בואו נהמר: האם השנה ישבר השיא של טמפרטורת המים בים התיכון ? (וגם: ההשפעות הנובעות מהתחממות מי הים)
-
באתר השמט החוף הצפוני התקרר ל 30° בלבד
-
גשם עד בלי די אם אתה עוקב ברמה יום- יומית אחרי תחזית השמ''ט לחופי ישראל, כבר היתה ירידה ל- 30 מעלות אחרי שהגיעו כבר ל- 32, ואח''כ חזר ועלה ל- 31. גם בתחנת חדרה היתה ירידה בימים האחרונים, והיום שוב חזר לעלות, כך שעדיין יש תנודות למעלה ולמטה, אך כאמור הכל מתחת לטווח של 32.
-
ז'ק 2 אינני עוקב בצורה יום יומית זה לא כ"כ מעניין
-
בשבוע האחרון טמפרטורות המים הממוצעת של הים התיכון הגיע עד 28.15 מעלות - שיא של כל הזמנים.
-
גשם עד בלי די חום הים פשוט זוועה. הייתי הלילה בנמל ת''א, אנשים פשוט נוטפים מזיעה. לאור הפנסים שלאורך החוף נראה כמין אדים שעולים מהים (שהיה די גלי הלילה).
יותר מ- 29 מעלות עם 77% לחות קרוב לחצות, פשוט זוועה!
גם כעת בשעה 1:15, 28.9 מעלות עם 77% לחות. עומס חום כבד! -
ז'ק 2 אני ינחם אותך שנשאר לכם רק חודש למצב הקיצוני הזה…
-
ז'ק 2 והים ממשיך לרתוח. עדיין טמפרטורת מים של 32 מעלות בחופי ת''א.
-
ז'ק 2 לפחות אין כמעט סיכוי שטמפרטורת הים לא תעלה עוד
-
אז מה גיליתי ? לפחות לפי האתר של בועז דיין והנתונים שבו ניחשתי בול את הטמפרטורה אליה יגיע הים התיכון.
-
לא יאומן- זה לא נגמר עד שזה לא נגמר !!!!!!!!
גשם עד בלי די אמר בבואו נהמר: האם השנה ישבר השיא של טמפרטורת המים בים התיכון ? (וגם: ההשפעות הנובעות מהתחממות מי הים):
זהו אפשר לומר שהשנה כבר הים לא יתחמם יותר מהשיא שהיה בסוף יולי מכיוון ששיא הטמפרטורה הוא בערך בסביבות 10-15 באוגוסט ואנחנו כבר בשיא, אולי צריך לפתוח פוסט כמה הים יהיה קר
גשם עד בלי די אמר בבואו נהמר: האם השנה ישבר השיא של טמפרטורת המים בים התיכון ? (וגם: ההשפעות הנובעות מהתחממות מי הים):
ז'ק 2 לפחות אין כמעט סיכוי שטמפרטורת הים לא תעלה עוד
גשם עד בלי די, חשבת שזה נגמר? אז בתחנה שגילית לי על קיומה נשבר השיא אתמול כאשר נמדדה בתחנת חדרה טמפרטורת שיא של כל הזמנים- 32.54 מעלות !!!! אז מתברר שהפוסט עדיין לא סגור, כי השנה יש הפתעות. לנוכח התחזית להיום יתכן שבסופו של יום גם השיא הזה ישבר.
גם מנתוני אתר GOSURF מתקבלת תמונה שלאחר התקררות שהיתה, שוב חזר הים להתחמם השבוע והגיע שוב קרוב לרמות השיא שנמדדו השנה. בקיצור- עדיין א''א להכריז על סיום תקופת ההתחממות בים.
-
פשוט לא יאומןןןןןןןןןןןןןן