🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי מערכת קורל
-
תל אביב השבת טפטופים בלבד.
פספוס העשור בעיצומו -
שבוע טוב ומבורך!
סיכום דיווחי השבת באזור הגבוה בשכונת הבוכרים בירושלים (כ 780 מ'): במהלך כל השבת היה קר ממש, ובמהלך יום השבת- אף הגשם הצטרף לתמונה. לשעה קלה (אחה"צ) היה ברד קל, אבל המפנה לדעתי- אירע לאחריו, כשקור שלג קלאסי התפשט בכל עצמותיהם של העוברים ושבים ברחוב. בשעה 8 בערב לערך הבחנתי (או שדמיינתי?) בפירורי שלג זעירים ביותר (כמו אלו שראיתי באוקראינה בחנוכה הנוכחי...) משתלבים בטיפות גשם זעירות אף הן. לדעתי אם היה מעט יותר קר או תיאום נכון בין הקור למשקעים- כל היום הזה היה יכול להניב 10 ס"מ שלג בקלות! ע"פ חלק מהתחזיות לפחות, יש סיכוי טוב לראות שלג באוויר במהלך הלילה- בדגש על חצות והלאה, וסיכוי חלש עד בלתי אפשרי כמעט (ע"פ המדע המוכר לשכל האנושי המוגבל, אצל ה' יתברך הכל אפשר!) להצטברות של ממש לס"מ או שניים עד אור הבוקר. בכל מקרה, אם תשאלו אותי, בעניינים האלה- אני תמיד בעד!
החל מחצות ירדו כאן כ 6 מ"מ למרות שהתחושה הייתה הרבה יותר מכך!
אני חושב שאפשר לראות בכך את הנקודות הטובות (הלבנות...) בתוך כל דכדוך-החורף של 'פספוס סערת העשור', ה'מאה', או ה'אלף'... -
במיצד התחיל לרדת פתיתי שלג קל מאד
-
מעניין לדעת, באיזה טמפרטורה מדובר?
-
Mashav אכן גם בבית וגן למעט ב3 אחה"צ 7 דק' של עוצמה שכנראה הביאו את כל ה3.5 מ"מ הנותרים
-
שלג בשפע כתוב בגוגל שיש שם 5 מעלות
-
אחוות השלג מעניין ששלג מצליח לרדת בטמפרטורה כזאת. או שהנתונים שגויים.
-
גם באתר התחיל לרדת שלג
-
הנתונים בגוגל בדרך כלל אינם מדויקים...
-
אקלימוס אהבתי גם את העיצוב החדש. מנחם בצורה כלשהי…
-
שלג בשפע
נ.ב. גם כתוב שאין שם משקעים כלל
אז זה מאוד מוזר -
אדיב התחזית היחידה שמהתחלה אמרה שלא יהיה שלג זה התחזית של גוגל אז תבחר למה להאמין
-
אקלימוס כל הכבוד על העיצוב החדש!
אם לא במציאות לפחות באתר -
דוד אנחנו עוד מקווים שבמציאות נראה כזה דבר
(גם באתר זה לא נערם אז יכול להיות שנראה כזה דבר ולא יערם כמו באתר) -
רכבת מתחילה מקו אשדוד - אשקלון. נראה מה היא תניב.
-
שלג בשפע רוח צפונית או מערבית?
משנה עבור י-ם -
שלג החל לרדת בדקות האחרונות בגליל העליון בצפת ובבית ג׳אן
-
אחוות השלג עכשיו אני רואה שקצת צפוניות. בכל מקרה נראה שיש קצת התפתחויות יבשתיות.
-
שלג בשפע זה יכול להגיע לירושלים והאיזור ?
-
אז יש סיכוי קל שזה יגיע לי-ם אבל כנראה שזה יגיע זה כבר יהיה מאוד חלש ולא אפקטיבי אבל א"כ נוכל לראות פתיתים באוויר+