מרשמלו למרץ
-
ז'ק אני לא הייתי אומר שמשפט כזה נאמר ברוח הומור
נהיה פה פוגעני ברוח ימי הפורים...
מה קרה לאיש השלגים החביב שלנו? כיצד הוא התהפך עלינו?אבל בסדר, מה זה משנה?
העיקר הכל טוב.
אשר ישלטו היהודים המה בשונאיהם... -
איש השלגים דרך אגב- שמת לב ש''מלחמות היהודים'' גורמים הנאה כזאת או אחרת לכמה חבר'ה פה? אז אולי כדאי שנמשיך להילחם ''לשם שמים''.
-
ז'ק אמר במרשמלו למרץ:
איש השלגים דרך אגב- שמת לב ש''מלחמות היהודים'' גורמים הנאה כזאת או אחרת לכמה חבר'ה פה? אז אולי כדאי שנמשיך להילחם ''לשם שמים''.
יאלה אני בעד.
אבל לא מולך
תן לי מישהו פחות נחמד ופחות שנון.
אני חס גם על עצמי וגם עליך.... -
איש השלגים אני אנסה לשדל את ביתר ירושמים לחזור לפעילות בפורום "לא מרחוק" כפי שהוא עושה היום. אומנם הוא יותר שנון, אבל יודע להיות פחות נחמד. בהכירי את הנפשות הפועלות, המפגש ביניכם עשוי להביא כאן לסופת רעמים מטורפת. יהיה מעניין ללא ספק.
-
ז'ק
וואי וואי מצאת את מי!
אני רואה שאתה ממש חפץ בתביעת דיבה אמיתית כאן...
זה לא יגמר טוב.
אבל באמת אני צריך לחסל איתו כמה חשבונות.
(הוא הצליח להרגיז אותי כהוגן כמה פעמים, למרות כשרון הכתיבה המיוחד שלו...) -
ז'ק ואיך תוך כדי לימוד (בכתיבת הפוסט השני) אתה מצליח עוד להשחיל כאן הודעות?
אתה נראה לי בשיא השטייגען... -
איש השלגים מכיון שאתה ירושלמי ואתה הולך להפסיד את ההפטרה (שגם כך היא נדירה למדי), אז כדאי שתעבור על הפוסט ההוא, אמנם הוא קצת ארוך וצריך סבלנות, אך יש לי הרגשה שתהנה, וגם קצת לימוד על הדרך. ("ליהודים היתה אורה''- אורה זו תורה, צריך גם את זה באדר, לא רק ליצנות).
-
ז'ק כמובן אני כבר באמצע לקרוא.
אגב אני פרוז בן יומו כל שנה אצל הורי... -
איש השלגים אמר במרשמלו למרץ:
ז'ק
וואי וואי מצאת את מי!(הוא הצליח להרגיז אותי כהוגן כמה פעמים, למרות כשרון הכתיבה המיוחד שלו...)
אני יודע שהוא הצליח להרגיז אותך כהוגן, ובמיוחד בפוסטים שלו על הבצורת. ומי שילם בין השאר את המחיר? ביתר ירושמים ? לא, הוא בכלל לא רואה את מה שכותבים כאן. אבל איזה יהודי מבוגר שבסה''כ כתב בכאב לב כמה פעמים במהלך העונה על כך שהמצב לא טוב, וסירב לקבל את תנחומיהם של אלו שהבטיחו לו שתראה שעוד יהיה טוב ועוד יותר טוב, ואז הפך ל... ול... וגם משום מה הפך להיות דמות של נביא הזעם על הבצורת,- הוא שילם את מחיר. ע''ז אמרו חז''ל ''טוביה חטא וזיגוד מינגד'' ו''בהדי הוצא לקי כרבא''. (ובזה קיבלת את תביעת הדיבה אליה התכוונתי...).
-
ז'ק צדקת ממני.
אתה לא היית אמור לחטוף בשביל אחרים
אז פה אבהיר מה שכתבתי היה ממוען לא אישית אליך, אלא לכל מי שידו במעל
(אם כי אינני בטוח שאתה חף מפשע, ואני בלי נדר יחפש אותך בנרות למצוא דברים שאתה כתבת, שיש בהם משום נביאות זעם, ואעלה כאן את הממצאים באם אמצא) -
איש השלגים בהצלחה, ותכין את הכובע, כי יש לי כמה מתכונים מנצחים לכובעים מוקפצים או ברוטב. שיהיה לך בתאבון.
-
ז'ק
וואי וואי מצאת את מי!
זה לא יגמר טוב.
(הוא הצליח להרגיז אותי כהוגן כמה פעמים, למרות כשרון הכתיבה המיוחד שלו...)ביקשתי מהבינה המלאכותית לעשות הדמייה של המפגש בין איש השלגים לבין ביתר ירושמים. והרי התוצאות
-
ז'ק שלחת ל@ביתר-ירושמיים או שאשלח לו בעצמי?
