ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • מכ"ם
    • הכנרת
    • פופולרי
    • קישורים
      • מדריך לניתוח מפות המודלים
      • אנסמבל EC , GFS , ICON
      • השוואת מודלים
      • אנומליה 850 מיליבר EC
      • מערכת
      • UKMO- טמפ, עננות ,משקעים, לחות
      • איסי 8 ק"מ
      • איסי מפורט
      • GFS FV16
      • טמפ במפלסים שונים -GFS ירושלים
      • טמפ' במפלסים שונים gfs חיפה
      • gfs אתר צרפתי
      • מפות מפורטות: איסי, אייקון, קוסמו
      • תחזית גובה שלג באירופה רוסיה וישראל
      • תחזית עומק השלג בישראל
      • גובה שלג בכל העולם
      • תחזית עונתית לירושלים
      • תחזיות אל ניניו

שקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת

פורום מזג האוויר אקלימוס
    6
    24
    517
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ז'ק
      ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען נערך לאחרונה על ידי ז'ק

img_20240826_222729_optimized.jpg

השקיעה בירושלים היום היתה מאופיינת בסוגי עננים שאינם אופייניים כ''כ לקיץ כי אם יותר לעונות המעבר (וכן לחורף). מדובר במופע ענני צירוקומולוס וכן אלטוקומולוס ואלטוסטרטוס שדי לא מצוי לראות אותם בחודשי הקיץ העיקריים, והם שכיחים כאמור יותר בעונות המעבר. אז העננים היום אולי מבשרים את תחילתו של סוף הקיץ ? מי יודע. אומנם בודאי שימים חמים לא מעטים עוד לפנינו, ומחר וגם מחרתיים עדיין לא יורד גשם, אך נראה שיתכן שאנו נכנסים לאט לאט לתהליך של תחילת עונת מעבר. ימים יגידו.

img_20240826_222942_optimized.jpg img_20240826_222525_optimized.jpg img_20240826_222432_optimized.jpg

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • גשם עד בלי די
        גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

@ז-ק-2 עוד משהו ממש לא קייצי היום זה הטמפרטורות הרותחות שהגיעו עד 37 בשפלה

אני זה לא מרשמלו

מודלים אני רואה בmeteologix

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ז'ק
          ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @גשם עד בלי די נערך לאחרונה על ידי ז'ק

גשם עד בלי די גם כאן בירושלים לילה חמים למדי עם 29 מעלות בשעה 9 בערב, וגם כעת קרוב ל- 1:00 אחר חצות עדיין טמפרטורה יחסית גבוהה של 27 מעלות. (למרות שבבני- ברק אפשר רק לחלום על לילה כזה, כי אומנם הלילה חם יחסית בירושלים, אבל י-ב-ש !!!!).

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • גשם עד בלי די

@ז-ק-2 הייתי היום גם בירושלים וגם בחוף הים אומנם בירושלים היה הרגשה יותר טובה אבל לא בהרבה וכמובן בחוף הייתי מתחת לשמש ובירושלים שהגעתי אפילו הירח לא היה

אני זה לא מרשמלו

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • ש
              שרי ציפי קנול נערך לאחרונה על ידי

אחרי לילה כ"כ חם
              כולנו מקווים שאתה צודק
              מה שכן המלצה שלי
              מי שרוצה להרגיש קצת חורף
              קומו ב5 לפנות בוקר וצאו לרחוב
              ב90 אחוז מהימים תרגישו ממש קריר ורטוב
              (רטיבות טובה כזאת)

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • א
                איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ נערך לאחרונה על ידי איש השלגים

הרב ז'ק
                אתה עדיין איתנו בירושלים? אצל הבן?
                בשבת היו הרבה יותר עננים, והרבה יותר גדולים, במיוחד בזמן השקיעה
                חצי שעה לפני השקיעה כבר לא ראינו את השמש מביתנו.
                אגב אני חוזר כעת מביה''ח, בשעטו''מ נולדה לי בת היום.

