עדכוני מודלים יום חמישי ט"ו בשבט
-
פינקי טווח של שבועיים, מה אתה רוצה מערכת מעכשיו ועד אוגוסט?
-
איסי 120 הכי טוב עד עכשיו נראה לי
-
מה שיצא לי הערב מהמודלים שבטווח כזה קצר כל אחד נותן משהו אחר לא נותנים לנו מנוחה פשוט הזייה.
אבל לזה יש הסכמה שהולך להיות מערכת מאד משמעותית.
ימים יגידו! -
לא יודע למה אתם שקטים איסי נותן 300 מ"מ בחופי המרכז עד סוף המערכת
-
גשם עד בלי די
אבל בסוף זה מגמה
ברור שזה יכול להשתנות-והרבה -
גשם עד בלי די
איפה ראית?
מה שאני ראיתי זה גג 176 בין אשדוד לראשל"צ -
פינקי גם אם זה יקרה זה יהיה מצוין מכיוון שהאדמה צריכה זמן לספוג את כמויות הגשם שירדו
ויש אינדיקציות שיהיה אחר כך עוד מערכות -
על סמך מה האינדיקציות?
-
כל המודלים לירושלים:
, אני לא חושב שיש להספיד את השלג, 6 ימים לפני אין סיכוי שהטמפרטורה באותו יום אכן יהיה כמו הצפי, בדרך כלל זה או עולה 2 מע' או יורד בקיצור 50% לפי דעתי, נקווה שירד! (השקע יושב ממש חזק) לגבי המשקעים אני מאמין שזה עוד יקפוץ בהרבה כמו כל מערכת משמעותית שזה קופץ יומיים שלושה לפני -
ערב טוב, בגדול המהלך מסורבל ומשתנה, בגלל הניתוק וההתחברות וזווית הנטייה וכו. כולנו רואים את השינויים המשמעותיים שהעדכונים עברו ביומיים האחרונים.
ביום-יומיים הקרובים יכולים להיות שינויים משמעותיים הן במהלך עצמו והן בערכי הקור בהתאם לחדירת הקור בשכבות הנמוכות וכו'. אז מערכת שלג ממש אין כאן ככל הנראה, אבל הפתעות קטנות למי שמצפה להן - אולי תהיינה.
כמו כן בוודאי בקשר לכמות המשקעים הצפויה, אין טעם להסתכל עכשיו על עוד 5-6 ימים בסינופטיקה כזו מסורבלת.
הטווח הרחוק קצת פחות מבטיח בעדכונים האלה, אבל זה יכול בקלות להשתנות.
בשורות טובות, וחורף טוב ומועיל ללא נזק ופגע בע"ה. -
הגרמני לילה נראה הרבה יותר טוב
-
-
פינקי וורטר פולארי וגם מודלים ארוכי טווח
-
שימי צריך לבדוק אם כבר את ה 850 ושם יש רק מודל אחד (קנדי) שתומך ומודל אחד (גרמני) שאם יהיה הקצנות אז יהיה שלג אז כרגע הסיכוי לשלג ירד לבערך 20%
-
גשם עד בלי די ניתן לראות שם כמות מ"מ צפויה ביותר דיוק : (תל אביב)
-
שימי נכון (אני אישית משתמש רק איתו)
-
מישהו יודע לומר על מחר מתי צפוי גשם רציני באזור ירושלים ומדבר יהודה?
-
שלגון 2 כנראה בעיקר בשעות אחה"צ
-
ישיר אמר בעדכוני מודלים יום חמישי ט"ו בשבט:
שלגון 2 כנראה בעיקר בשעות אחה"צ
בבוקר לא יהיו שיטפונות במדבר יהודה?
-
סיכוי לגשם ירושלים: שמ"ט: