מודלים לשבוע הקרוב (כי תשא)
-
ירושלמי 22 זה לא יברחחחחחחחחחח אם המגמה קייץת כבר שבוע מחר יום שלישי לא תברח
-
ifat32 היו מקרים מעולם שבמהלך שעת עדכונים אחת נמחקו מערכות שלמות המודלים הערב לא משהו ונקווה שהם לא בדרך לשם
-
ירושלמי 22 לא מסוג מהמערכות האלה מה אני אגיד לך זה ברח אין זכר לגשם ממפות רק מערכת חורפית חחחחחחחחחחחחחחח
-
לא מסוג מהמערכות האלה מה אני אגיד לך זה ברח אין זכר לגשם ממפות רק מערכת חורפית חחחחחחחחחחחחחחח לא משהו עלק המודלים מראים מערכתת זה מגמה
-
ערב טוב. נראה כי הכיוון הכללי הוא למערכת גשם נחמדה באמצע שבוע הבא.
שיהיה לכם חג שמח -
בוקר טוב ופורים שמח!
איסי הבוקר עם עדכון מצויין של מערכת החל מיום שלישי ועד לסופ"ש עם כמויות גשם יפות מאד וגם קצת קור שאולי יספיק לשלג טוב בחרמון, גפס הבוקר פחות טוב וגם בתצורה שלו הוא שונה מאיסי, עם אפיק מנותק ולא מאד שמן אבל גם לפיו יש מערכת נחמדה והוא אף מקדים אותה ביום אך מסיים אותה עוד קודם (אני חותם הבוקר על איסי)
הקנדי הוא גירסת אמצע יותר דומה לגפס עם שקע מנותק אבל רחב יותר, וגשמים יותר נרחבים, מבחינת התזמון הוא לא כמו גפס אלא מתחיל בשלישי כנראה.
בכולם רואים שהשקע עושה מסלול דרומי ולכן גם הוא פחות קר למעט איסי שהוא מחובר עדיין לאפיק האם שיכול להביא יותר קור.
הגרמני עם אחת הגירסאות הטובות ביותר למערכת עם מערכת ממושכת החל מיום שני ועד לסוף הטווח עם כמויות גשמים גדולות וגם עם קור בדומה קצת לאיסי (בלי להכנס לפרטים)
מה שמעניין עוד שבכולם רואים בהמשך הטווח אפיק רום מנותק שמסתובב באזור מעניין לעקוב אחריו
יום טוב ופורים שמח לכולם! -
מי רוצה את הריצה 26 של גפס ל324 שעות? מומלץ בקור!
-
רפאל מאיפה אתה רואה את זה אני רואה במפה שלו ל324 רק חום
-
אנסבל איסי ערב
-
גפס צהרים עם הפתעה נוספת בעוד שבוע פלוס
מערכת נוספת מאפיק עמוק יותר
מעניין מאד לעקוב
בבוקר לא ראו כלום -
-
אנסבל איסי פחות מעניין מהגרמני
-
גפס צהרים מדהים!
מפנק אותנו בחורף לכל אורך הטווח!
אם זה יתממש ולא יברח אז הולך להיות כאן חורף בכל השבועיים הקרובים -
גפס צהריים ל10 יום
-
ובשביל הספורט לכול הטווח
-
עדכון ערב גרמני ממשיך טוב מבחינה סינופטית וסוף הטווח שלו מזכיר את התרחיש של גפס בצהריים מבחינת המשכיות המערכות וחזרת החורף לאזורינו
-
גפס עם נסיגה להמשך הטווח, האפיק לא מצליח להדרם אלינו
-
פוסט זה נמחק! -
תגידו, המערכת הזאת משפיעה גם על הדרום - אילת?
או שזאת מערכת סטנדרטית שמקסימום עד צפון הנגב? -
שלג בשפע ברור. הדרום יוכל לקבל ממ יפים במערכת הזו