הודעה ממרשמלו
-
ערב טוב.
לפחות 2 מערכות משמעותיות בינואר.המפות יבשות?נכון.היו גם בדצמבר.מתי בינואר,אילו מערכות ומה אופיין?
מוצש 21.30 כאן! -
אקלימוס מרשמלו באותה עמדה כמו שלי אני רואה
-
העמדה היא לא שלך אלא שלו אגב תמחק יותר מרשמלו אין יותר מרשמלו ובעצם אולי גם לא היה אך ורק אקלימוס (אני הצבעתי נגד שינוי שם האתר) ואם אנחנו כבר לא נקרא לו יותר מרשמלו אולי גם הוא עצמו יזכור שאין יותר"הודעה ממרשמלו" אלא רק "הודעה מאקלימוס"
-
ביתר ירושמיים יש מרשמלו, אקלימוס ומרשמלו זה לא אותו אדם
-
אקלימוס לא היו כלל שתי מערכות משמעותיות דצמבר.
היתה אחת והיא האחרונה, וגם היא לא היתה משמעותית לאזור הצפון. ולא הגענו כלל קרוב לממוצע לתקופה המקבילה.
אמנם הגיעה מערכת קטנה מאד בדיוק בתאריך שדובר (21/12) וזה יפה מאד. אבל המערכת השניה לא דוברה כלל היא לא נקראת מערכת התפר בשום אופן. -
קרמבו אני מאד מעריך אותך על מה שאתה משקיע בפורום, אבל אתה נתת כמה דברים... כשראו באופק בטווח לא ריאלי מערכת קרה לאזור ה8/1 נתת תחזית ליום הזה, ועכשיו שלא רואים אתה נותן לחצי השני של ינואר.. ובונה על זה שמן הסתם החסימה תשבר ויהיו כמה מערכות.
ברור שתחזית ניתנת על סמך מפות ואין להם משמעות למעלה מ10 יום, אבל אנשים אוהבים מאד לראות גם תחזיות לטווח רחוק, וזה בהחלט נחמד שיש כאן את הדבר הזה ואתה מבורך בצעד זה. אבל עדיין צריך להשתדל שהדברים יהיו עם ביסוס מסוים ולא דברים באויר. -
אקלימוס ו@קרמבו היקרים!
אני חושב שחשוב מאד לשמר נישה זו בפורום, ומצד שני לחדד שזה ממש לא תחזית שאנשים לא יסמכו על זה ויתכננו את חייהם לפי זה.
לכן צריך להכניס את זה לתת נושא בפורום שתהיה כתובה בכותרת שלו אזהרה מעין זו. -
מסכים לגמרי. צריך לקחת את הכול בפרופורציות. היו טעויות חד משמעיות גם למרשמלו. לפעמים זה נראה מוצלח, לפעמים זה נופל בול, לפעמים זה מסתדר בדוחק ולפעמים שום כלום.
אני אישית לא מאמין בתחזיות מעבר לשבוע, מלבד כיוון כללי, סטטיסטיקות והסתברות שיש לקחת אותם בעירבון מוגבל.