🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
עדכון מודלים יום שישי טז שבט 2025\2\14
-
איסי הבוקר קצת מבאס...
אבל בסוף הטווח כן נראה בסדר
אבל זה שוב סוף הטווח
הנדנדה בשיאה -
+204. -22.2 -11.1 -2.8
+207. -22.8 -12.2 -3.3
+210. -23.7 -12.4 -3.1
+213. -25.4 -11.2 -3.0
+216. -25.8 -12.3 -3.5
+219. -25.8 -12.7 -3.3
+222. -25.5 -13.4 -3.3
+225. -24.9 -13.6 -3.0
+228. -25.4 -13.2 -2.6
+231. -25.9 -13.4 -2.9
+234. -27.5 -12.8 -2.7
+237. -28.1 -12.3 -3.3
+240. -29.2 -12.7 -4.2
זה המפרטים של גפס לירושלים
מדובר כאן על 40 שעות עם תנאי שלג כשיש גשם לאורך כל הזמן
כשלמעשה הקנדי וכנראה גם הבריטי יותר טובים ויותר עמוקים
אני חושב שכבר אפשר לומר עכשיו שאם לא יצא מהמערכת הזאת שלג זה יהיה פספוס העשור
הפוטנציאל הוא עצום
תהיה שבת גורלית מאוד מבחינת העדכונים ואני מאמין שבמוצ''ש כבר יהיה תרחיש מסודר כי עיקר המחלוקת זה איך האפיק יכנס ברביעי חמישי ומשם העסק יותר ברור -
אריאל שלג מזה אומר בגל השני
אתה מתכוון ליון שני 24? -
שאלה תמימה:
אתמול דיברו פה על שלג בת"א [אמנם לא בצורה אמיתית אבל עכ"פ באופן רעיוני] אז איך אנו דנים כל הזמן האם יהיה שלג בצפת וירושלים??
מחילה על הבורות. -
ירושלמי בעבר 0 כן בשבת ראשון 22 23 פבר'
-
איסי קצת על הפנים, הבוקר, אבל זה טוב, כי בכל מערכת יש עליות וירידות, בפרט בשלב הזה
אתמול בערב, כשאיסי היה פצצה, קצת דאגתי, כי זה לא הגיוני שתחריש כזה יחזיק 9 ימים, אבל כשיש תנודות למעלה ולמטה, זה מבשר טוב
עדיין לא רע, בכלל
תזכרו איפה איסי היה ביום רביעי -
יש עדיין קצת בעיה במשקעים משבת ואילך, בשביל שלג כבד, צריך הרבה מאוד משקעים, חוץ מהקור שכרגע נראה בסדר
-
משהו יכול לעשות סיכום של עדכון בוקר מה כל המודלים אומרים על הצערכת מבחינת שלג?
-
דודשלג כרגע המודלים הגדולים איסי וגפס צופים בעיקר קור ללא משקעים כמעט אבל זה ישתנה עוד מאה פעם
-
איסי עוד פחות ממה שחשבנו. עכשיו התעדכן ההמשך והגל השני בורח ולא נכנס נורמלי
טוב שהטווח מספיק רחוק... -
לפי איסי הקור בסדר, עדיין יש היתכנות טובה לשלג קל במוצ''ש - ראשון, אבל זה פיספוס
שאר המודלים, לגמרי בפרשה נכון להרגע, נתפלל שEC יתקפל כמו ילד טוב לאמריקאי -
אפיק ים סוף באסה
-
הגרמני צהריים ממשיך להיות ממש לא משהו. אולי אפילו קצת פחות טוב מהבוקר מבחינת מבנה האפיק.
נראה עוד מעט מה לגפס צהריים יהיה להציע. -
ארין ש דווקא לי בתצורה בצרפתי הגרמני נראה לי יותר מעודד מהבוקר. האפיק רחב ושמן יותר משמעותית לכיוון מערב מה שיכול לתת גם גלישה מערבית ודרומית יותר מהבוקר כמובן שאין לנו את ההמשך שלו אחרי 120 ש' אז הכל הימור אבל ככה נראה לי
-
נתי לדעתי כדי שהוא יצליח להדרים אלינו, ובמרחק כזה, אנחנו לא צריכים אותו עגול ושמן. ההיפך. הוא צריך להיות חד יותר. ככל שאפיק עגול הוא מתקשה ליצור הדרמה אלא מסתובב סביב עצמו. זה ההבדל המהותי לטעמי מגפס בוקר למשל.
-
ארין ש אמר בעדכון מודלים יום שישי טז שבט 2025\2\14:
נתי לדעתי כדי שהוא יצליח להדרים אלינו, ובמרחק כזה, אנחנו לא צריכים אותו עגול ושמן. ההיפך. הוא צריך להיות חד יותר. ככל שאפיק עגול הוא מתקשה ליצור הדרמה אלא מסתובב סביב עצמו. זה ההבדל המהותי לטעמי מגפס בוקר למשל.
להדרמה אתה דיי צודק אך להישארות מעלינו ולא בריחה מזרחה מדי כמו איסי נראה לי שזו תצורה טובה יותר
-
גפס צהריים התחיל בהצלחה לכולנו.
-
צבי דוידוביץ זה מראה לי שזה העדכון של אתמול. לאחרונה זה עושה את זה הרבה פעמים.
-
גפס עם סערה ושלג בהרים
-
שלג בשפע בטופקארטן הוא בסדר