עדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי (5/1/25)
-
איש השלגים רגע אתה גר במקרה בהר נוף או באזור?
מכיון שאני מול האגם אבל למעשה אני רואה רק חלק ממנו את החלק שרחוק מהסכר וקרוב יותר לכביש אחד ...
וממה שאני ראיתי עדיין אין שם כלום...אולי בחלקו השני [שיש לומר עמוק יותר ]התמלא ,מסקרן אותי?! -
מרשמלו התעדכן.
מתעקש על מערכת ב15-20 לחודש, אבל לא מתחייב על אופייה. -
שלג ברמות יש לך למטה אפשרות של "טען את המפות" מתחת המפה
אתה לוחץ שם ואז לוחץ על הפעל וזה רץ לבד... -
נתנאל דוד תודה
-
נתנאל דוד בכל אופן אצלי זה לא עובד.
אולי בעיה של הסינון -
עד כמה המודל AIFS אמין כמה אפשר להסתמך עליו ביחס לשאר המודלים ?
כי הוא פשוט מבשר טובות באופן די מובהק לטעמי זה נראה אצלו דברר שצריך ודורש יחס רציני 18 בינואר
והלאה מעניין אותי אולי הוא מכוון למרשמלו...
הוא מראה משהו שבהחלט מסמן כ*** -
פינקי אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי (5/1/25):
נתנאל דוד בכל אופן אצלי זה לא עובד.
אולי בעיה של הסינוןכידוע בנטפרי יש סינון של סירטונים שעוסקים בליצנות וקלות ראש, זאת כנראה הסיבה.
-
איסי AI עם תרחיש כמעט דמיוני של 3 גלים
הלוואי שיתגשם תרתי משמע... -
yakov123 אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת ויחי (5/1/25):
איסי AI עם תרחיש כמעט דמיוני של 3 גלים
קבל תרחיש מציאותי של שלושה גלים
-
ז'ק מעניין שעוד לא חסמו אותך..
סתם סתם -
yakov123 איפה אתה רואה את איסי AI
-
חיים 2 קוראים לזה aifs
והוא הראשון למעלה בצד שמאל (בטופקארטן) -
טוב זה נראה שגפס לא איתנו הלילה.
משהו לא ברור איתו שינה את כל הסינופטיקה מהעדכונים הקודמים.
ניתן לו לישון על זה לילה ולהתאפס. -
ז'ק מעניין שעוד לא חסמו אותך..
סתם סתםטלפתיה, בדיוק עכשיו אני מנסח צ'ט לאחד מהמפקחים ממש בנושא הזה, כי באמת יש לי תחושה שאני אולי הגדשתי יותר מידי את הסאה, וניכנסתי חזק מידי לתפקיד של ''ליצן מטאורולוגי'' (זוכרים את העיסוק הזה מהמכרז של רשות התעסוקה ?...), כי מה לעשות- המציאות העגומה השנה גורמת שהחלק האהוב עלי של תיעוד אירועי מזג האוויר וכל המסתובב סביב זה פשוט מושבת רוב הזמן מחמת חוסר אירועים לתיעוד. גם פריחות החורף השנה (חוץ מהרקפות) הן ברמה שאין עדיין מה לתעד. עיסוק במודלים? כאן אני כבר מדבר ממש ברצינות וטוען שזה הפך השנה לבדיחה של ממש. פעם רבות מן הבדיחות היו פותחות ב: יהודי ערבי נוצרי וכו' או ב: ישראלי אמריקאי וצרפתי וכו'. היום הבדיחה הנפוצה כאן פותחת ב: קנדי אנגלי גרמני וארופאי וכו'. יש לי תיעוד של המודלים מהימים האחרונים עם ההתהפכויות המפוארות שלהם מהרצה להרצה, כך שלהיות חלק מן החגיגה של ניתוח המודלים נראה בעיני סוג של עשיית צחוק מעצמי. אז אם אני אתרשם שהמנהלים אין דעתם נוחה כ''כ ממה שאני עושה כאן אני אוריד מיד פרופיל ואשתדל להתמקד בל''נ אך ורק בנושאי מזה''א אם יהיו כאלה.
-
ז'ק תאמת מאז שאני זוכר את עצמי בהתעסקות במודלים תמיד היה שינויים בין הרצה להרצה וממודל למודל.
בלי זה לא היה מענין תחשוב שבועיים מראש כל המודלים היו מתכנסים לאותו תרחיש מה היינו מעדכנים.
לדעתי דוקא השינויים ההזויים האלו בין המודלים ובין העדכונים הופך את כל העסק הזה לדרמטי ומענין.דבר נוסף אני מאד נהנה מהגיגך הנפלאים, אבל למען הסדר הטוב הייתי משאיר את השרשור של עדכוני מודלים נטו לעדכונים על תהפוכות המודלים וכדו' ובשאר השרשורים נעביר את הזמן בשאר הדברים.
-
ז'ק לא לא לא
אל תעשה לנו את זה
הפורום קפץ בכמה דרגות מאז שנכנסת לפה
נ.ב יש גם פריחה של נרקיסים ואירוסים ליד ביתי -
ז'ק הבדיחות וההברקות שלך מגיעים רק בזמני יובש שיעמום ודיכאון - ולכן זה טוב - ואפילו מצויין,
בזמנים שיש חוסר יציבות אטמוספרית - אתה מעלה רק דברים יפים ותמונות וסרטונים יפים וכו' וכו' -
כך שלדעתי אי-אפשר להחשיב את זה כהטרדה,אני מקווה שזה גם דעתם של מנהלי הפורום,
אישית - כמו שכבר כתבתי בעבר - אתה אשם בכך שאני נכנס הרבה יותר פעמים לפורום הזה מבעבר (חשבונית לתשלום על גזל הזמן עוד תגיע....)
-
נ.ב יש גם פריחה של נרקיסים ואירוסים ליד ביתי
תן לי נ''צ (נקודת ציון) איפה. אני אמור בשבוע הבא לקפוץ בל''נ לבית שמש לילדים שלי ברמות השונות. שילוב של קצת בילוי בטבע עשוי להיות דוקא דבר נחמד.
-
ז'ק האקרופוליס של ירמות
נרקיסים יש רק במפנה הצפוני של ההר ואירוסים אין הרבה
זה אפשרי גם עם רכב נכנסים בין רמה ג לרמה ד -
ז'ק **בכל זאת הדמיונות תמיד מושכים מהמציאות **