סיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי
-
שאלה שלי ל''בינה'' על הגולשים החרדים באתר אקלימוס מביאה את התשובה המתאימה לימי הפורים. אתר אקלימוס הופך לאתר סקי, והגולשים החרדים הם לא פחות מגולשי סקי. ה''בינה'' נותנת הצעות כיצד לנהל את אתר הסקי החרדי הראשון תוך כדי גילוי בקיאות מפתיעה באורחות חייו של הציבור החרדי.
-
ז'ק וואו מדהים ומרהיב
סוף העולם ....
מרוב שזה דמיוני זה מגניב ממש!!! -
וכמו בחיים, גם במשפחות הטובות ביותר פורצות מידי פעם מריבות, ולפעמים דוקא בין שניים שהם ביום יום מקורבים ביותר. אז גם כאן בפורום זה קורה לפעמים, ובמיוחד כשנוגעים בעצב חשוף הנקרא ''פסימי- אופטימי'' שהפך לנושא רגיש ונפיץ. וזה מה שקרה השבוע, אבל ''ואת והב בסופה'', האמת והשלום אהבו.
-
ז'ק אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
וכמו בחיים, גם במשפחות הטובות ביותר פורצות מידי פעם מריבות, ולפעמים דוקא בין שניים שהם ביום יום מקורבים ביותר. אז גם כאן בפורום זה קורה לפעמים, ובמיוחד כשנוגעים בעצב חשוף הנקרא ''פסימי- אופטימי'' שהפך לנושא רגיש ונפיץ. וזה מה שקרה השבוע, אבל ''ואת והב בסופה'', האמת והשלום אהבו.
הופה....
חיכיתי לזה... -
איש השלגים אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
ז'ק אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
הופה....
חיכיתי לזה...סיכום עונת החורף או לא? זאת היתה אחת מסערות החורף האחרון.
-
ז'ק והבודדות שבהן...
-
איש השלגים וכמובן-איך אפשר בלי המלחמה האיזורית שיתכן שתתפתח כאן בקרוב בין שני מתאגרפים כבדים, האחד עונה לשם איש השלגים והשני הוא גולש סקי העונה לשם ביתר ירושמיים. אז מכיון שלפי המידע שבידי מדובר בשני מתאגרפים בגיל דומה 27/28, אז כמובן שהתמונות של המבוגרים למיניהם אינן רלוונטיות.
-
אחרי כל שפע השלג שהיה לנו בחורף מבחינת שמות המשתמשים, כעת הגיעה העונה עם השמות המעניינים והמקוריים, כגון אוטובוס אקורדיון 700 ליטר קולה
-
והיה מי שהציע להעלות את מפלס הכנרת עם קולה, על המשקל של הפתגם המפורסם ''אם לא יאכלו לחם יאכלו עוגות'', ולעניינינו- ''אם לא מים אז קולה'
'.
-
ז'ק שכחת את הרעיון שז'ק ישתה 700 ליטר קולה באוטובוס אקורדיון...
-
ולסיום: לידידי היקר איש השלגים. אני רוצה להתרות בפניך, אם יש בכוונתך לערוך מיפגש עם ידידנו אוהב שלג לא ישבע, ה''בינה'' חושבת שזה עלול להסתיים לא טוב מבחינתך. ראה הוזהרת !
-
700 ליטר קולה אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
ז'ק שכחת את הרעיון שז'ק ישתה 700 ליטר קולה באוטובוס אקורדיון...
ביקשת כ''כ יפה, לא יכולתי לסרב.
-
-
ז'ק לא מאמין שלא הכנסת אותי כחלק מהמשפט
-
שלג בשפע אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
ז'ק לא מאמין שלא הכנסת אותי כחלק מהמשפט
בתור פיצוי תקבל תמונה של שלג בשפע
-
ז'ק חזק. איזה ראש יש לבינה… לא חשבתי על זה אף פעם בצורה כזאת.
-
שלג בשפע אמר בסיכום עונת החורף בפורום בתחום ה- AI- סיקור פורימי:
ז'ק חזק. איזה ראש יש לבינה… לא חשבתי על זה אף פעם בצורה כזאת.
במקרה הזה הבינה היתה זקוקה להרבה עזרה והדרכה, וזאת התוצאה הנורמלית הראשונה אחרי כמה נסיונות
-
ז'ק
שלום לז'ק המוכשר
אספר לך מעט את תחושותי
במשך מס' חודשים אני מסתובב בפורום, ומשתדל ללמוד.
והרבה ללמוד ממך, מהידע הרב (הרבה תורני) על כך שאתה אוהב ללמוד דברים, ולהתעמק בהם ולא להיות רדוד.
והנה הגיעה הבינה המלאכותית, ועושה רושם שהיא לקחה מהאנשים קצת את ההשקעה בבינה שלהם.
משקיעים בינה אנושית, כדי להנפיק מהבינה המלאכותית כמה שיותר, זה ממש פרדוקס, וירידת הדורות.
אני כותב זאת כאחד שמעריך מאוד את הבינה האנושית שלך וגם של חלק ניכר מחברי הפורום, אבל הבינה המלאכותית קצת נסחפו אחריה, ועיתים ממש הרגשתי כי המדובר "בינוקא" סוגים שונים, כמו ילד שמצא צעצוע, אבל צריך לדעת שגם אנו המבוגרים נהנים מצעצוע מעניין, אל לא לשכוח שזה רק צעצוע, ולזכור היטב לא להזניח את הבניה האנושית.
וכל זאת אני כותב כי אני מעריך ביותר את הבניה האנושית של מירב משתמשי הפורום ובפרט של ז'ק. -
אני רוצה להוסיף
אני יודע שאשכול זה הינו פורימי
אני התייחסתי לכל המתרחש בפורום בחודש + האחרון.
כתבתי זאת בפוסט זה על אף היותו פורימי, כי כאן יש ריכוז משמעותי של העניין.
בתקווה להבנה
ובהערכה -
הגיוני בס"ה הגיוני מה שאתה אומר.