מרשמלו מאמש
-
יום א ערב.
נשארנו עם התרחיש הראשוני שלנו ליום שני לילה עד שלישי אחהצ למזג אויר גשום בעיקר צפון אך גם מרכז ואף גשם חלש יותר עד גבול קריית גת באר שבע.כמויות חזויות!
צפון - כ15ממ ומקומית אף 20ממ!
מרכז כ10ממ ומקומית אף 15ממ.
מערכת חביבה,אך הפעם גם מלווה עם רוחות ואף טמפ קרירות יותר.תהנו לכם!
יום ג פירסום תחזית חודשית לאוקטובר עם מערכת שניתנת רק כאן ולפני כולם. -
גשם עד בלי די נחיה ונראה, כי כרגע כלל המודלים חוזים משהו ממש זניח מבחינת הכמויות, לא בדיוק "מערכת".
-
ז'ק 2 המודלים תמיד טועים בעונת מעבר ומודל החלון יותר מדייק ז ניראה לי ברור כי דוקא שזה לא מערכת מסודרת שאמרת בעצמך לפי דעתי צפוי גשם ספורדי כלומר הוא יכול להתמקד במקומי קצר ולהיות חזק עוצמתי אז אני חולקת עליך
-
efrat32 אין מה לחלוק, פשוט ציינתי עובדות. מה אומרים המודלים- כל אחד יכול להיווכח, זאת לא המצאה שלי. זה שזה לא עומד להיות ממש ''מערכת'' גם כן אני חושב שאין חולק. על כך שנקודתית עשוי לרדת גשם משמעותי, גם על זה איני חולק, כי הרי אנחנו בעונת מעבר שבה ''שברי ענן'' הם דבר מצוי. אבל לגבי משהו שהוא גם משמעותי וגם נרחב ברמה הארצית אני מסופק, וע''ז כתבתי "נחיה ונראה'',- לא בתור שלילה לאפשרות הזאת, אלא בתור ספק האם זה באמת יקרה.
ובכל מקרה- כבר כתבתי בעבר שלא כדאי לערב משאלות לב בתחזיות, כי לא תמיד המשאלות מתגשמות (בתרתי משמע), וצריך להיות ריאלי ולחסוך בזה עוגמת נפש.
-
ז'ק 2 סתם אמרתי לחלוק בצחוק י יודע איך זה זה גשם לא צפווי ספונטיני לגמרי
-
ז'ק 2 בסדר גמור שאתה רואה את זה ככה אבל הצפיה לא גדולה ממילא איזה עוגמת נפש תהיה מהסתיו בתחיתוליו? שום צפיות צפיות יש בכריות. זה סתם גשם שישטוף את זוועת הקיץ לא מערכת חורפית לא בונים על זה אז צפיות אכזבות אין זה רק ההתחלה
-
גשם עד בלי די איפה במרכז אין כלום