מרשמלו
-
לא סוד שמתוח סביב עניין הצפי העתידי.מהשתוללות מודלים לפני מס ימים,להמשך יובש לאחר מכן,וכעת שום מתחילים להתאפס.
מדוע הדבר קורה?עיזבו לרגע חסימות וכל מיני סיבות ידועות.שימו לב למה שלא ככ ידוע.
הסיבה העיקרית אשר בגינה המודלים החלו לזהות לפני מס ימים ירידת אפיק עמוק אלינו( והספיקו לחזור בהם), פשוטה!
כובד משקל האויר הקר והגרעין הכבד של האפיק מצוי במערב היבשת.אחד התרחישים היה שבועת קור שקוטרה כ800 קמ תתנתק באזור האטלנטי מאפיק האם ומשכך חלק ממנו ינוע מזרחה ויתעמק מעל יוון לכיווננו.ככל הניראה הניתוק לא מתקיים או מתקיים לא באותו מקום,אך כשם שאני תמיד מקפיד לציין שלא להביט על הצבעים או על האפיקים,אלא דווקא על הרמה ממערב להן,צורתה אופיה וחוזקה, כך גם הפעם,אל תביטו אל המיבנה של האפיק או ציבעו בפועל.זהו מכלול של נתונים אשר לא קל לבחוש בהם ומי שמעוניין בשורה התחתונה הרי היא לפניו.
נתננו בתחזית החודשית 2 מערכות כאשר האחת" בדד ליין"" שלה עד 20 לחודש.
החמצה! היא לא תגיעה כי האפיק הצפין,עובדה זו ידועה כבר מס ימים והרחבתי עליה.מה שכן הוא,שבשבוע הבא יום ד,או ה, מגיעה המערכת החורפית הראשונה לעשרת ימים אחרונים של החודש,ולאחריה מע נוספת שתגרד את סוף החודש.כלומר,מקבלים את שני המערכית החורפיות מהתחזית הרשמית שלנו.מה לגבי הפתעות? יתכנו! נסתפק בכך הפעם.ערב טוב לכולם🥰 -
תודה רבה,
אני חושב שאם רוצים לפצח את החידה של מרשמלו - צריך לנסות להתמקד בדבריו - וכפי ש- happy כתב מקודם באשכול אחר - צריך לנסות להשתמש קצת עם הראש ולא להסתנוור עם החלטות המודלים,
כבר המון עדכונים שמרשמלו עצמו מדגיש שאין מה להסתכל על הצבעים (ספציפית כמובן) ועל האפיקים ותצורתם - זה דבר שמשתנה מעדכון לעדכון. - ואילו בתוך העדכון זה משתנה מהקצה להרצה,
זה מגיע בגלל שהגולם המחשבתי מנסה להריץ כל מיני אפשרויות מה יכול לקרות לפי הנתונים העכשוויים וגודל הרמות ועוצמתם,במקום לתת להם לפרשן -
נוכל אנחנו לנסות לפרשן - לפי גודל הרמה מיקומה ועוצמתה - לנסות לנחש איך ייצאו אפיקים ממנה באיזה גודל ולאיזה כיוון והאם מחוברים או שיתנתקו,אינני אומר לנחש על בסיס הימורים -
ניתן להסתכל על רקע כללי מניחושי המודל -
אך ניתן לנסות להריץ לבד אפשרויות -
וגם להשוות עם מערכות עבר - ומיקומי הרמה אז בשעת המערכת ו-10 ימים קודם,יכול להיות שקשקשתי כעת שטויות - בגלל שאני אינני צופה כמעט במודלים - ואם-כן - אשמח שהמנהלים ימחקו את הודעתי שלא אבוש ולא אכלם לעולם ועד....
-
גשם עד בלי די וואו, כתוב מדהים וברור במיוחד! (תמסור לו)
תודה ענקית!