דיווחי מזג האוויר יום שלישי ל' בכסלו תשפ''ה (31/12/24)
-
כרגע כאן בבני- ברק, שוב גל של גשמים עזים מלווים בברד ובסופות רעמים חזקות.
-
סופת רעמים מטורפת מלווה בפגיעות ברק באיזור בני- ברק. הפסקות חשמל באיזורים שונים.
-
כרגע בבית שמש משעה 1 בלילה יש הפוגה בגשמים
-
3:15 בלילה- לילה קשוח ביותר. מנסה כבר שעתיים להירדם, אבל זה פשוט בלתי אפשרי. סופות רעמים חזקות בלתי פוסקות, רעש אדיר של הגשם והברד, פשוט לא שייך לישון. מה יהיה עם ה''כולל'' מחר?
-
כעת שוב סופת ברד חזקה. (חבל שא''א לצלם בגלל הפסקת החשמל).
-
וככה זה נראה במכ''ם
-
הו, טוב שאתה ער ידידי היקר אני חייב יעוץ דחוף ומה יותר טוב מלשאול איש חכם ובעל נסיון חיים כמוך...
אפרופו הפסקת חשמל אני גר בקומה אחרונה ויש לי נזילות בבית וכעת בגלל הצפה בגג נוזל מים מכמה שקעים ומתגים בבית. זה מסוכן?
אפשר להשאיר את החשמל דולק? -
איש השלגים ציפור הלילה שלנו נכנס לפעולה. שלגיה התעוררה ? חבל, היית מביא אותה לפה והייתי עושה בייבי סיטר, בין כך אני לא מצליח להירדם.
-
ז'ק אני שואל שאלה רצינית ואתה עונה לי בעקיצות וירידות אישיות. נו באמת.
-
איש השלגים אמר בדיווחי מזג האוויר יום שלישי ל' בכסלו תשפ''ה (31/12/24):
הו, טוב שאתה ער ידידי היקר אני חייב יעוץ דחוף ומה יותר טוב מלשאול איש חכם ובעל נסיון חיים כמוך...
אפרופו הפסקת חשמל אני גר בקומה אחרונה ויש לי נזילות בבית וכעת בגלל הצפה בגג נוזל מים מכמה שקעים ומתגים בבית. זה מסוכן?
אפשר להשאיר את החשמל דולק?תדליק וכשיהיה קצר (אם יש פחת והערקה תיקניים) תידע שנרטב החשמל ואם זה לא תקין אז יהיה פיצוץ ויפול החשמל הראשי
-
איש השלגים מצב ממש לא סימפטי ויכול להיות גם מסוכן. אני מתפלא שהחשמל לא ''קפץ'' לך, כי בדר''כ במצבים כאלה ה''פחת'' קופץ.
-
ז'ק את האמת מזמן רציתי לילך לישון אבל אני לא יכול עם כל הנזילות זה כמה מוקדים ואני מפחד להשאיר את השקעים כך
-
ז'ק את האמת מזמן רציתי לילך לישון אבל אני לא יכול עם כל הנזילות זה כמה מוקדים ואני מפחד להשאיר את השקעים כך
אז תוריד את פחת
-
בלילה יושנים בחושך
-
שאלתי את צ'אט גי פי טי והוא אמר שזה סכנת נפשות של התחשמלות ושריפה. דיברתי עם כמה חשמלאים (שהערתי אותם...) והם סותרים את עצמם. אחד אומר תבדוק בבוקר אחר אמר שאם זה לא קפץ סימן שהארקה לא תקינה וא''כ זה ממש מסוכן ויכול לחשמל מי שיגע במים
תכלס להוריד פחת זה מסובך. בית עם ילדים קטנים וכו' -
ז'ק אני שואל שאלה רצינית ואתה עונה לי בעקיצות וירידות אישיות. נו באמת.
התנצלות והבהרה. מה שכתבתי לא היה בתגובה לפוסט שלך, כי בזמן שכתבתי את הדברים עדיין הפוסט שלך לא עלה, אלא כשראיתי שעשית לייקים לפוסטים שלי הבנתי שאתה נכנס לפעולה ואז כתבתי את מה שכתבתי. ציני ציני, אבל לא על חשבון צרתו של השני. ובאמת ליבי איתך בצרתך. רק אגלה את אוזנך שאני נמצא בצרה דומה. בדירה הצמודה אלי מבצעים כעת הרחבה, דבר שפגע באיטום של הגג, והסלון שלי כרגע עם דליים וסמרטוטים בגלל טיפטופים ונזילות מהקירות ומהתקרה. מזל שאשתי כרגע בחו''ל ולא יודעת מה שקורה כי היא היתה חוטפת חום מהנזקים והבלגן. נקווה שעד יום חמישי בלילה אז היא אמורה לחזור בעז''ה נספיק לשקם נזקים שלא יהרס לה כל המצב רוח.
-
ז'ק מקבל את ההתנצלות.
תמיד ידעתי שאנחנו אחים. כעת אני יודע שאנחנו אחים לצרה... -
איש השלגים מכיון שצרתינו צרה משותפת, בוא התפלל כל אחד על השני, וכל המתפלל על חבירו והוא צריך לאותו דבר נענה תחילה.
-
ז'ק תכלס, לא קיבלתי תשובה. אני הולך לישון, אולי אעשה שאלת חלום...
-
ז'ק תכלס, לא קיבלתי תשובה. אני הולך לישון, אולי אעשה שאלת חלום...
לילה טוב