עדכוני מודלים יום ראשון בוקר, שבוע טוב!
-
המערכת הקרובה לסופ"ש מסתמנת בוודאות מערכת יפה ומכובדת, הרבה גשם בעז"ה, אבל כלל לא בכיוון של הקור. להוציא את הקנדי שמביא אותה מערבית מדי והיא חלשה אצלו.
להמשך כל המודלים ממשיכים עם הצפי לשני גלים נוספים בסוף החודש וב3 למרץ. הטוב ביותר הוא הקנדי שמראה את המערכת של סוף החודש יושבת חזק עלינו, אמנם בועה מנותקת אבל בועה גדולה מספיק להביא לנו אספקת קור טובה, צריך לעקוב! מערכת ה3 במרץ אצלו בקצה הטווח אבל נראה שהיא קרה מאד! לעקוב.
אמנם מדאיג אותי הצורות המוזרות של האפיקים עם הניתוקים והעיוותים, ככה"נ ישנה רמה חזקה מזרחית לנו שהורסת אותם, נקווה שלא תקלקל הכל -
Mashav בוקר טוב ותודה רבה.
אני קצת "מודאג" דווקא לגבי המערכת הקרובה, שיש סימנים לכך שהיא נוטה להיות בעיקר מערכת של צפון-חוף. לדעתי רואים את זה בכל המודלים. זה לא אומר שאין גשם גם במקומות אחרים, אבל לפי מה שאני רואה כרגע הרבה פחות מאשר בצפון-חוף.
יש עוד זמן לשיפורים, אבל החשש הוא שהזמן עלול גם לקלקל את מה שיש. תנודה קלה לפה או לשם משנה את התפרוסת.
לגבי הטווח הרחוק כמו שציינת רואים אפיקיות נוספת, אם כי כמו שאמרת המהלכים מאוד לא מסודרים ולכן קשה להתרשם ממה שרואים בטווח כזה. -
גפס צהרים בעדכון מדהים לסופ"ש הקרוב
האפיק בתחילה מתנתק ושוב מתחבר ורק אח"כ מתנתק שוב
בשיא המערכת האפיק מחובר לצפון וגם אח"כ כשמתנתק הוא יושב עלינו לאורך זמן
ולתחילת מרץ (240) שינוי מדהים מהבוקר!
ושלא לדבר על הטווח ההזוי...
חלומות גפס בע"מ...