גלריית תמונות מעירו של ידידנו ''בעל המאור'', עיה''ק צפת- נופים ושקיעות
-
אז אומנם התחרות של תמונות החורף בוטלה, אבל זאת לא סיבה שלא לשתף תמונות כאן, אע''פ שהן לא בדיוק תמונות של החורף, אלא אדרבה- תמונות מיום אביב חורפי מעירו של ידידנו מאור גליל העליון עיה''ק צפת, וכן מאתרא קדישא מירון. בתקוה שתהנו.
-
אז עם מה נתחיל? עם השקדיות, שהתחילו לפרוח קצת מוקדם השנה, ונימצאות כעת בשיא פריחתן, כנראה כתוצאה ממזג האוויר שמשדר אביביות מסויימת. אז הגליל עכשיו בפריחה מרהיבה של השקדיות.
-
נופים מהמצודה- צפת, ביריה, סביבות צפת
-
הכנרת וצוק הארבל כפי שצולמו מהמצודה בצפת (זום 10x).
-
ואיזה שקיעה משגעת היתה לנו היום בצפת !
-
ובסופו של יום- תפילה באתרא קדישא מירון
-
ז'ק
ויתרת על כוס קפה בשביל 3 דקות הליכה?!
מסומן הבניין בו אני גר אולם ביתי פונה לחזית (לכיוון הסראיה - בטח אתה מכיר)
-
והרי מירון כפי שהם נראים מהמצודה
-
מאור גליל העליון אמר בגלריית תמונות מעירו של ידידנו ''בעל המאור'', עיה''ק צפת- נופים ושקיעות:
ז'ק
ויתרת על כוס קפה בשביל 3 דקות הליכה?!בשביל פחות ממנת שווארמה אני לא מגיע !!! עשיתי את כל הדרך מבני- ברק בשביל כוס קפה ?! אתם הצפתים לא תיקנו אותי בזול !
-
תמונות יפות מאוד
דרך אגב ז'ק תתחדש על הטייטל זקן השבט -
ז'ק אחלה תמונות ,אחת אחת כרגיל, פשוט מהמם ונפלא תמיד להינות ממעשיך ...אשריך תבורך מן השמים בכפליים ובהבה הרבה מים
אחי היקר והצדיק...שכוייח!
דרך הגב אני נמצא שם לעיתים בצפת אפשר אולי להיפגש שם בתור יעד חשוב ומרכזי... -
פינקי אמר בגלריית תמונות מעירו של ידידנו ''בעל המאור'', עיה''ק צפת- נופים ושקיעות:
תמונות יפות מאוד
דרך אגב ז'ק תתחדש על הטייטל זקן השבטמה חדש בזה?
-
פינקי אמר בגלריית תמונות מעירו של ידידנו ''בעל המאור'', עיה''ק צפת- נופים ושקיעות:
תמונות יפות מאוד
דרך אגב ז'ק תתחדש על הטייטל זקן השבטעל זה נאמר: "קפצה עליו זקנה בטרם עת''. אבל הכל יחסי, כי בדרך משל- בתינוקייה גם ילד קטן לזקן יחשב.
-
ז'ק למה הורדת את זה באמת?
-
תמונות מאוד יפות.
ללא שום עריכה?האם ציפית לפחות עננים בשקיעה?
אהה ותודה על התמונה העדכנית של השער במירון עם הכיתוב למעלה.... (גם בכניסה לנשים)
-
ז'ק למה הורדת את זה באמת?
למה, בשביל שאתם הצעירים תוכלו לחגוג עלי? כשיוסיפו טייטל של ''ינוקא'' ליד אילו חברים כאן בפורום אני אחזיר את הטייטל של ''זקן השבט''.
-
ז'ק אני בעד
מי מצטרף אלי?
ואיך פותחים קבוצה? -
אוהב לדעת הכל ברוך שובך ! התגעגענו אליך. ולשאלתך- התמונות עם ובלי עריכה. עם עריכה- רוב התמונות צולמו במצב זום של 0.6, שזה אומר זוית צילום רחבה, מה שיוצר את המריחה שיש בתמונות שבמצבים שונים מוסיף להם דרמטיות. אבל חוץ מזה התמונות ללא עריכה, אלא אדרבה- לצורך העלאת התמונות ביצעתי כיווץ של התמונות שגרם בחלקן לירידה מסויימת באיכות התמונה.
לנוכח העננות שהיתה אתמול בצפון בשעות אחה''צ היה ברור שאנחנו הולכים לקבל שקיעה יפה, מה שאכן היה בסופו של דבר.
-
ז'ק אני בעד
מי מצטרף אלי?
ואיך פותחים קבוצה?יש להביא אישור מטיפת חלב על התאמה וכן אישור הורים על הסכמה להצטרפות.
-
ז'ק חה חה
אני באמת יותר קרוב לגיל הזה מאשר לגיל שלך