🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
שרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת
-
אוהב שלג לא ישבע זה לא נראה לי הסיבה כי בכל מקרה כולם מכירם אותו אז אם הוא לא יעדכן בכלל יהיה לו כמות כפולה של פונים כדי לדעת מה התחזית
-
אחוות השלג הסופה הייתה ב2013,
אכן היה בדצמבר (12) אבל עדיין 2013.השנה העברית הייתה תשע"ד
-
ירושלמי בעבר 0 ממש כך.
עכשיו זה שעת המבחן של החזאים
זה לא חכמה לחזות מערכות רגועות ובטוחות. או מערכות שלא באמת מעניינים כל כך
דווקא כעת שהציבור כולו מסוקרן ורוצה דיווחים אתה צרך להוכיח את עצמך
ולכן אני חוזר על דעתי לא זו הסיבה שהוא נעלם.
ואגב אני זוכר משנים קודמות שתמיד הוא דיווח בכל מערכות השלגים שהיו (גם המורכבות יותר ביניהם) -
לדעתי הוא יצא לחופש,
מי שעוקב אחריו יידע לומר שבכל שנה בערך בתקופה הזאת הוא יוצא לחופשה ולא מעדכן למשך שבוע בערך. -
אדיב הבעיה שלו שהשנה זה נפל לו בדיוק בשבוע שהוא צריך להוכיח את עצמו מבחינת אמינות תחזיותיו
-
שללללללג אמר בשרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת:
איש השלגים לדעתי הוא מפחד לקחת את הסיכון הפעם בחיזוי כי הפעם זה על באמת יכול להיות או משהו קיצוני ביותר או כלום
רגיל כשהוא לא הרגיש טוב בעבר מגיש החדשות היה אומר שהוא אומר במקומו כי הוא לא מרגיש טובאכן כך, מגיש החדשות נתן אתמול עדכון מזג אוויר במקומו
-
קר לי וגם כשהוא יצא לחופשה - המגיש ציין זאת,
ואתמול הוא לא ציין כלום. -
אדיב הבעיה שלו שהשנה זה נפל לו בדיוק בשבוע שהוא צריך להוכיח את עצמו מבחינת אמינות תחזיותיו
לא פעם ראשונה שזה קורה לו.
וזכורני שנה אחת שכולם דיברו על שלג והוא היה בחופשה אז הוא עדכן רק שהוא נמצא בחופשה בספרד והוא מדגיש שלא הולך לרדת שלג בירושלים. -
קר לי ודרך אגב גם המגיש עצמו נתן תחזית רק עד יום חמישי שזה מראה שהוא מפחד לתת הלאה כי אם כן למה הוא נתן עד יום חמישי
שילמד מפרימיום לא מפחדים אומרים בביטחון ואז מקבלים הרבה מאזינים ובמקרה שהצליח כולם נשארים איתו ובמקרה שמפסיד חלק עוזבים אותו -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת:
קר לי וגם כשהוא יצא לחופשה - המגיש ציין זאת,
ואתמול הוא לא ציין כלום.לא אתפלא אם הוא יעדכן בהמשך השבוע, אחרי שיהיו אינדיקציות ברורות יותר לגבי השלג
-
קר לי אז גם נוכל לאמת את זה בבירור שהוא פיחד לתת תחזית
-
קר לי ודרך אגב גם המגיש עצמו נתן תחזית רק עד יום חמישי שזה מראה שהוא מפחד לתת הלאה כי אם כן למה הוא נתן עד יום חמישי
שילמד מפרימיום לא מפחדים אומרים בביטחון ואז מקבלים הרבה מאזינים ובמקרה שהצליח כולם נשארים איתו ובמקרה שמפסיד חלק עוזבים אותוהסיבה שהמגיש נותן עד ליום חמישי, כי הוא מתבסס לכאורה על השירות המטאורולוגי, תמיד כשהוא החליף הוא נתן תחזית קצרה, ולא שבוע כמו אורי
-
אני זוכר שנה שאורי נתן תחזית על שבת מושלגת בירושלים
ציבור ענק נסע לשבות בירושלים
לבסוף השלג לא ירד והציבור לא סלח... -
דרך אגב בועז דיין עדיין טוען שלג כבד בירושלים בשבת וראשון ושלג קל בשני
-
שללללללג איפה רואים את התחזית שלו המלאה ולא רק מעלות
-
נראה לי הוא עדיין לא שינה עידכון מהבוקר
-
-
דרך אגב ברגעים אלה מגיש החדשות בקו של אורי בץ הכניס עדכון על השלג הפעם הוא כן מדבר על הששלג והוא גם מזכיר את התחזית של החזאי האגדי מרשמלו
-
תחייגו ותקשיבו זה תחזית דיי אופטימית 0723152222 שלוחה 1
-
יש לי שתי שאלות אשמח שתענו לי על שתיהם
א. מתי עדכוני המודלים הבאים?
ב. לפי מה שאני מבין פה בכלל לא ברור שיהיה שלג מי יודע מה וא''כ למה כל החזאים הרציניים ששמעתי כסודרי ואפילו השירות המטארולגי מדווחים על שלג וודאי?