שבת שלום לכל חברי הפורום מירושלים עיה''ק
-
שובת את שבתי אצל בני בנווה יעקב. תמונות של העיר מקבר שמואל הנביא.
-
ז'ק 2 אווואה ברוך הבא
התמונות שצירפת הם הנוף הקבוע ממרפסת וחלונות ביתי ברמות ג' -
איש השלגים אני לא רוצה לשתף אותך במראות שנישקפים מחלון ביתי בבני- ברק, והמצב רק מחמיר. אני כרגע בירושלים, והולך לחוות כנראה משבר קשה בשובי לבני- ברק. מאיגרא רמא לבירא עמיקתא כפשוטו. קשה עלי הפרידה ממך ירושלים.
כמה תמונות שצילמתי כעת מהמרפסות ביתו של בני שיחי' בנווה יעקב.
וגם הירח הלילה מהמרפסת
-
ז'ק 2 מזדהה איתך עמוקות כתושב בני ברק בהווה וכתושב ירושלים (רמות) בעבר...
-
סתם שתדעו שבשבת האחרונה ההבדל בין ירושלים לבני ברק היה שבמינימום של בני ברק (25.6) היה יותר חם משיא הצהרים של ירושלים (24.8) כמובן אני מדבר על עומס חום.
-
דוד אמר בשבת שלום לכל חברי הפורום מירושלים עיה''ק:
ז'ק 2 מזדהה איתך עמוקות כתושב בני ברק בהווה וכתושב ירושלים (רמות) בעבר...
איך הצלחת להתדרדר ככה? ירושלמי שהופך לבני- ברקי?!!! חתיכת נפילה ! תנחומי
-
ותמונות פרידה הערב מירושלים לפני הירידה חזרה לבני- ברק, תחנת הקמח בימין משה, החומות, סימטאות משכנות שאננים.
''ותחזינה עינינו בשובך לציון ברחמים''.
-
ז'ק 2 יודע להנות הבחור...
למרות גילו.
הלוואי עלי ועל שכמותי כזו רוח נעורים.
יישר כח על השיתוף. -
ז'ק 2 היכולות המדהימות לתפוס בעין העדשה את התמונות בכזה איכות, חן חן
שאלה: האם מותר להשתמש עם התמונות? -
זלמן פשיטא ! התמונות משותפות פה על דעת שחברי הפורום יוכלו להשתמש בהם, ולפעמים למטרה הזאת ממש !
מצו''ב כמה תמונות שעברו עריכה בלחיצת כפתור להוספת רקע. אחד הרקעים האהובים עלי הוא רקע של ליל ירח מלא. מה עושים? לוקחים תמונה באיכות טובה (שבדר''כ צולמה ביום) עם רקע של שמים, ובלחיצת כפתור מוסיפים רקע מסויים של שמים כפי בקשתך, והתוצאה- תמונה אומנותית.
בצילומים הערוכים שלפניכם (כמעט כולם), תחנת הרוח בימין משה, קבר רמב''ה, הפארק הלאומי בר''ג, שמי נתב''ג, מגדלי בס''ר, קבר שמואל הנביא, הרי אדום. השימוש כמובן מותר לכל דורש.
-
ז'ק 2 אין עליכם, אתם עושים למען הציבור כ"כ הרבה, אין מילים, ובפרט בימים אלו שאנחנו צריכים להרבות באהבת ישראל לתקן את השנאת חנם שגרם לחורבן בית מקדשינו
(אני כותב בלשון רבים כי הבנתי מכל ההתכתבות פה, שכבודו לא צעיר ואברך'ציק, אז אני כותב בהתאם לכבודכם) -
זלמן אנחנו מודים לכם על הכבוד שאתם מכבדים אותנו... ובכל זאת, בשביל לתת לי את ההרגשה כאילו אני עדיין צעיר, אתם יכולים לפנות אלי בלשון נוכח יחידי, קרי ''אתה''. זה יתן לי תחושה יותר נעימה של שווה בין שווים, או יותר נכון של ''צעיר'' (כאילו) בין צעירים.
-
ז'ק 2 בקשת קבלת
-
ולידידנו מאור גליל העליון ושאר יושבי עיה''ק צפת תותב''א, ה' ישמרם ויצילם מכל צרה. שתי תמונות (ערוכות) בשבילכם. בתקוה ובתפילה שבקרוב נוכל לחזור ולנשום את האוויר של המקום ''שאווירו יפה מכל ארץ ישראל''.
-
ז'ק 2 אין מה לומר התמונות הערוכות מאוד יפות.
הן אמת שאני פחות מתחבר לזה
זה מרגיש לי לא אמיתי אז כאילו מה עשינו?....
זה כמו שעושים לתינוק שנולד תמונות ניובורן ואח''כ זה עובר עריכה של שעות הוספת ברק והבהרת הפנים וטשטוש הלכלולכים והפצעים וכו' וכו'
ובסוף יוצא מלך היופי.
אבל הוא לא שלי...
לא יותר פשוט לקחת את התמונות של אחיו הגדול ולחשוב שזה הנוכחי?
לא חבל על הכסף הרב שנשפך ועל השעות שמתבזבזים?
כך מרגיש לי.. (למרות שאשתי לא תשמע את זה ממני...)
בכל אופן גם כאן אפשר לבקש מבינה מלאכותית תמונה של ימין משה עם ירח מלא לכאו' התוצאה תהא דומה, לא?
ושוב התמונות מאוד יפות נהניתי מהם תודה על השיתוף ועל הקדשת הזמן, רק משתף בהרגשות... -
איש השלגים עיבוד התמונות הוא מבינה מלאכותית שנמצאת כבר מלפני שנים בכל מכשיר סמרטפון הכי פשוט או טאבלט ומובנית בגלריה שלו באפשרויות העריכה. הכל ענין של לחיצת כפתור וקיבלת את התוצאה. אין כאן שום השקעה של זמן או משהו כזה. התוכנות של הבינה המלאכותית שיש היום הם כבר משהו אחר לגמרי, ובכל מקרה לא נראה שלי ולך תהיה נ"מ בזה, כי בנטפרי מסתמא לא יתנו את האפשרות להפעיל את התוכנות מהסוג הזה בגלל הרבה מיכשולים שיש בזה.