עדכונים יום רביעי 18.1 כ"ה בטבת
-
דוד ואני אתקן:
זוועה לטווח הבינוני והרחוק
"נחמד" בלבד לטווח ההזוי (תכלס אין שם כמעט כלום, בטח לא חלומות) -
-
ובקצרה:
פסימי = אופטימי עם ניסיון....ה"י
-
גפס הערב עם כיוון מעניין ב180
נראה איך יתפתח -
גמור על המוח הגפס הזה חחחחחחחחח
-
חיים 2 הזיה
כל עדכון משהו אחר ברמה קיצונית
הבעיה היא שוב מיקום הרמה...
לא מצליח להכנס -
הקנדי נורא לאיפה נעלמה הרמה לא שגפס טוב בקיצור נפגש שנה הבאה יאוששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אפשר לסגור את הבאסטה של החורף הזה. בהחלט הזייה מה שקורה החורף.
-
בצד החיובי ממוצע ההרצות הולך ומתמזרח בטווח 240
-
אפילו ב220
-
anonimy12314 יאלה חלאססססס עם הטווחים ההזויים האלו אתם לא קולטים שחמישה ימים ברציפות מדברים על הטווח המטורף הזה וגם אז האפיק לא יושב עלינו בכלל
לאן הגענו!!!! -
יש את המשל הידוע על הרמאי שרץ עם יד קפוצה והכריז "תראו מה יש לי ביד" לאחר שהתקבצו סביבו כל המשועממים והקבצנים של האזור ועמלו בשכנועים רבים שיתפח את ידו הואיל בטובו הרמאי לפתוח את היד רק בשביל להראות לכולם שאין בה כלום אך באותה נשימה הכריז "תראו מה יש לי ביד השניה" וגם הפעם כולם האמינו והכל חוזר על עצמו....
אז פעם אחת זה פדיחה שתים זה כבר ממש לא נעים אבל שלוש וארבע וחמש ושש ושבע.... רבותי להתעורר המודלים השנה מפספסים איזה שהוא פרט שגורם להם להראות כאילו בסוף הטווח ורק בסופו (הרוצה לשקר...) יש מערכת משמעותית אבל כל מי שקצת מעיז להסתכל על עצמו צריך לומר לעצמו די להאמין לדברים האלו....זה לא יותר מ"משענת הקנה הרצוץ" ורק שלא יתקיים בזה המשך הפסוק -
anonimy12314 זה לא עובד. כבר פג תוקפן של כל הנחמות והעידודים...
הקנדי זוועה. גפס ב300 שעות מביא משהו מעאפן שלא נכנס כמו שצריך בשום טווח. מעניין אם איסי הערב יחזיק מעמד או שגם הוא יקרוס לתוך עצמו... -
איסי בשלו כיוון חיובי אני אוהב את איסי שהוא עקשן
-
חיים 2 איפה חיובי ואיפה נעליים?
התקפלות מפוארת לגפס -
הכיוון הכללי הערב נשאר לסוג של אפיק רחב מאוד שיורד על מרכז אירופה ולתוך מרכז/מערב הים התיכון (אני מתעלם כרגע מהקנדי שלדעתי אינו משקף את המגמה). האפיק מאוד רחב ולכן תיתכן השפעה שלו על אזורנו במוקדם או במאוחר.
מצד שני כפי שזה נראה כרגע הוא עשוי לגרום לנו הרבה כאבי ראש.
טיפה מערבה - ואצלנו רמה חוסמת.
קצת מזרחה יותר - יוכל להביא הרבה רוח ומעט גשם בעיקר לצפון.
כמובן האופציה השלישית והרצויה היא שאיכשהו יצליח לרדת או להתרחב מזרחה יותר ואז גם אלינו כבר בשלבים ראשונים. כרגע זה לא הכיוון.
הבעיה העיקרית שחזרת החורף ממשיכה להידחות בכל עדכון. -
לראות את גפס לילה ל-26 לחודש... מישהו עוד מאמין שתהיה שם מערכת??
יותר נראה כהתחלת שרב או משהו כזה... -
ישיר אל תדאג ב300 יהיה שלג בים המלח
-
שים לב כמה האפיק מנסה להילחם עם הרמה שדרומית מזרחית אלינו אולם ללא הצלחה לא יאומן
-
חיים 2 מה שהזוי זה איזה שינויים יש בין עדכון לעדכון