עדכוני מודלים ראשונים לשנת 2025
-
מתחילים אט אט להתיישר עם מרשמלו.
-
yakov123 הרצה 23 בגפס
-
מה אומר הקנדי?
לאחרונה הוא די מדייק יחסית למה שחשבנו עליו. -
yakov123
אחרי כל הבעיות שציינת אני מציין את הבעיה המרכזית ביותר - המרחק...
אתה מדבר כאן על מודלים לעוד 13-14 ימים!
זה מעבר לטווח ההזוי
וזה בעצם הבעיה המרכזית בכל זה... -
פינקי אתה יכול לתת קישור איפה זה "הרצות" ואולי גם הסבר קצר איך לקרוא נכון, זה דבר שעדיין לא למדתי...
-
גשם כעת בבית שמש.
אצל עוד מישהו?
פשוט ידעתי שיהיה. אחרי ההתחממות והאובך זה הרגיש לי כאילו חייב להיות. -
כן, אצלנו במודיעין עילית התחיל גשם נחמד לפני ממש שתי דקות. המד עוד ישן... נראה מה יהיה. גם אני יצאתי החוצה לפני כמה דקות, התסתכלתי על השמיים, עננים סמיכים למדי ואמרתי לעצמי שנראה שיש גשם בדרך. שמ"ט צפה אצלנו היתכנות לגשם בחצי השני של הלילה, לא כעת, אבל התחנה שלי כבר מהבוקר הראתה אינדיקציות של גשם בדרך - יש שם אלגוריתכם כלשהו שמשקלל נתונים ונותן היתכנות לגשם בטווח של 12-48 שעות, על פי רוב היא פוגעת לא רע...
-
שלג בשפע אמר בעדכוני מודלים ראשונים לשנת 2025:
גשם כעת בבית שמש.
אצל עוד מישהו?
פשוט ידעתי שיהיה. אחרי ההתחממות והאובך זה הרגיש לי כאילו חייב להיות.יורד גשם חלש מאוד יותר דומה לטיפטופים
-
געצל בדקות הראשונות היה דווקא די חזק ואז נחלש…
-
דוד
כתבתי את זה בסוגריים בהודעה שלי
לצערינו זה המצב אבל מתמודדים עם מה שיש -
Yael
מה הכוונה "הראתה אינדקציות"? -
Yael בכפר אורנים נמדד 0.1
-
yakov123 יש לה אלגוריתם חיזוי לטווח של 12-48 שעות על סמך נתונים שנמדדו כרגע/ב-X זמן האחרון. לא התעמקתי להבין איך זה עובד. מהבוקר הראתה סיכוי לגשם
-
Yael מעניין מאוד לראות איך זה עובד
אגב, מה הוא מראה עכשיו? -
אפרופו טווח רחוק הקנדי בסוף הטווח נראה עם אפיק אדיר שמתפוצץ עלינו.
אגב הגרמני נראה לא רע גם הרבה לפני הטווח ההזוי. -
ערב טוב
נתחיל עם איסי AI מעידכון צהריים שמראה גשם כבר ב16 לחודש מקצה של אפיקיות וגם תחילת ירידה של האפיק המרכזי בסביבות ה-20 לחודש
ועכשיו עידכון ערב
גפס לאחר כמה עידכונים טובים (נזכיר שוב, לטווח ההזוי....) הערב הכל נעלם כלא היה
לעומת זאת הקנדי כמו שהזכיר חיים 2 נראה מצוין לסוף הטווח עם ירידת האפיק המדובר אולי לפני ה-19 לחודש כמו שהיה נראה בבוקרנחכה לאיסי הרגיל ו-AI ונראה מה ייש להם להגיד בנידון...
-
חיים 2 הבעיה עם הגרמני שגם הוא רומז על מריחה מערבה
-
Yael אפשר קישור לחנות של המד הזה
-
גשם עד בלי די יש מצב
אבל בכללי אני די אופטימי. אצל כל המודלים יש רמה חזקה מאד במערב אירופה כך שגם אם יש משיכות מערבה בסוף זה מגיע אלינו.
ולראיה המערכת האחרונה כולם זוכרים איך בהתחלה דובר על אפיק ענק עלינו ופתאום הוא נתן רברס מערבה וגם אז טענו שעם כזה רמה במערב אין לו לאן לברוח.
נקוה שגם עכשיו יהיה אותו סרט.
[אגב תעדכן מה עם איסי ערב] -
חיים 2 אני גם אופטימי, אבל גם צריך לציין את החולשות, ראית מה גפס אתמול הראה שהאיק עשה סיבוב מתחת לרמה לאטלנטי
לגבי איסי ערב אני הולך עכשיו לבדוק.