עדכונים יום רביעי 18.1 כ"ה בטבת
-
אפשר להמשיך לישון... המודלים (גפס+הקנדי) מרחיקים ודוחים הכול עוד יותר. אצל גפס תראו פעילות יפה וגלי אפיק, אבל בטווח של 300 שעות פלוס. אצל הקנדי בסוף הטווח אנחנו שוב עם אפיק ענק במרכז אירופה שאין הרבה סיבות להעריך שיצליח להגיע אלינו במהרה.
שוב עדכונים לא משהו...
שואלים אותי למה אני פסימי בעדכונים... אז - כי כשהדבר שממנו מתלהבים נמצא תמיד מעבר לאופק - אי שם אחרי 240 שעות, ובפרט שגם הדבר הזה שרואים - לא בנוי בצורה בריאה ומבטיחה - אז אין הרבה סיבות לסמוך או אפילו להעריך על כך שזה אכן יגיע. עדכון לפה ועדכון לשם...
לסיכום, כרגע שוב נסיגה באופציה לחזרת פעילות בטווח נורמלי. נמתין לאיסי, אם כי אני סקפטי לגבי האפשרות שהוא יראה משהו לפני ה-240 שעות.
שיהיה יום טוב -
ישיר זה בטוח שהחורף ממשיך לישון אבל הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל, הוא מצפה שאנחנו לא נישן ונצעק אליו. ועננו בורא עולם במידת הרחמים.
איסי נראה בכיוון חיובי בטווח שבוע -
גם הסינופטיקה של הגרמני יכולה להצביע על כיוון טוב שהאפיק ירד מזרחי ולא מערבי כמו גפס
-
איסי (כמו ששיערתי) אין כלום לפני 240...
זה לא ייאמן איך לא משנה מה, זה נשאר ב240 שעות פלוס... באסה גדולה -
איסי מוריד את האפיק דומה לאתמול אולי קצת יותר מוצלח.
-
yakov48 כן רק שוב אחרי סוף הטווח. ממש אין בזה כבר טעם
-
ישיר לפחות הוא יציב בטווח ולא מרחיק אותו כמו גפס
-
yakov48 מבחינתי זה לא נקרא יציב. זה נדחה כמעט ביממה מאתמול, ותמיד נשאר בסוף הטווח.
אם זה מנחם או מהנה מישהו לראות תקווה תמיד בקצה האופק, סבבה. אבל באמת זה כבר חסר טעם. אם נעשה ממוצע של המודלים ארוכי הטווח (גפס+קנדי+איסי) בהרצות המבצעיות הבוקר, הוא אולי למערכת בעוד כ300 שעות. מבחינתי זה כאילו לומר שאין כלום. חסר משמעות וזהו.
אבל זה מה יש, לא שואלים אותנו. ייתכן שהעדכונים הבאים יזגזגו לכיוון ההפוך ויהיו טובים יותר. -
לקצת חיוביות: ניתן לציין שבגפס עדיין יש הרבה הרצות הרבה יותר טובות. וגם אצל הקנדי יש כמה.
-
גפ"ס עידכון צהריים
זוועה לטווח הבינוני
חלומי לטווח הרחוק... -
yakov123 אני יתקן
זוועה לטווח הבינוני והרחוק
חלומי לטווח ההזוי... -
דוד ואני אתקן:
זוועה לטווח הבינוני והרחוק
"נחמד" בלבד לטווח ההזוי (תכלס אין שם כמעט כלום, בטח לא חלומות) -
-
ובקצרה:
פסימי = אופטימי עם ניסיון....ה"י
-
גפס הערב עם כיוון מעניין ב180
נראה איך יתפתח -
גמור על המוח הגפס הזה חחחחחחחחח
-
חיים 2 הזיה
כל עדכון משהו אחר ברמה קיצונית
הבעיה היא שוב מיקום הרמה...
לא מצליח להכנס -
הקנדי נורא לאיפה נעלמה הרמה לא שגפס טוב בקיצור נפגש שנה הבאה יאוששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
אפשר לסגור את הבאסטה של החורף הזה. בהחלט הזייה מה שקורה החורף.
-
בצד החיובי ממוצע ההרצות הולך ומתמזרח בטווח 240