ז ד ז'ק 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                • ז
                  זלמן @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים מזל טוב, הרבה נחת דקדושה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • ד
                    דובי 0 @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים מזל טוב!! שתזכו לגדלה לתורה לחופה ולמע"ט. הרבה נחת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                    • ז'ק
                      ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי ז'ק

איש השלגים אמר בשקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת:

איש השלגים היקר לנו מאוד! כשכתבתי אתמול את הכותרת של הפוסט הזה לא שיערתי איזה משמעות היא תקבל. "שקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה היא נושאת". אכן היא נשאה בשורה נפלאה- עוד בת תלמיד חכם באה לעולם !

אז שתזכו לגדלה לב"ת (בן תורה) ולחופה ולמעשים טובים, ותזכו לרוות ממנה רוב נחת יהודית ולגדלה בקלות ובנחת, ביחד עם שאר יוצאי חלציכם.

מזל טוב להולדת הבת.png

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                      • ז'ק
                        ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @ז'ק נערך לאחרונה על ידי ז'ק

איש השלגים,- אגב ילד רביעי בלעה"ר, פעם שמעתי (כמדומני מהרב לסרי) שהוא בירך זוג שנולד להם ילד רביעי שהם יזכו עוד לברכה בכפל כפליים, ושאתה הבעל תהיה תותח ואשתך שכעת היא אם לארבעה תהיה אם 16... (למי שבמקרה לא הבין- כפל כפליים של 4 (4X2X2)= 16). אז תעשה עם הברכה הזאת מה שאתה רוצה... (אשתי לא היתה כ"כ מתלהבת מברכה כזאת...).

מזל טוב 3.jpg

אז גם אם "אם 16" לא כ"כ מתאים לכם, אבל אתה ללא ספק יכול להיות תותח (ובמקרה שלך איש השלגים מה מתאים יותר מתותח שלג...).

תותח שלג 1.png M 16.png

• ז'ק
                          ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @שרי ציפי קנול נערך לאחרונה על ידי ז'ק

שרי ציפי קנול אמר בשקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת:

אחרי לילה כ"כ חם
                          כולנו מקווים שאתה צודק
                          מה שכן המלצה שלי
                          מי שרוצה להרגיש קצת חורף
                          (רטיבות טובה כזאת)

קמתי הבוקר (לא ב- 5 אלא ב- 6) והרגשתי ממש קיץ. כנראה לא מפרגנים לבני- ברקי שבא קצת להנות ממזג האויר הירושלמי. אבל אני מוכן להסתפק במועט, כי גם בשרב הירושלמי עדיין המצב טוב לעין ערוך מהזוועה בה אנו חיים במישור החוף. כאן לפחות כמעט ולא מזיעים, וזה דבר גדול מאוד !

ז גשם עד בלי די א 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • ז
                            זלמן @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

@ז-ק-2 אכן, החום בירושלים אולי ירגיש בלתי נסבל, אבל לא מעיק, בבני ברק זה מעיק ומקשה על הנשימה, ולא מדברים כבר על הזיעה, לפלאתי איך אנשים עדיין גרים שם בכלל

• גשם עד בלי די

@ז-ק-2 בעיקרון ממחר בהרים ירגישו סתיו בבקרים

אני זה לא מרשמלו

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • ז'ק
                                ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אמר בשקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת:

לא ידעתי שלאשתי יש חוש הומור. כשהלכתי לפני חצי שעה למנחה השארתי את המחשב דולק. בהעדרי אשתי נתנה הצצה למסך המחשב, וכשחזרתי ממנחה אשתי שאלה אותי "מי זה איש השלגים שנולדה לו בת" ? עניתי לה ש"איש השלגים" זה כינוי של חבר פורום יקר ביותר. בתשובה אמרה לי אשתי: אם הוא נקרא "איש השלגים" אני מקווה שהוא לא יקרא לבת שלו "שלגיה"...

