🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
גובה הערים בישראל
-
בית שמש
200-420
ביתר
620-800
ירושלים
650-900
גבעת זאב
ממוצע 750
חברון-קריית ארבע
900-1,000
צפת
500-1,000
טלזסטון
ממוצע 720
עמנואל
ממוצע 370
מודיעין עילית
ממוצע 300
ערד
ממוצע 600 -
מצפה רמון - 800 - 900
-
בבית שמש יש גם מקומות שגובהם 450
-
אדיב ואף יותר מכך המקום הגבוה ביותר ברמה א הוא כמעט 420 מטר אבל בשיא של רמה ד יש כמעט 50 מטר יותר אז יוצא שיש 470 מטר בבית שמש שזה המקום הגבוה ביותר שם (בין במגורים בין במקום לא מיושב)
-
אחוות השלג ברמה ד' יש גם רוחות יותר חזקות כי זה מקום יותר פתוח, ההרגשה כאן הרבה יותר קרה מהמעלות בפועל.
-
אדיב אכן אתה צודק כמדומני הם נמצאים ליד נתיב הל"ה מצד אחד ומצד שני ליד המחסום לשטחים ושתיהם יחסית נמוכים אז זה אומר שיש להם שטח פתוח עד למרחקים גדולים מאוד וא"כ הרוחות שמה אכן אמורות להיות חזקות ביותר
-
אדיב כל מילה
למה באמת? -
פינקי יש כזה דבר טמפרטורת הרוח וגם אם יש כך וכך מעלות הרוח יכולה להוריד את ההרגשה אפילו ב4-5 מעלות
-
פינקי נראה לי כי אנחנו ממוקמים ממש במקום פתוח, כמעט מכל בנין ברמה ד' כשעולים לקומה 7-8 אפשר לראות את הנוף עד גוש דן ועזה.
אין הרים שמקיפים אותנו.
זה גורם לרוח חזקה יותר והרגשה קרה יותר.
אפשר גם להגיד שיש יותר סיכויים לשלג כאן מאשר בעיר הוותיקה,
הן מבחינת הגובה והן מבחינת הרוחות. -
חברים יקרים, מישהו יודע איך אני יכול להעלות תמונה? אני רואה כאן רק את האופציה של "תגובה מהירה". למקרה וזה במכוון בכדי שרק המנהלים יוכלו להעלות תמונות, אולי מישהו אחר יוכל להעלות את המפה המעניינת שנתקלתי בה בשיטוטי בטופקארטן מה24 לפברואר 2003. מפה שמזכירה (גם ב850) את מה שמצפה לנו ב24 לפברואר הקרוב וסיקרן אותי לדעת האם היותר מבוגרים ממני כאן זוכרים האם האירוע ההוא הניב הפתעה לבנה. אם כן, מה יהיה יותר מקסים משחזור של האירוע בדיוק 22 שנים על היום?
-
Galilean peasant יש למעלה אפשרות של "תגובה",
אם אתה לא רואה את זה אתה יכול לכתוב כתגובה למישהו ואחרי שזה נפתח למחוק את השם. -
אדיב אפשר גם לערוך את הפוסטר אחרי השליחה ואז יש אופציה כזו
-
Galilean peasant מה היה ב500 שמה?
-
אוהב גשם
עמנואל בין 380 למקום הנמוך ל-420 המקום הגבוה ליד הבריכה
במרכז העיר ליד המועצה 400 מטר -
אחוות השלג אמר בגובה הערים בישראל:
אדיב ואף יותר מכך המקום הגבוה ביותר ברמה א הוא כמעט 420 מטר אבל בשיא של רמה ד יש כמעט 50 מטר יותר אז יוצא שיש 470 מטר בבית שמש שזה המקום הגבוה ביותר שם (בין במגורים בין במקום לא מיושב)
איפה ברמה ד?
-
געצל במקום הכי גבוה
-
-
געצל אמר בגובה הערים בישראל:
געצל במקום הכי גבוה
איזה רחוב?
במפה הזאת אני לא רואה גובה של 450 מטר אם אתה מוצא תכתוב לי בבקשה
https://www.govmap.gov.il/?c=197388.76,622949.5&z=8&lay=CONTOUR -
געצל במקום הכי גבוה
איזה רחוב?
במפה הזאת אני לא רואה גובה של 450 מטר אם אתה מוצא תכתוב לי בבקשה
https://www.govmap.gov.il/?c=197388.76,622949.5&z=8&lay=CONTOURהמקסימום שמצאתי זה בין 385 ל 390 ברחוב בר קפרא
-
מי שרוצה לדעת את גובה המיקום המדוייק שלו יכול להסתכל בגוגל הרץ, אפשר גם לחפש שם לפי כתובת, ומי שזה נפק"מ בשבילו אני יכול להסביר איך לעשות גם יותר מדדוייק...