''אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה אֲנִי הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ''- יום הולדת שמח לאחד מחשובי הפורום
-
איש השלגים אמר ב''אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה אֲנִי הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ''- יום הולדת שמח לאחד מחשובי הפורום:
ז'ק 2 חסום לי כרגע
נחכה שנטפרי ישחררויש לי נטפרי וזה משוחרר.
-
ז'ק 2 אמר ב''אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה אֲנִי הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ''- יום הולדת שמח לאחד מחשובי הפורום:
סגולה לומר מזמור תהילים שהוא בגימטריה מספר השנה שחלפה ומספר השנה שכעת ייכנס אליה. לדוגמא: אם אדם הגיע לגיל 28, יאמר מזמורים כ"ז- כ''ח.
ז'ק 2 אמר ב''אָמַר אֵלַי בְּנִי אַתָּה אֲנִי הַיּוֹם יְלִדְתִּיךָ''- יום הולדת שמח לאחד מחשובי הפורום:
ז'ק 2 המספר 28 שנקבת קשור לחתן או סתם?
ניחשת נכונה,
יום הולדת 28 היינו, שסיים הרב הנ"ל את שנת הכ"ח ומתחיל את ה-29
נ"מ שיאמר את פרקים כח ו-כט -
מאור גליל העליון אתה צודק לכאורה שכן ההגיון מחייב כדבריך, רק אני העתקתי דברים כפי שנכתבו ולא נתתי את ליבי לדבר, יישר כח על התיקון החשוב, ולתשומת ליבו של ידידנו איש השלגים. (מצו''ב צילום מסך של מקור הדברים, אני רק שיניתי את המספרים בהתאם לחתן השמחה, אך כאמור צריך לתקן את הדברים גם במקור, או להדגיש שכאשר אדם נכנס לשנתו ה- 30 דהיינו יום הולדת 29 וכו', ולא כפי שנכתב ''הגיע לגיל 30'').
-
ברכתו של ידידנו החשוב- גולש הסקי המפורסם לשם ולתהילה "הנותן (וכותב) אמרי שפר", הלא הוא "ביתר ירושמיים" הי"ו
-
ז'ק וואי וואי וואי איזה יופי!
באמת הוא כתב את זה או שזה אתה? -
איש השלגים נראה לך שיש לי כאלה כישורי כתיבה? אבל אודה בדבר קטן, שהדבר בא לאור בקשה שלי מביתר-ירושמיים לתרום משהו לחגיגה, וזאת התוצאה. אני רק הוספתי קצת עיצוב.
-
ז'ק אגב עכשיו היום הולדת שלי אז הועלת לי בכל הרשימה המיוחדת הזאת!
-
elkana07706 מזל טוב, ונאחל לך ביום הולדתך שתזכה להיות ממזכי הרבים ולראות רוב נחת יהודי מיוצאי חלציך כמו שמצינו באלקנה הנביא אביו של שמואל הנביא שעליו אומר המדרש (ילקוט שמעוני שמואל א' רמז ע''ז): אמר לו הקב"ה- אלקנה! אתה הכרעת את ישראל לכף זכות, וחנכתם במצות, וזכו רבים על ידך, אני אוציא בן ממך שיכריע את ישראל לכף זכות ויחנך אותם במצות, הא למדת שבשכר אלקנה שמואל.
-
ז'ק שכוייעח אמן כן יהי רצון, והמברך יתברך בכפל כפלים!
-
elkana07706 אם הייתי יודע שאני הולך להתברך על הברכה שלי בכפל כפליים, הייתי מברך אותך בברכות פי כמה וכמה והרווח היה כולו שלי !