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                • א
                                  איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

@ז-ק-2 היקר מאוד
                                  תודה רבה וואי ריגשת אותי
                                  איזה ברכות משמחות (נהניתי גם מהרמזים שהשחלת עם החכמה שלך...)
                                  ובאמת אנו מגלים כאן שהשנינות של אשתך כנראה קרובה לשלך בבחינת מצא מין את מינו.
                                  עכ''פ אני איש השלגים רק כאן מאחורי הצללים ואין לי בעיה לקרוא גם לביתי כאן שלגיה...
                                  מה אתה אומר? אולי תישאר בירושלים לשבת לקידוש...

• א
                                    איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ נערך לאחרונה על ידי

ואגב ביתי נולדה באמת עם דמדומי השקיעה (כעשרים דק' אחריה)
                                    אז באמת הכותרת סופר מתאימה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • א
                                      איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

@ז-ק-2 אמר בשקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת:

שרי ציפי קנול אמר בשקיעה ירושלמית היום- ואיזה בשורה יתכן שהיא נושאת:

אחרי לילה כ"כ חם
                                      כולנו מקווים שאתה צודק
                                      מה שכן המלצה שלי
                                      מי שרוצה להרגיש קצת חורף
                                      (רטיבות טובה כזאת)

קמתי הבוקר (לא ב- 5 אלא ב- 6) והרגשתי ממש קיץ. כנראה לא מפרגנים לבני- ברקי שבא קצת להנות ממזג האויר הירושלמי. אבל אני מוכן להסתפק במועט, כי גם בשרב הירושלמי עדיין המצב טוב לעין ערוך מהזוועה בה אנו חיים במישור החוף. כאן לפחות כמעט ולא מזיעים, וזה דבר גדול מאוד !

אין אפס הערב בירושלים ממש נעים
                                      לבני ברקים אולי אפילו קריר...

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • גשם עד בלי די
                                        גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים הבוקר קריר לכם?

אני זה לא מרשמלו

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • ז'ק
                                          ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אכן ''שוב יפתחו שערי גן עדן'' כדברי המשורר (שלא ממחוזותנו). מאתמול בצהריים החל השינוי המיוחל במזג האוויר כאן. יצאתי עם המשפחה והנכדים לאיזור בית אל, והיה ממש נעים עם רוח נעימה ודי חזקה, ואפילו השהייה והצעידה בשמש לא היתה נוראית כ''כ. ובערב? אין דברים כאלה! רוח חזקה מאוד ואפילו קרירה כאן בנווה יעקב, וכן- בשלב מסוים כשישבתי במרפסת נהיה לי אפילו קצת קריר. לילה כמובן בלי מזגנים כי מי צריך? והבוקר- תפילה בבית כנסת כשרק בסוף התפילה שמתי לב שבבית הכנסת הממוזג והמאוד נעים בו התפללתי לא פעלו כלל מזגנים, וכל האויר הקריר והנעים אינו מגיע מהמזגנים אלא מגיע מכמה חלונות פתוחים. פשוט גן עדן, ובמיוחד לבני- ברקי כמוני המורגל לסאונה תמידית ביום ובלילה.

אך מה לעשות, גם לדבר טוב יש לפעמים סוף, ומחר אני נאלץ לחזור לביתי בבני- ברק. אשתי כמנהלת צריכה לעשות הכנות אחרונות לקראת פתיחת שנה''ל ביום ראשון הקרוב. אני מקווה שהמשבר הנלווה לחזרה לבני ברק לא יהיה קשה מידי, כי מה לעשות? אין כמו ירושלים מכל הבחינות,- מזג האוויר האקלימי, מזגם של אנשיה, ובמיוחד יופיה של העיר. כך שהירידה מירושלים והחזרה למציאות הבני- ברקית היא דבר לא קל.

ז תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                          • ז
                                            זלמן @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

@ז-ק-2 נצטרך למצוא עבודה בשבילה בירושלים

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון

לשיתופי פעולה: aklimus.org.il@gmail.com