-
מאור גליל העליון תשלח לו. אני לא יודע כמה הוא יאהב את זה שאני עסוק בלהצית מריבות, כך שעדיף שהדבר ייעשה ע''י אחרים.
-
ז'ק אמר במרשמלו למרץ:
ז'ק
וואי וואי מצאת את מי!
זה לא יגמר טוב.
(הוא הצליח להרגיז אותי כהוגן כמה פעמים, למרות כשרון הכתיבה המיוחד שלו...)ביקשתי מהבינה המלאכותית לעשות הדמייה של המפגש בין איש השלגים לבין ביתר ירושמים. והרי התוצאות
איזה תמונות....
במיוחד האחרונה... איזה כלאיים.
אשתי ראתה את התמונות ואמרה שאתה אלוף באי איי
זה לא פשוט לעשות תמונות כאלו איכותיות בבינה. -
איש השלגים אני לא עושה כלום, אלא נותן ל''גולם הגאון'' (כך אני מכנה את הבינה המלאכותית) לעשות את העבודה. אני לוקח את הפוסט, משתף את הבינה בתוכן ונותן לה לעבוד, ואת התוצאות אתם רואים כאן מידי פעם. (לא תמיד אני מתחבר לתוצאה, למרות שכמעט תמיד מדובר בתוצאות מעלות חיוך. ואגב- הבינה כבר ''למדה אותי'' ויודעת בדר''כ להימנע מלהכניס לתמונות אלמנטים שעלולים להיות בעייתיים מבחינת הסינון של נטפרי, למרות שזה לא תמיד עוזר לכך שהתמונה לא תחסם בגלל סיבה בלתי ידועה).
-
ז'ק באיזו אתה משתמש? חינם?
-
גשם עד בלי די אמר במרשמלו למרץ:
שבוע טוב.תחזית לחודש מרץ.
בכל אופן התייצבות והתחממות צפויה עד סמוך למחצית או אף תחילת שליש אחרון של מרץ אך אז מקבלים מערכת שתהיה בודדה לאחר מע זו אך יכולה להיות עוצמתית( לא מערכת שלגגג)!, ובכך להביא את חודש מרץ לממוצע ואף מעליו בחלק מן האזורים.כל שנותר כעת הוא לצמצם פערים על מנת שלא תכנס העונה להסטוריית היבשים,כל טיפה חשובה,וכל אחת כזו מצמצמת את הפער.שבוע טוב וחודש מבורך.ונחזור לענייני מזג האוויר, כפי שזה נראה בחלק מהמודלים, מרשמלו שיחק אותה לפחות בכל הקשור לחיזוי המערכות, בכך שצפה גם את המערכת בסוף שבוע שעבר וגם את המערכת הצפויה לפי חלק מהמודלים בסוף שבוע הבא. לפי אי סי מדובר כנראה במערכת משמעותית מאוד היכולה להביא כמות גבוה מאוד של משקעים. אבל עוד חזון למועד, כי עדיין מדובר בטווח של יותר משבוע, למרות שאי סי כרגע עיקבי כבר במשך כמה עידכונים ואפילו מחריף את האירוע. גפס לא בתמונה.
-
מאור גליל העליון אמר במרשמלו למרץ:
ז'ק באיזו אתה משתמש? חינם?
מצרף צילומי מסך. כתובת האתרים נמצאת למעלה.
ב- Chatgpt אפשר לשאול שאלות או לקבל תמונות במספר מוגבל בכל יום. בשאר התוכנות מקבלים זכות למספר תמונות בחודש מבלי מיגבלה לכמות מסויימת בכל יום. ב- canva ומיקרוסופט אתה מקבל בכל בקשה כמה תוצאות (4), משא''כ ב- Chatgpt אתה מקבל תוצאה אחת בלבד בכל פעם, כאשר ה''בינה'' שואלת אותך אם אתה מרוצה מהתוצאות או רוצה שינוי כזה או אחר. -
ז'ק אמר במרשמלו למרץ:
ב- Chatgpt אפשר לשאול שאלות או לקבל תמונות במספר מוגבל בכל יום. בשאר התוכנות מקבלים זכות למספר תמונות בחודש מבלי מיגבלה לכמות מסויימת בכל יום. ב- canva ומיקרוסופט אתה מקבל בכל בקשה כמה תוצאות (4), משא''כ ב- Chatgpt אתה מקבל תוצאה אחת בלבד בכל פעם, כאשר ה''בינה'' שואלת אותך אם אתה מרוצה מהתוצאות או רוצה שינוי כזה או אחר.
אגב, עליתי על זה, שאם נגמר לך הזכות לתמונות חינם,
אפשר לפתוח חלון אנונימי חדש ואז אתה מתחיל מהתחלה....