דיווחי מזג האוויר יום שלישי י''ד באלול תשפ''ד (17/9/24)
-
פינקי אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי י''ד באלול תשפ''ד (17/9/24):
ותודה לכל אלו שהחיו את הפורום גם בעונת היובש (תרתי משמע )
מודה שבקיץ האחרון עשיתי הכל בכדי להחיות כאן את הפורום בעונת היובש (תרתי משמע), כי זאת היתה הבטחת ה''בחירות'' שלי כשהצטרפתי למקום הנפלא הזה לעשות הכל שלא ישעמם פה גם בעונת היובש. אבל כעת כשהגיעו ימי הסתיו ובהמשך יגיע החורף, ואז החברים כנראה יתעוררו מתקדמת הקיץ וישובו להיות פעילים, אז אוכל להוריד קצת פרופיל ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
-
נו באמת אל תעשה לנו את זה
בקיץ מרוב דיכאון מהחום וחוסר הגשם אני לא נכנס כמעט לפורום כדי לא לראות את היאוש הזה
אז דווקא עכשיו תברח לי?? -
פינקי אני לא בורח ח''ו. כשיהיה מה לשתף בנושאי מזג האוויר אני אשתף בל''נ כמו כל אחד פה. אבל שוב לא יהיה צורך לחפש נושאים לפוסטים רק בשביל להשאיר את הפורום פעיל כמו שהיה בקיץ. בסתיו ובחורף מזג האוויר כבר יספק לנו את החדשות וידאג לפעילותו של הפורום, וממילא ייתר את הצורך לחפש על מה לשתף, דבר שעשיתי במשך הקיץ האחרון.
-
דוד אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי י''ד באלול תשפ''ד (17/9/24):
בוקר טוב
כאן בבוקר כפי שכתב ז'ק 2 ירד גשם חזק במשך שעה ארוכה
ממש הרגשה חורפית
כעת יצאה השמשובסיכומו של דבר- 2.4 מ''מ גשם נחמדים כאן בקרית- הרצוג בני- ברק. (בנתיים המדידות של מטאוטק תואמות לגמרי את המדידות שלי, גם בגשם הקודם וגם בגשם הנוכחי). סה''כ 3 מ''מ מתחילת החודש.
-
למה גשם עונתי זה 2.4 וחודשי 3 ?
העונה זה מאמצע ספטמבר? -
פינקי מטאוטק שייכה משום מה את הגשם שירד ב- 1 בספטמבר לעונת הגשם הקודמת. התייחסתי לזה כבר אז (מצו''ב צילום מסך מהפוסט ב-1 בספטמבר).
-
אמרתי לך שבקיץ כמעט ולא נכנסתי לפורום אז הנה פספסתי את זה(:
-
וקצת מראות חורפיים מהבוקר- שמים וארץ (שלוליות ומטריות).
-
ראשל"צ עם 15.5 מ"מ, בני ברק עם 10 מ"מ, נתניה עם 10 מ"מ, חדרה עם 7.5 מ"מ, וכפר יונה עם 5 מ"מ.
-
כיף לכם מחכים כבר בבית שמש!
-
פינקי אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי י''ד באלול תשפ''ד (17/9/24):
אמרתי לך שבקיץ כמעט ולא נכנסתי לפורום אז הנה פספסתי את זה(:
אז ברוך השב.
-
פינקי חשבתי אתה גר בפולאריס
-
גשם עד בלי די אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי י''ד באלול תשפ''ד (17/9/24):
ראשל"צ עם 15.5 מ"מ, בני ברק עם 10 מ"מ, נתניה עם 10 מ"מ, חדרה עם 7.5 מ"מ, וכפר יונה עם 5 מ"מ.
מה מקורות הנתונים ?
-
גשם עד בלי די בקיץ אני בהחלט גר שם
-
פינקי אז למה אתה לא בא איתי לגלקסית אנדרומדה, יותר כיף שם....
-
ז'ק 2
קיבלתי את זה ממספר מקורות, זה תחנות פרטיות אבל בגלל הסרטונים והמכם אני מאמין להם -
פוסט זה נמחק! -
גשם עד בלי די מה לעשות שפולאריס יותר בהיר מאלפרץ שהוא הכי בהיר אצלך
-
ז'ק 2 כשיש דיכאון קיץ גם מהקיץ וגם מהמלחמה אז לפעמים צריך לרדת ממקום מושבי...
-
פינקי אז תעבור לסריוס יותר בהיר שם