שלג מתוק ומהמם
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
מה קרה פה? מדוע נמחקו הפוסטים?
-
דובי 0 אני משער שיש פה מקרה מאוד לא נעים של "מורחק", כך שהפוסט עם התגובות הנילוות נימחקו.
-
אני יענה פה על השאלות:
בכל פורום ישנם אנשים שמנסים להטריל את המערכת ע״י שליחת פוסטים מטרילים, אם כדי לעצבן כמו ״ישרור חום כבד שלא היה כמותו״ על כל התחממות קלה, ואם בשביל לעשות צחוק וכו׳ֿ
בפורום מזג אויר לקראת בוא הסתיו והחורף תמיד יש מצטרפים חדשים שברובם אוהבי מזג אויר שבאים לקרוא ולהשתתף בפורום ולהעניק מידיעותיהם לציבור
לכן בהוראת מנהל האתר אקלימוס יש פיקוח פה על הודעות, והודעות של משתמשים חדשים זקוקות לאישור ע״י מפקחי ההודעות
כאשר אנו רואים סימן להטרלה אנו עוקבים אחרי הפוסטים ובאם יש צורך מרחיקים את המטריל
מכיון שהיו כאן הרבה נסיונות לכתוב הודעות מטרילות ביום האחרון ולהכנס מכל מיני שמות וניקים חדשים, חסמנו את כולם ונחסום אף את הבאים
אנחנו מזמינים את כל מי שיכול ורוצה לכתוב כאן בכל ענייני מזג האויר בכל עת, נשמח מאד בהצטרפות משתמשים חדשים, אבל נבקש לכתוב רק הודעות לעניין ובוודאי לא לכתוב כל מיני תחזיות שקריות ומדומיינות לכל צד שהוא. -
דוד ז'ק 2 אני רואה פה שהיה אתמול סלקציה רצינית, חבל שזה קורה, על אף שייתכן שזה צריך לקרות
-
זלמן ח״ו
מחקנו וחסמנו אתמול משתמש ספציפי בלבד
יכול להיות שכשמחקנו את הפוסטים שלו נמחקו עוד כמה פוסטים שנכתבו באותו אשכול
לא היתה כל כוונה לחסום או למחוק לאף אחד נוסף
כולם אהובים כולם ברורים -
דוד אם זה הגישה, אז זה פורום שמכבד את עצמו, וכך צריך להיות, וכיף להיות בפורום הזה