🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי שטח יום ראשון #2
-
בית שמש הטמפרטורה ירדה ל3.5
קיימת אפשרות כלשהי לפתיתים בין 2-3 מעלות או שאין למה לחשוב על זה אפילו? -
עדכון מירושלים: השלג [האירופאי המקסים] מתגבר ומתחזק כעת!
כמו כן, שלג נקי! ללא תערובת- הולך ומתחזק.
וכן- בקשת סליחה ממי שלא הבין נכון, ח"ו לא התכוונתי לפגוע בניסיונם ודעתם של אחרים, אלא רק בצורת השלילה של כמה מתוך אלו שהציגו את דעתם כאילו מדובר בדבר מוחלט שאינו נתון לשינוי (ירושמיים למשל- שכותב 'הלילה לא יהיה כלום' בהחלטיות שאין אחריה עוררין...) הייתי אומר שכבשר ודם ראוי לנו להתאזר במעט ענווה ולהבין שבכל חיזוי מז"א, בפרט במערכת שברירית כזו- שרואים איך כל 'תפילת עננו' קורעת שערי שמיים, ולהיפך- איך מעשינו הפחות טובים וחשבונות שמים אחרים משפיעים גם הם על המציאות שתהיה בניגוד לצפיות מכ"ם וחיזוי בכוכבים או מודלים...) -
כנפי צדיקים הולך ומתחזק? לא נראה לי
ומה מקום לשיחות מוסר כאן? אנשי מקצוע אומרים מה שהם יכולים ורואים לפי המקצוע שלהם. היית רוצה שיבוא אליך שרברב, ימצא פיצוץ בצינור, ויגיד לך "יש פיצוץ בצינור אבל עם הרבה תפילות אולי לא ייגרם נזק?" אין לזה מקום. אין לדיין אלא מה שעיניו רואות.
ואגב הוא צודק לגמרי, לא צפוי משהו משמעותי בשעות הקרובות. כמה פתיתים באוויר יכולים להיות. -
נתיב הל”ה בדרום בית שמש מראה טמפרטורה של 1.4 הגיוני?
-
פינקי איזה מד
-
מתחיללהיווצר עננים נחמדים בים מול נתניה
-
רבותי! נתון מעניין ואולי דרמטי...
שימו לב לתמונות לוין, עננים מתנקזים מ2 כיוונים לכיוון המרכז, עננים בצפון יורדים דרומה, והעננים במערב על הים מתקדמים מזרחה,
במילים אחרות העננים מתקבצים ומתחברים ואולי יביאו יותר משקעים. -
דודשלג נכון. אבל גם אם יגיעו מתישהו לירושלים (ספק גדול) זה סדר גודל של עוד 3 שעות פלוס לפי הקצב שהיה עד כה.
-
אפשר קישור לתמונות לוין
-
ישיר ערב טוב הייתי באירוע עכשיו סיימתי אתה יודע אם אמור להיות משהו שלג בביתר בקרוב ?
-
שלג ירושלמי תסתכל במכם של השרות המטורולוגי יש שם גם לוויין
-
שללללללג לפי המכ"ם יכולים אולי להיות מטחים קצרים בזמן הקרוב (כמובן תלוי במצב הטמפרטורה). אבל לא נראה משהו משמעותי.
אולי בהמשך הלילה יותר אבל קשה לדעת. -
פתיתי שלג כעת בביתר עילית.
-
למנהלי הפורום:
היות שיש כאן כבר מעל 200 הודעות - ויש חשש שהשרשור יעבור את מספר ההודעות של הבירבורים של הברברה ויהיה יותר פופולרי....
הגיע הזמן לפתוח אשכול חדש,
ואני מציע לתת לו את השם "המרדף ברוח אחרי הפתית הנעלם" -
צריך לדעת שהמכם לא מזהה טוב את העננות בגלל גובה הפסגות הנמוך מאוד שלהם
-
עכשיו שלג בביתר ברוך השם נתפס על הרכבים
-
נראה שנוצרת עננות באזור הגליל העליון שימו לב
-
יש סיכוי לבוקר לבן בירושלים כמו שמרשמלו אמר ?
-
צבי דוידוביץ אמר בדיווחי שטח יום ראשון #2:
נראה שנוצרת עננות באזור הגליל העליון שימו לב
נראה שהיא כרגע בלבנון בעיקר אבל באמת נראה שהיא מתפתחת וגדלה על היבשה
-
מאור גליל העליון זה יכול להגיע לאיזור ירושלים ?