל לא? -
אוהב גשם איפה? בסביבת החרמון?
-
רוחות מטורפות בכל הארץ